• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنهان کردن نام پوشه در url با استفاده از htaccess
#1
سلام
من میخوام نام پوشه های موجود در root در url نشون داده نشه.
مثلا:
www.domain.com/form/support.php
به صورت زیر نشون داده بشه:
www.domain.com/support.php
کد های زیادی مثل 2 کد زیر تست کردم اما جواب نمیده

کد پی‌اچ‌پی:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/website
RewriteRule 
^(.*)$ website/$[L

کد پی‌اچ‌پی:
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^GET\ /folder/(.*)
RewriteRule ^folder/(.*) http://www.example.com/index.php/$1 [L,R=301] 

سایتم رو با php به صورت دستی نوشتم.
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اول اینکه کد هات رو توی تگ کد بزار که قابل خوندن باشه لطفن

دوم هم اینکه این رو تست کن:

کد:
Options +FollowSymLinks -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^folder/(.*)$ /$1 [L,NC,R]
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : onyx athena_cpp
#3
(۱۳۹۳ اردیبهشت ۰۶, ۰۵:۳۹ ب.ظ)molana نوشته: اول اینکه کد هات رو توی تگ کد بزار که قابل خوندن باشه لطفن

دوم هم اینکه این رو تست کن:

کد:
Options +FollowSymLinks -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^folder/(.*)$ /$1 [L,NC,R]

چشم
با
کد:
+FollowSymLinks
خطا میگیرم.
کد:
+SymLinksIfOwnerMatch
رو جایگزینش کردم.
کد
کد:
RewriteRule ^website/(.*)$ /$1 [L,NC,R]
هم جواب نمیده.
ممنون از پاسخ سریعتون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
داخل
کد:
<IfModule mod_rewrite.c>
....
</IfModule>

میزاری کدت رو؟؟؟

شاخه ی website توی شاخه ی روت هستش؟

چه آدرسی می زنی و چه خطایی می گیری؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : athena_cpp
#5
(۱۳۹۳ اردیبهشت ۰۶, ۰۵:۵۷ ب.ظ)molana نوشته: داخل
کد:
<IfModule mod_rewrite.c>
....
</IfModule>

میزاری کدت رو؟؟؟

شاخه ی website توی شاخه ی روت هستش؟

چه آدرسی می زنی و چه خطایی می گیری؟

هم با و هم بدون اون تست کردم.
بله
خطایی نمیگیرم ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته.
http://www.domain.com/website/features-list.php
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
هیچ اتفاقی نمی افته ینی چی؟
چی نمایش میده؟
AllowOverride توی تنظیمات site-avilable روی All تنظیم شده؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : athena_cpp
#7
یعنی با کد شما و بدون کد شما، لینک به صورت زیر در url نشون داده میشه
http://www.domain.com/website/features-list.php
متن صفحه هم در هر دو صورت مشکل نداره.
AllowOverride رو داخل htaccess ست نکرده بودم اما وقتی روی all تنظیم می کنم internal server error میگیرم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
AllowOverride روی چی تنظیم شده؟
روی FileInfo هم تست کن
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : athena_cpp
#9
AllowOverride روی FileInfo خطای internal server error میده.
مشکل من حل نشده. لطفا راهنمایی کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
والا من هرچی به ذهنم میرسید رو گفتم
بقیه ی دوستان اگه چیزی به ذهنشون می رسه بگن
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : onyx


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان