• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنهان سازی فرم(کمک کنید)
#1
سلام
دوستان برنامه نویس یک سوال کاملا فنی و ضروری داشتم
من میخوام ی سری کد فرم را مخفی کنم این کد ها ارا اینجا قرار میدهم:

کد:
<input type="text" name="name" id="name" value="نام" class="text-css" dir="rtl" required/>
  <input type="text" name="email" id="email" value="[email protected]" class="text-css" required/>
  <input type="text" name="mobile" id="mobile" value="09168760117"   class="text-css" required/>

  <input  type='hidden' name="description" id="description" placeholder="تلفن"   class="text-css" />
<!-- <textarea style='' type='text' name='description' class="form-control" placeholder="توضیحات"></textarea> -->
<hr>
<input   type='submit' name='submit' value='پرداخت' class="btn" >
این کد ها به دیتابیس متصل میشوند. میخواستم بدونم چطور میتونم این فرم ها کار بکنند منتها از نظر کاربران پنهان باشند

کمک کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد:
<input type="hidden" name="telephone" value="0212249966">
؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ممنون از کمکتون

سوال دیگری که خدمتتون داشتم در این کد ها چطور میتونم کاربر رو بعد از 1ثانیه به لینک خرید هدایت کنم؟
کد:
</div>
<div class="testbox">
  <h1 class="font"  size="25">فرم پرداخت</h1>
   <form  method='post' action='http://rashapay.com/product/proc2.php' >
      <input  type='hidden' name='pid' value='4205:1' >

      <hr>


  <input type="hidden" name="name" id="name" value="نام" class="text-css" dir="rtl" required/>
  <input type="hidden" name="email" id="email" value="[email protected]" class="text-css" required/>
  <input type="hidden" name="mobile" id="mobile" value="09168760117"   class="text-css" required/>

  <input  type='hidden' name="description" id="description" placeholder="تلفن"   class="text-css" />
<!-- <textarea style='' type='text' name='description' class="form-control" placeholder="توضیحات"></textarea> -->
<hr>
<input   type='submit' name='submit' value='پرداخت' class="btn" >

  </form>


ممنون میشم باز کمکم کنید؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام لطفا به تاپیک زیر سر بزنید مشکلتون رو حل میکنه
http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%B9%D...B%8C%D8%AA
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۵ مرداد ۱۷, ۰۱:۱۱ ق.ظ)kasbookar نوشته: سلام لطفا به تاپیک زیر سر بزنید مشکلتون رو حل میکنه
http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%B9%D...B%8C%D8%AA

عزیز بد نیست قبلش ی توجهی کنی بعد پست بدی من نمیخوام به یک لینک هدایت بشم

این یک فرمه که از قبل پر شده میخوام بجای دکمه "پرداخت"خودش خود به خود اتقال بده به صفحه پرداخت
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:کد ها چطور میتونم کاربر رو بعد از 1ثانیه به لینک خرید هدایت کنم؟
این جملتون میشه دقیقا اون لینکی که دادم براتون
و اما منظور شما اینه که چطور فرم رو سابمیت کنم به صورت اتوماتیک
خب شما بگید که دارید چیکار میکنید مثلا صفحه رفرش شد به اون صفحه خود به خود برید یا در صفحه اطلاعاتی پر میکنید

من روشی رو که متوجه شدم میگم براتون

کد پی‌اچ‌پی:
window.onload=function(){ 
    
window.setTimeout(function() { redirect(); }, 1000);
};
function 
redirect() {
    
document.nameformeshoma.submit();


یا یک تابع تعریف کنید

کد پی‌اچ‌پی:
$(document).ready(function(){
        
setTimeout(function(){
          
document.getElementById('nameformeshoma').submit();
        }, 
2000);
        }); 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#7
(۱۳۹۵ مرداد ۱۷, ۰۲:۰۷ ق.ظ)kasbookar نوشته:
نقل قول:کد ها چطور میتونم کاربر رو بعد از 1ثانیه به لینک خرید هدایت کنم؟
این جملتون میشه دقیقا اون لینکی که دادم براتون
و اما منظور شما اینه که چطور فرم رو سابمیت کنم به صورت اتوماتیک
خب شما بگید که دارید چیکار میکنید مثلا صفحه رفرش شد به اون صفحه خود به خود برید یا در صفحه اطلاعاتی پر میکنید

من روشی رو که متوجه شدم میگم براتون

کد پی‌اچ‌پی:
window.onload=function(){ 
    
window.setTimeout(function() { redirect(); }, 1000);
};
function 
redirect() {
    
document.nameformeshoma.submit();


یا یک تابع تعریف کنید

کد پی‌اچ‌پی:
$(document).ready(function(){
        
setTimeout(function(){
          
document.getElementById('nameformeshoma').submit();
        }, 
2000);
        }); 

عزیز شما این ادرس رو نگاه کنید(www.kala45.ir/test.php)
ی فرم داره فرم هارو پنهان کردم شما اسکریپت کد هارو نگاه کنید داخل ادرسش
من میخوام با وارد شدن به این صفحه به لینک پرداخت هدایت بشه بدون نیاز به زدن دکمه"پرداخت"حالا فکر کینم بتونید کمکم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
کسی نبود کمک کنه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
کد پی‌اچ‌پی:
window.onload=function(){ 
    
window.setTimeout(function() { redirect(); }, 1000);
};
function 
redirect() {
    
document.nameformeshoma.submit();


یا

کد PHP

$(
document).ready(function(){
        
setTimeout(function(){
          
document.getElementById('nameformeshoma').submit();
        }, 
2000);
        }); 
عزیز جون من کدهارو دادم خدمتتون شما یکبار میگی بعد از 1 ثانیه ارسال بشه الان میگید همزمان با ورود آخر کدوم یکی شد؟
با این کدها میتونی فرمتو اتوماتیک ارسال کنی ، کدها دستته دیگه نمیدونم چرا نمیتونید
داخل تگ body تون توی ویژگی onload این فانکشنو قرار بدید
کد پی‌اچ‌پی:
<body onload="redirect();" 
تمام
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza Alaa ayoubsys
#10
وای خدا نمیدونم چرا شما هیچ نمیفهمید
این یک باتن هست این باتن یک لینک نداره که من بخوام به اون link ریدایرکتش کنم.
این دکمه حاوی یک form هستنش که از input هستش
میخوام خودش مراحل کلیک روی باتن طی کنه بدون اینکه کاربر عزیز ما کلیک کنه.
این دکمه از یک لینک درست نشده از یک مقدار درست شده به این شکل:
<input type='submit' name='submit' value='پرداخت' class="btn" >
این لینک دکمه ماست میخوام بعد از 0ثانیه خود به خود روی این دکمه کلیک کنه یا بهتره بگم بره داخلش
حالا بگید چیکار کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان