/
  • پروژه‏ی من

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پروژه‏ی من
    نویسنده پیام
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    پروژه‏ی من
    با سلام خدمت دوستان و اساتید PHP کار سایت .

    من قصد انجام یک پروژه ی PHP دارم و چون این اولین تجربه من با کدنویسی با این زبان و در کل کدنویسی تحت وب هست میخواستم یکسری سئوال مطرح کنم و از اساتید و دوستان عزیز این سایت راهنمایی بگیرم که گفتم برای این موضوع یک تاپیک منسجم تر ایجاد کنم تا سئوالات رو بطور پراکنده نپرسم و تمرکز برای روند کاری در این تاپیک باشه .
    که از مدیران انجمن از این بابت عذر خواهی میکنم .

    به عنوان اولین سئوال :

    میخواستم بدونم دوستان به عنوان یک برنامه که بتونم هم کار طراحی صفحات و هم کار کدنویسی رو در اون براحتی انجام بدن و از امکانات اونهم استفاده کنم کدوم یک از 2 برنامه ی زیر رو پیشنهاد میکنید ؟

    - Adobe Dreamweaver CS
    - Microsoft Expression

    ممنون میشم که در هنگام راهنمایی اگه امکان داره از تجربیاتتون با کار کردن با این دوبرنامه و در حد امکان در رابطه با معایب و مزایای اونها توضیح بفرمایید .

    با تشکر
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۸ ۰۳:۴۲ عصر، توسط mehdi.gpr.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۸ ۰۳:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پروژه‏ی من
    دوستان می بخشید سئوال من آیا پاسخی نداره !!!

    اگه امکانش هست لطفا تجربیات خودتون رو از من دریغ نکنید .
    ۱۳۸۸ بهمن ۸ ۰۸:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پروژه‏ی من
    عزیزم
    اونجا هم که پاسخ دادم. دوباره:
    اگه می خوای برنامه نویسی شی گرا و همراه با mvc و ... انجام بدی می تونی از zend استفاده کنید
    وگرنه اگه برای همون پروژه ات می خوای و بس بهتره از دریم ویور استفاده کنی

    (اکسپرژن اصلن در حدی نیست که بخوای با اینا مقایسه اش کنی)
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۸:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پروژه‏ی من
    ممنونم دوست عزیز .

    برای مطرح کردن مجدد این سئوال از این بابت بود که شاید نتایج و تجربیات بیشتری رو بخونم .

    سئوال دوم :

    من قصد دارم یک منوی category ( دسته بندی ) داشته باشم که این منو در اکثر page ها ثابت هست و قصدم اینه که انرو بصورتی طراحی کنم که :

    - براحتی بتونم دسته بندی ها و زیر دسته ها از دیتابیس بخونم و انرو در قالب یک منوی عمودی ( که در پنل سمت راست سایت قرار میگیره ) نمایش بدم بطوریکه تمام دسته بندی ها با علامت + کنار خود باعث نمایش زیر دسته های مربوطه خودشون میشن . یعنی میخوام این دسته بندی طوری باشه که بدون رفرش صفحه و رفتن به سمت سرور و با کلیک روی + زیر دسته های رو نمایش بده . ( که فکر میکنم باید یک مقدار java کار کنم ) .

    دوستان اگه مقداری راهنماییم کنید ممنون میشم .

    سئوالم در رابطه با این موضوع اینه :
    - تا اونجایی که مشخصه خوندن اطلاعات از دیتابیس رو باید با PHP کار کنم ولی در رابطه با روند ( الگوریتم ) قسمتی که میخوام جاوا کار کنم اصلا ذهنیتی ندارم که چطور باید این دسته بندی ها رو در قالب یکسری دسته و زیر دسته و بدون رفرش بسازم .

    با تشکر

    یک نمونه از این نوع دسته بندی که مد نظرم هست در این سایت موجوده : http://www.forosh.biz
    که من یک چیزی شبیه به این میخوام . لطفا اگه امکان داره روند کاری رو که باید طی کنم رو یک مقدار برام توضیح بدید .
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۱۲:۰۷ عصر، توسط mehdi.gpr.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۱۱:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پروژه‏ی من
    اول اینکه جاوا لازم نیست کار کنی ( احتمالن منظورت جاوا اسکریپته)

    برای این کار هم می تونی از جی کوئری استفاده کنی.
    منوها رو می خونی و داخل ul و li می ریزی به این صورت:
    + رایانه
    برنامه نویسی
    گرافیک
    ویندوز
    لینوکس
    و....
    +مهندسی
    معماری
    عمران
    شهرسازی
    و...

    بعد خیلی راحت می تونی اون منو رو با جی کوئری بسازی
    برای نمونه هم می تونی این ها رو ببین:

    http://bassistance.de/jquery-plugins/jqu...-treeview/

    اینم نمونه ی منوی لینک بالا که دادم:
    http://jquery.bassistance.de/treeview/demo/
    اینم یه نمونه ی دیگه:
    http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex.../index.htm
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۱۲:۴۶ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۱۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پروژه‏ی من
    با عرض سلام خدمت دوست عزیزمون.
    هرجا که سوال رو روبه اساتید مطرح می کنند پاسخ دادن به تاپیک برای من یکم مشکل می شه.
    در مورد ادیتور ببینید شما چه نیازی دارید. Zend Studio بسیار سنگین و کارامد هست. به نظر من یادگرفتن کامل این ادیتور به اندازه یادگرفتن یک زبان برنامه نویسی طول می کشه. قابلیت های بسیار زیادی داره. البته این نسخه آخر دیگه فکر می کنم کاملا روی eclipse بنا شده. از اونجایی که این ادیتور دارای کپی رایت هست و رایگان نیست فکر می کنم کار سختی باشه که بخواهید اون رو بخرید. بنا براین به شما توصیه می کنم از ادیتور های رایگان استفاده کنید. DW به نظر شخصی من اصلا در حد یک ادیتور PHP نیست و بیشتر مناسب برای HTML/CSS هست.

    در مورد اون منو هم باید بگم در مثالی که شما گذاشتید فرایند سمت سروری برای بازکردن منو ها انجام نمی شه. این منو ها از قبل از دیتابیس خوانده می شوند و فقط با استفاده از جاوااسکریپت hide یا show می شن.
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پروژه‏ی من
    (۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۲:۱۰ عصر)hidensfot نوشته شده توسط:  با عرض سلام خدمت دوست عزیزمون.
    هرجا که سوال رو روبه اساتید مطرح می کنند پاسخ دادن به تاپیک برای من یکم مشکل می شه.
    در مورد ادیتور ببینید شما چه نیازی دارید. Zend Studio بسیار سنگین و کارامد هست. به نظر من یادگرفتن کامل این ادیتور به اندازه یادگرفتن یک زبان برنامه نویسی طول می کشه. قابلیت های بسیار زیادی داره. البته این نسخه آخر دیگه فکر می کنم کاملا روی eclipse بنا شده. از اونجایی که این ادیتور دارای کپی رایت هست و رایگان نیست فکر می کنم کار سختی باشه که بخواهید اون رو بخرید. بنا براین به شما توصیه می کنم از ادیتور های رایگان استفاده کنید. DW به نظر شخصی من اصلا در حد یک ادیتور PHP نیست و بیشتر مناسب برای HTML/CSS هست.

    در مورد اون منو هم باید بگم در مثالی که شما گذاشتید فرایند سمت سروری برای بازکردن منو ها انجام نمی شه. این منو ها از قبل از دیتابیس خوانده می شوند و فقط با استفاده از جاوااسکریپت hide یا show می شن.

    ممنون جناب نیک نام و جناب مولانا از راهنماییتون.

    جناب نیک نام :

    در مورد سئوال اولم آیا Microsoft expression رو هم در یک رده بندی در کنار Dreamweaver قرار میدید ؟ ( چون من هم بیشتر قصدم از طرح این سئوال انتخاب محیطی برای طراحی و راحتتر کار کردن با صفحات وب بوده تا فقط و فقط یک ادیتور PHP ) ممنونم.

    در رابطه با پاسخی که در رابطه با سئوال دوم دادید پس استفاده از jquery رو مثل جناب مولانا تایید میکنید ؟

    با تشکر از حسن همکاری شما عزیزان
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۵۲ عصر، توسط mehdi.gpr.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پروژه‏ی من
    به جای zend stadio می‌تونید ‌از خود eclipse یا‌ aptana یا‌ netbeans استفاده‌ کنید
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: پروژه‏ی من
    (۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۴۷ عصر)admin نوشته شده توسط:  به جای zend stadio می‌تونید ‌از خود eclipse یا‌ aptana یا‌ netbeans استفاده‌ کنید

    بابا این بنده خدا تازه کاره و می خواد یه پروژه تحویل بده
    اینا چیه پیشنهاد می کنید براش؟؟؟؟؟Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۷:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: پروژه‏ی من
    Big Grin
    نقل قول:
    بابا این بنده خدا تازه کاره و می خواد یه پروژه تحویل بده
    اینا چیه پیشنهاد می کنید براش؟؟؟؟؟
    Big GrinBig GrinBig Grin
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۷:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS