• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه دانشجویی ( کمک ظریف میخوام )
#1
Sad 
سلام.
من یه پروژه نوشتم با html و php .
استاد میگه نخخخخخخخیییییییر. الا و بلا باید توش class به کار ببری.
میگم بابا من نمیخوام.سایت باید کار کنه که کار میکنه حالا برای تو چه فرقی داره؟

ا-آخر نفهمیدم کلاس به چه درد میخوره.یعنی منطقشو به زبون ساده بگم نفهمیدم. همه قلمبه سلمبه میگن انگار من استیو جابزم.
2 - اصلا بلد نیستم کلاس بنویسم.
3-هرکدی بخواین با php مینویسم اما کلاس نمیتونم.
حالا میشه لطف کنین بگین چیکار کنم.
مثلا امکان داره کدایی که نوشتمو با تغییرات کوچیک به کلاس تبدیل کرد.
خواهشا نگید از صفر باید شروع کنم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام

پروژت چی هست؟
کدهاتو (یا قسمتیشو) بزار اینجا تا راهنماییت کنیم چطوری کلاسشون کنی
مثلاً توابع ارتباط با دیتابیس - بخش قالب/خروجی پروژه و...
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
استیو جابز مگه برنامه نویس بود؟
درک کردن شی گرایی کار یکی دو روز نیست. باید روش وقت بزاری.
بهتره یه نگاه به نرم افزارهای بازمتن بندازی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
admin عزیز :
نه مثال گفتم که استیو جابزم مگه.
چون مثلا میگن کلاس یعنی ماشین و اجازی کلاس ماشین مثله بدنه و فرمون و ...
خب توی عمل من چطوری پیاده سازی کنم؟

y p y عزیز :
پروژم هتل هست.
کد به صورت زیره:

<?php
$con=mysql_connect('localhost','root','');
mysql_select_db('hotel',$con);
$query="SELECT * FROM register";

$select=mysql_query($query);

while($row=mysql_fetch_array($select)){

echo $row['id'].' - '.$row['name'].' - '.$row['family'].' - '.$row['kodemeli'].' - '.$row['city'].' - '.$row['mobile'].' - '.$row['tarikherezervaz'].' - '.$row['ta'].' - '.$row['residepardakht'].'<br>';
}
mysql_close($con);

?>

درواقع ادمین وارد میشه بعد روی لینک مشاهده رزروها ( که دیگران میان و اتاق رزرو میکنن )کلیک میکنه . وقتی کلیک کرد موارد رو میبینه.این کد کد نشون دادن موارد هست. البته خودتون میدونید html و ... هم قاعدتا هست اما کد اصلی همین php هست وبقیه تزیین و زیبایی صفحه هست و نیازی به قرار دادنش در اینجا نیست
بزار دقیق بگم چی میخوام.
اول اینکه اینو چجوری به کلاس تبدیل کنم.
دوم من باید واسه پروژه uml و sequanse diagram هم بکشم.یعنی یه جور باید کلاس بندی کنم که بتونم این نمودارها رو هم بکشم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
اول اینکه بالای همین "ویرایشگر پاسخ تاپیک" گزینه PHP داره که کدهارو داخل اون بزارید - نه کیلویی وسط مطالب

دوم اینکه پیشنهادی که admin داد خیلی خوبه چون موتورتونو رو روشن می کنه - اونم عملی

سوماً همین توابع mysql رو می تونید کلاس کنید - توی گوگل بزن php mysql class برات 1000 تا کلاس میاره بهمراه روش استفاده/مثال ساده
که جایگزین این کدهاتون می کنید
همچنین از حالا سعی کنید عادت کنید که بین operator ها فاصله بزارید تا کدهات خوانا بشه: - + = ( ) { } [ ] / . *


نقل قول:دوم من باید واسه پروژه uml و sequanse diagram هم بکشم.یعنی یه جور باید کلاس بندی کنم که بتونم این نمودارها رو هم بکشم
قید این یکیو بزنید
خود uml یه دنیایی واسه خودش Exclamation
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : jpeka7
#6
نقل قول:اول اینکه بالای همین "ویرایشگر پاسخ تاپیک" گزینه PHP داره که کدهارو داخل اون بزاری - نه کیلویی وسط مطالب
بعید میدونم به کیلو برسه نهایت چند بایت !
نقل قول:دوم اینکه پیشنهادی که admin داد خیلی خوبه چون موتورت رو روشن می کنه - اونم عملی
مطمینن وقت گذاشتم که الان این سوالو پرسیدم. مگه php متن باز نیست؟
نقل قول:سوماً همین توابع mysql رو می تونی کلاس کنی - توی گوگل بزن php mysql class برات 1000 تا کلاس میاره بهمراه روش استفاده/مثال ساده
که جایگزین این کدهات می کنی
از 1000 تا 998 تاش کپیه ( معمولا از هر 1000 تا یکی درست هست اما چون زیاد کپی نشده تو سطر یکی مونده به آخر نتایج گوگل میاد !)و معمولا اگه طرف 5 دقیقه نوشته بقیه999 تا میان کپی میکنن تا اینجا 999*5 حالا بماند که معمولا یه چیزایی یادشون میره و خطایی مثه نبود ; و ... میده.پس خوده آدمم کلی وقت باید بزار درس کنه
نقل قول:ید این یکیو بزن
خود uml یه دنیایی واسه خودش
نگفتم uml بلد نیستم!
گفتم باید بر طبق کلاس uml بنویسم.
تا حالا راه حلی نگفتین. من راه حل می خوام نه نصیحت !
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول: اول اینکه بالای همین "ویرایشگر پاسخ تاپیک" گزینه PHP داره که کدهارو داخل اون بزاری - نه کیلویی وسط مطالب
بعید میدونم به کیلو برسه نهایت چند بایت !
نه اشتباه گرفتین منظورمو، یعنی اینکه کد قالب بندی و خوانا بشه برای بقیه:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$con
=mysql_connect('localhost','root','');
mysql_select_db('hotel',$con);
$query="SELECT * FROM register";

$select=mysql_query($query);

while(
$row=mysql_fetch_array($select)){

echo 
$row['id'].' - '.$row['name'].' - '.$row['family'].' - '.$row['kodemeli'].' -
 '
.$row['city'].' - '.$row['mobile'].' - '.$row['tarikherezervaz'].
- '
.$row['ta'].' - '.$row['residepardakht'].'<br>';
}
mysql_close($con);

?>


نقل قول: دوم اینکه پیشنهادی که admin داد خیلی خوبه چون موتورت رو روشن می کنه - اونم عملی
مطمینن وقت گذاشتم که الان این سوالو پرسیدم. مگه php متن باز نیست؟
خود PHP، بله متن بازه.
منظور ما نرم افزار های آزاد یا متن باز هستش که با PHP نوشته شده
http://www.gentlesource.com/
http://www.phpjunkyard.com/
http://www.hot-php-scripts.com/
https://github.com/languages/PHP/updated
...


نقل قول:از 1000 تا 998 تاش کپیه ( معمولا از هر 1000 تا یکی درست هست اما چون زیاد کپی نشده تو سطر یکی مونده به آخر نتایج گوگل میاد !)و معمولا اگه طرف 5 دقیقه نوشته بقیه999 تا میان کپی میکنن تا اینجا 999*5 حالا بمان
اشتباه بهتون تزریق کردن Angel
اونجا خارجه نه ایران - اونجا copyright بشدت رعایت میشه، اینجا copyleft بشدت رعایت میشه
وقتی متن باز باشه و تحت مجوز های gnu/bsd و امثالش باشه، کپی و تغییر قانونی هستش
مطمعن باشید از هر 999 تا 9 تاش کپی غیر قانونیه(قسم می خورم خودم در این همه سال تا به حال ندیدم)


نقل قول:نگفتم uml بلد نیستم!
گفتم باید بر طبق کلاس uml بنویسم.
تا حالا راه حلی نگفتین. من راه حل می خوام نه نصیحت !
جسارت نکردم
راه حل رو گفتم... یه کلاس mysql ساده بگیرید بهمراه روش استفاده با مثال ساده. جایگزین کدتون کنید
http://edrackham.com/php/simple-php-mysql-class/
http://www.dzone.com/snippets/simple-php-mysql-class
http://www.google.com/search?q=php+simpl...=firefox-a
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : jpeka7
#8
نقل قول:اشتباه بهتون تزریق کردن
اونجا خارجه نه ایران - اونجا copyright بشدت رعایت میشه، اینجا copyleft بشدت رعایت میشه
وقتی متن باز باشه و تحت مجوز های gnu/bsd و امثالش باشه، کپی و تغییر قانونی هستش
مطمعن باشید از هر 999 تا 9 تاش کپی غیر قانونیه(قسم می خورم خودم در این همه سال تا به حال ندیدم)
من و شما و همه کاربرا به ایرانی بودنمون افتخار می کنیم و وقتی میگم پروژه دارم یعنی یه چیایی حالیمه. اتفاقا من توی نتایج ایرانی گفتم . شما به راحتی زبان گوگلتو به persian تغییر بده و هرچی search کردی روی گزینه ((میان صفحات فارسی بگرد)) کلیک کن. معمولا توی برنامه نویسی کپی خیلی زیاده حالا ممکنه آب و تابش کم و زیاد بشه.
در ضمن این خارجی ها هم همچین آش دهنسوزی نیستن. text که دیگه کپی رایت نداره مگر مقاله علمی. کافیه چهارتا کلمه رو از نظر معنی با چهارتا دیگه جابجا کنی. به شخصه تو مقاله های علمی بسیار دیدم . با اینکه میدونستم فلان مطلب ماله فلان کمپانیه اما توی مقاله اسمی از منبع نبردن.
بنابراین فک کنم طرف تزریق شمایی نه من !Big Grin

و اما بابت لینک ها.
اول ممنون بابت پاسخت.دوم.سایتی مثل :http://www.hot-php-scripts.com/ که معرفی کردی از نظر script عالیه اما من دنبال class هستم. از نظر اسکریپتی خودم نوشتم مشکلی نیست.
به هر حال از همه ممنون و من باز می گردم و بازم اینجا سر میزنم چون عقل جمعی خیلی بهتره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
ولی اون سه تا لینک آخری که دادم class های simple برای mysql هستن.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
ممنون.نمیگم که همه یکی دوتاشون.
واقعیتش دارم با کدام کار میکنم.
آخه الان کارم فورس ماژوریه.
به نظرت هیچ راهی نیست من کدامو به کلاس تبدیل کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان