/
  • پشتیبان گیری از بانک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پشتیبان گیری از بانک
    نویسنده پیام
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #1
    پشتیبان گیری از بانک
    با سلام به همه دوستان

    من دقیقا نمی دونستم که این سوال رو باید توی قسمت "کدنویسی" پرسم و یا اینجا ولی بلاخره اینجا رو انتخاب کردم.

    اول اینکه یه سوالی راجع به کنترل پنل cpanel دارم که آیا با این کنترل پنل می شه از بانک روی خود سرور پشتیبان گرفت و دوباره همین پشتیبان رو از طریق کنترل پنل restor کرد؟ واقعیتش من که هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم همه جاش پشتیبان می گیره ولی نه روی سرور و باید پشتیبان رو دانلود کنی و برای خودت نگه داری و موقع restor کردن هم باید از روی کامپیوتر خودت فایل رو براش بفرستی.
    اگه این امکان توی این کنترل پنل وجود داره بگین که ممنونتون می شم.

    و اما بعد
    کلا یه قطعه کد کوچولو ندارین که عمل پشتیبان گیری رو انجام بده ( البته نسخه پشتیبان رو روی سرور ایجاد کنه ) و یه نسخه رو هم ایمیل کنه به پست الکترونیکمون؟
    راستش من خودم می خواستم بنویسم ولی یه چند تا نکته ی کوچولو وجود داشت که واقعیتش بلد نبودم برای همین هم گفتم شاید شما بتونین کمکم کنین.
    یه قطعه کد که براش یه cron تعریف کنیم و روزانه و یا هفتگی از دیتابیس پشتیبان بگیره و روی خود سرور برامون نگه داره. درضمن من فکر می کنم در اون صورت برای restor کردن دوباره این نسخه پشتیبان باید یه کد دیگه داشته باشیم. درسته؟

    ممنون و خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۸ ۰۱:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    سلام

    برای بک آپ گرفتن در cPanel باید از ابزاری به نام Backup Wizard استفاده کنید . یه نسخه رو برای شما ایمیل میکنه و دیگری رو روی سرور نگه میداره . در صورت نیاز هم از همونجا بازیابی میکنه .

    برای کد هم باید یه سر به PHPclasses بزنید . تا دلت بخواد از این برنامه ها هست . ولی توصیه میکنم برای یادگیری هم که شده خودتون بنویسید . Wink این نکته رو فراموش نکنید که برای ذخیره کردن در سرور باید دسترسی بالا به فولدر مربوطه بدی و درعین حال باید ازش در برابر دید عموم محافظت کنی . حساسیت های زیادی داره ....
    ۱۳۸۷ اسفند ۸ ۰۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    سلام

    ببخشید می شه بیشتر توضیح بدین !!!

    من در قسمت backup wizard وقتی می خوام restor کنم باید به فایل رو بهش بدم که این فایل از روی کامپیوتر خودم براش تعریف می شه ، یعنی باید یک فایل که روی کامپیوتر خودم هست رو بهش آدرس دهی کنم حالا چطوری می تونم یه فایل رو که روی سرور هست رو بهش معرفی کنم؟

    ممنون می شم که راهنمایی کنید.

    خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۸ ۰۴:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    سلام

    من قبلا این کار رو کرده بودم . اما الان که آپگرید شده ( cPanel 11 ) این حالت رو ندیدم.
    یادمه که در Home directory فایل پشتیبان رو ذخیره می کردیم و وقتی می خواستیم بازیابی کنیم لینکش اونجا بود. ولی الان نیست

    توی داکیومنت ها رو هم گشتم، این حالت نیست . شرمنده ... Sad
    حالا مگه چکاری انجام میدی که نیاز به بازیابی ( اونم به صورت مداوم ) داره ؟!
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۱:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    سلام

    نیاز به بازیابی مداوم ندارم ولی هر چقدر گشتم دیدم وقتی از بانک و یا سایت روی سرور پشتیبان می گیرم جایی برای restor کردن اون پشتیبان از روی خود سرور نیست. با خودم گفتم شاید من بلد نیستم برای همین هم پرسیدم.

    پس با این حساب cpanel امکان restor کردن اطلاعاتی از روی خود سرور رو نداره. یا باید اطلاعات رو اول دانلود کرد توی کامپیوتر خونگی خودمون و بعد دوباره آپلود کنیم روی سرور که البته با سرعت اینترنت ایران زیاد طول می کشه و یا اینکه از مسئولین هاست بخوایم که مستقیما برامون restor کنن. درسته؟
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۸:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    تا جایی که من یادمه داشت حتی توی نسخه 11 . البته الان هر چی فکر می کنم یادم نمیاد کجا بود؟ توی همون backup بودش.
    البته مدیر هاست باید توی whm خودش تنظیماتش رو انجام بده و اجازه بک آپ گیری روزانه و اینا رو بده. توی cpanel 11 که این تنظیمات رو whm داشته.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۸:۱۲ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۸:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    سلام

    توی این cpanel ما که امکان restor کردن از روی خود سرور وجود نداره ، تمام قسمت هاش رو نگاه کردم فقط موقعی که پشتیبان می گیریم ( حالا چه پشتیبان از بانک و چه پشتیبان کامل از سایت full backup ) امکان دانلود کردن اون پشتیبان رو می ده و بعد برای restor کردن مستقیم از روی سرور جایی رو نداره.

    ببینم من اگه با مسئولین هاست صحبت کنم ممکنه این امکان ( restor کردن از روی هاست ) رو باز کنن؟
    درضمن اگه به فرض امکان Restor کردن از روی سرور رو بهمون ندادن و ما خواستیم یه پشتیبان رو از روی خود سرور restor کنیم چه کار کنیم؟ همونی که در بالا گفتم ، باید از خود مسئولین هاست بخوایم که برامون restor کنن و یا اینکه باید با این اینترنت ضعیف ایران اول دانلود کنیم و دوباره آپلود کنیم؟

    ممنون که پاسخ می دین.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۸:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پشتیبان گیری از بانک
    والا من نمی تونم خیلی چیز دقیق در موردش بگم ولی مطمئنم که داشته
    البته یکی از وظایف سرویس دهندگان هاستها این هست که حتما پشتیبانی گیری رو انجام بدن (در صورت درخواست)
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۸:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS