• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنهان کردن بخشی از url
#1
سلام
چند تا سوال که فکر کنم مربوط به htaaccess و mod _rewrite بشه :
۱-چطور میتونم کاری کنم که پسوند صفحه نشون داده نشه
۲- چطور می تونم کاری کنم که قسمتی از url پنهان بشه . مثل کاری که فریمورک ها با controller می کنند.
۳- چه کار کنم تا index.php ابتدا app نشان داده نشود .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
RewriteEngine on
RewriteCond 
%{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond 
%{REQUEST_FILENAME}\.html -f
RewriteRule 
^(.*)$ $1.html
# Replace html with your file extension, eg: php, htm, asp 

برای این کار هم باید روتر تعریف کنی براشون
که باز فکر می کنم از htaccess باید استفاده کنی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : jpeka7
#3
راستی این یکی رو یادم رفت :
چطور میشه صفحه پیش فرض که index.php است رو تو پوشه های دیگه تغییر داد

آقا این کدی که گذاشتی مربوط به کدوم قسمت سوالمه ؟

نقل قول:برای این کار هم باید روتر تعریف کنی براشون
که باز فکر می کنم از htaccess باید استفاده کنی
منظورت کدوم کاره و اگر می شه در مورد اجراش توضیح بده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اون کد رو می زاری تو فایل htacces
برای حذف پسوند
----

برای اینکه index رو هم تو یه شاخه ی دیگه بزاری نه نمی شه.
شما باید یه index توی روت بزاری و توش یه ریدایرکت بزاری که بره اون یکی index. اینطوری می شه.

در مورد آخر هم منظورم همون پنهان کردن یه بخش از url بود که گفتم باید روتر بنویسی و فکر می کنم باید از همون htaccess استفاده کنی.
توضیح بیشتر هم نمی دم چون تا به حال کار نکردم باهاش :دی

کد:
http://www.kratedesign.com/blog/2010/03/29/php-router-and-clean-urls/

ببین این به دردت می خوره
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : jpeka7
#5
خیلی تشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:برای اینکه index رو هم تو یه شاخه ی دیگه بزاری نه نمی شه.
فکر کنم منظورم رو بد گفتم . منظورم این بود که مثلا وقتی یه پوشه ای وجود داشته باشه به اسم form اگر در url خود فرم رو بنویسیم به طور پیش فرض فایل index.php توی اون پوشه باشه اجرا می شه . می خوام ببینم می شه به جای index.php توی اون پوشه یه فایل دیگه رو پیش فرض نشون داد ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:برای اینکه index رو هم تو یه شاخه ی دیگه بزاری نه نمی شه.
شما باید یه index توی روت بزاری و توش یه ریدایرکت بزاری که بره اون یکی index. اینطوری می شه.
در مورد index به نظرم امکانش هست هم توی شاخه دیگه باشه، هم اینکه فایل دیگه ای باشه.

با این کد :
کد:
DirectoryIndex /page.php

کد:
DirectoryIndex /folder/page.php

اشتباه میکنم ؟ Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط : jpeka7
#8
فایلی که اون بابا تو سایتش گذاشته بود اصلا دانلود نشد . ولی به هر حال همین clen url in php ش خوب بود Wink
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
دوستان همه حالتیش وجود داره غیر از اینکه controller رو پنهان کنیم . اکثر لینک های گوگل رو هم دیدم و خبری نبود . اگر اطلاعی از این موضوع داشتین بازم ممنون میشم که راهنمایی کنیدHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان