/
  • پلاگین دار کردن سیستم

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پلاگین دار کردن سیستم
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    پلاگین دار کردن سیستم
    سلام
    من دارم یک سیستم وبلاگ شخصی مینویسم که میخوام افراد بتونن مانند وردپرس به این سیستم پلاگین اضافه کنند.
    حالا مشکل اینه که یکم از معماری پلاگین توضیح کیدین؟!

    فرض کنید فردی پلاگینی نوشت و در پوشه Plugin ریخت و بعد از پنل مدیریت فعالش کرد...
    حالا سوال اینه که من چطور کد نویسی کنم که مثلا فلان پلاگین برای ثبتنامه و فلان پلاگین واسه سرخط خبر ها....


    یعنی درواقع هم میخوام یکم برام بگین چطور سیستممو پلاگین دار کنم و هم بگین چطور میتونم طوری کدنویسی کنم که فرد بتونه محل پلاگین هم معلوم کنه...

    یک پلاگین ساخته میشه واسه بخش کاربری ، یکی واسه مدیریت !
    چطور؟!

    من خودم تاحالا از پلاگین استفاده نکردم Confused

    باتشکر فراوان از اعضا و استادان گرامیHeart
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۱۰:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    بنظرم این کار توی PHP خیلی راحتتر از جایی مثه #C هستش
    بخاطر انعطاف PHP میگم هرچند تو PHP موقیتش پیش نیومده که این کار رو پیاده کنم

    اگه بخوای با شی گرایی این کار باید بری سرغ اینتر فیس و ارث بری بنظرم
    هرچند که با نام گذاری فایل ها هم میشه کار کرد

    --
    PHP 360 باز کرده Heart
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۱۱:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    mojtabajml آفلاین
    مجتبی جمالی
    ***

    ارسال‌ها: 134
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۳۰
    اعتبار: 2
    تشکرها : 20
    ( 119 تشکر در 72 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    http://www.google.com/search?q=modular+p...=firefox-a
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۱۲:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    جایی نیست فارسی و یکم بیشتر توضیح بده؟!Confused

    ممنونHeart
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    الو کسی هست؟!Big Grin

    راهنمایی کنین ، من هرچی گشتم توضیح نداده بود خوبUndecided
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۸:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    دیگه توی اینجور چیزا چیز فارسی پیدا نمیشه
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۸ ۱۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    مشکلم حل شد...

    باتشکر از دوستان
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۸ ۰۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۸ ۱۲:۱۱ عصر)admin نوشته شده توسط:  دیگه توی اینجور چیزا چیز فارسی پیدا نمیشه

    یعنی خیلی اسونه یا خیلی پیشرفته؟!!
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۸ ۰۱:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    نه سخت نه آسون
    کسی پیگیر نشده و مطلب فارسی بده
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۹:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: پلاگین دار کردن سیستم
    جالب شد
    کاش یکم وقت داشتم یه مطلب میزاشتم
    چون اصلا سخت نیست مخصوصا پیاده کردنش تو PHP
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۱۰:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS