• 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
#21
من اسمي از extjs آوردم Tongue
اين خلاصه شدشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#22
برای یادگیری jquery به صورت ویدئویی و به زبان فارسی به آدرس jquery.nano3oft.com jquery.nano3oft.com مراجعه کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : amir.s
#23
بنام خدا
سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا آقا صالح.
یه معرفی مختصر از خودم:
من یک فرد تازه وارد هستم که یه پروژه دانشگاهی را با زبان پی اچ پی باید تا چند روز دیگر تمام کنم تا نمره قبولی بگیرم. از این رو به چند تا مشکل برخورد کردم که با این سایت آشنا شدم و برادر عزیزمون آقا صالح بنده را راهنمایی فرمودند تا جایی که حل مشکل خود را در جی کویری دیدم و هم اکنون به سرعت و در حد نیاز در حال یادگیری آن هستم. تا اینجا داشته باشید.
خوب بعد از کمی تفحص به یه مشکل کوچیک برخورد کردم.
این کد را ملاحظه فرمایید تا عرض کنم:
کد پی‌اچ‌پی:
// Run setup_country_change() when the document is ready
            
$(document).ready(setup_country_change);
            
                        
            function 
setup_country_change(){            
                
// If #country is changed, then call update_cities()
                
$('#country').change(update_cities);
            }
            function 
update_cities(){
                var 
country=$('#country').attr('value');
                
// Call get_cities.php and when retrieved,
                // call show_cities() with the result.
                
$.get('get_cities.php?country='+countryshow_cities);
            }
            function 
show_cities(res){
                
// Replace contents of #cities with retrieved result
                
$('#cities').html(res);
            } 
این دو تا تابع آخری را نمی فهمم. اگه یه نفر توضیح بده برام ممنونش می شم

attr('value')
$.get('get_cities.php?country='+country, show_cities);
$('#cities').html(res);
اینها را نفهمیدم برای چیه.
اگه در مورد syntax جی کویری هم توضیح بدهید ممنون می شود. مثلا تابع را چطور می شود تعریف کرد یا مقدار بازگشتی تابع یا تعریف متغیر و از این جور چیزها.
یه سوال دیگه هم دارم. یکی از دوستان گفته بود بهتره تمامی توابع مورد نیاز را در یک فایل با پسوند جی اس ذخیره کنیم و از اون در برنامه ها استفاده کرد روش (external) اما روش اون را نفرمودند اگه ممکنه توضیح بدید به چه صورتی و چگونه باید آنرا در فایل مورد نظر پیوست کرد.
تشکرات فراوان
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#24
attr : مقدار تعریف شده یک attribute یا پارامتر رو بر می گردونه . به مثل زیر توجه کنید.

کد:
<a href="yahoo.com">Yahoo.</a>
href در اینجا یک attribute یا پارامتر برای تک a به حساب میاد پس دستور زیر مقدار href یعنی yahoo.com رو بر میگردونه

کد:
alert (  $( "a" ).attr('href') );


$.get : در اصل یک درخواست به یک اکشن با متد GET ارسال میکنه در دستور $.get('get_cities.php?country='+country, show_cities); در واقع میاد یک در خواست به url زیر ارسالل میکنه
کد:
http://localhost/get_cities.php?country=iran

حالا این درخواست یک خروجی داره که میتونی html ,xml,json باشه. خروجی رو به تابع show_cities میفرسته

اصولا هر عملی یک عکس العملی داره. در جی کوئری اکثر توابع درای خروجی هایی مختلفی هستند که به اصطلاح mixed هستند. و برای دسترسی به این خروجی ها از روش توابع بازگشتی استفاده نمیشه. بلکه در داخل خود تابع یک تابع تعریف میشه.

کد:
$.get( url , function() );

که این تابع میتونه بدون نام باشه و در داخل توابع جی کوئری استفاده بشه.
یا میتونه نام یک تابع از پیش تعریف شده باشه

امید وارم تونسته باشم. توضیح روشنی داده باشم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana firethumbs
#25
(۱۳۸۸ دى ۱۲, ۰۴:۰۱ ق.ظ)zoghal نوشته: attr : مقدار تعریف شده یک attribute یا پارامتر رو بر می گردونه . به مثل زیر توجه کنید.

کد:
<a href="yahoo.com">Yahoo.</a>
href در اینجا یک attribute یا پارامتر برای تک a به حساب میاد پس دستور زیر مقدار href یعنی yahoo.com رو بر میگردونه

کد:
alert (  $( "a" ).attr('href') );


$.get : در اصل یک درخواست به یک اکشن با متد GET ارسال میکنه در دستور $.get('get_cities.php?country='+country, show_cities); در واقع میاد یک در خواست به url زیر ارسالل میکنه
کد:
http://localhost/get_cities.php?country=iran

حالا این درخواست یک خروجی داره که میتونی html ,xml,json باشه. خروجی رو به تابع show_cities میفرسته

اصولا هر عملی یک عکس العملی داره. در جی کوئری اکثر توابع درای خروجی هایی مختلفی هستند که به اصطلاح mixed هستند. و برای دسترسی به این خروجی ها از روش توابع بازگشتی استفاده نمیشه. بلکه در داخل خود تابع یک تابع تعریف میشه.

کد:
$.get( url , function() );

که این تابع میتونه بدون نام باشه و در داخل توابع جی کوئری استفاده بشه.
یا میتونه نام یک تابع از پیش تعریف شده باشه

امید وارم تونسته باشم. توضیح روشنی داده باشم.
سلام
دوست عزیز مطالبی که فرمودید تقریبا مساله بنده را حل کرد اگر این موارد را هم توضیح فرمایید ممنون می شوم:
اگه در مورد syntax جی کویری هم توضیح بدهید ممنون می شود. مثلا تابع را چطور می شود تعریف کرد یا مقدار بازگشتی تابع یا تعریف متغیر و از این جور چیزها.
یه سوال دیگه هم دارم. یکی از دوستان گفته بود بهتره تمامی توابع مورد نیاز را در یک فایل با پسوند جی اس ذخیره کنیم و از اون در برنامه ها استفاده کرد روش (external) اما روش اون را نفرمودند اگه ممکنه توضیح بدید به چه صورتی و چگونه باید آنرا در فایل مورد نظر پیوست کرد.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#26
جی کودئری رو با جاوا اسکریپت نوشتن. پس سانتکسش همون سانتکس جاوا اسکریپت هست. اما اغلب ما چون با شی گرایی در جاوا اسکریپت آشنا نیستیم. فکر می کنیم. سانتکس و ساختار کد نویسی جی کوئری یک چیزی مجزا از جاوا اسکریپت هست. اما اینطوری نیست.

تعریف تابع کاملا مشخص هست. با کلمه کیلیدی function شروع میشه و با return مقدار رو برگشت میشه.
کد:
function functionname(var1,var2,...,varX)
{
some code
return Response value
}

اما اگر میخواهید با روش های دیگه تعریف توابع در جاوا اسکریپت بهره بگیرید. این لینک رو نگاه کنید.
http://www.phpied.com/3-ways-to-define-a...ipt-class/



اما روش external link چیز عجیب غریبی نیست. در اصل بجای این که شما کد های خودتون رو در هر صفحه و در بین تک <script> بزارید. میاید کدهایتون رو در یک فایل خالی قرار میدی و فقط یک بار لینکش میکنید.

در ضمن یکی از دوستان هم فکر کنم خودم باشم. چون تو وبلاگم کامنت گزاشته بودید. وقت نشد جواب بدمTongue
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia molana firethumbs
#27
(۱۳۸۸ دى ۱۳, ۰۲:۳۴ ق.ظ)zoghal نوشته: جی کودئری رو با جاوا اسکریپت نوشتن. پس سانتکسش همون سانتکس جاوا اسکریپت هست. اما اغلب ما چون با شی گرایی در جاوا اسکریپت آشنا نیستیم. فکر می کنیم. سانتکس و ساختار کد نویسی جی کوئری یک چیزی مجزا از جاوا اسکریپت هست. اما اینطوری نیست.

تعریف تابع کاملا مشخص هست. با کلمه کیلیدی function شروع میشه و با return مقدار رو برگشت میشه.
کد:
function functionname(var1,var2,...,varX)
{
some code
return Response value
}

اما اگر میخواهید با روش های دیگه تعریف توابع در جاوا اسکریپت بهره بگیرید. این لینک رو نگاه کنید.
http://www.phpied.com/3-ways-to-define-a...ipt-class/



اما روش external link چیز عجیب غریبی نیست. در اصل بجای این که شما کد های خودتون رو در هر صفحه و در بین تک <script> بزارید. میاید کدهایتون رو در یک فایل خالی قرار میدی و فقط یک بار لینکش میکنید.

در ضمن یکی از دوستان هم فکر کنم خودم باشم. چون تو وبلاگم کامنت گزاشته بودید. وقت نشد جواب بدمTongue
سلام
از توجهتون ممنون
اين لينك كردن فايل به فايل ديگه در جاوا اسكريپت به چه صورتي است؟
خب اگه اينكار را انجام بدهيم چطور از سلكتورها استفاده كنيم. مثلا ممكن است نام دكمه اي در يك فايل چيزي باشد و در فايل ديگر چيز ديگر در اينصورت چطور مي توانيم از يك تابع جي كوئري براي شناسائي اين دكمه ها استفاده كرد؟
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#28
نمی شه برادر اینطوری

ببین:
از کلاس ها برای انتخاب های چند گزینه ای استفاده می شه و از آی دی ها برای انتخاب های تک گزینه ای.

بنابراین تو اسم گذاری باید دقت کن.

وقتی فایل جاوااسکریپت رو لینک می دی به یه صفحه انگار توی اون صفحه لود شده اون کد ها.

بنابراین نگران استفاده اش نباش - فکر کن توی صفحه داری کد می نویسی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#29
با سلام

من قصد داشتم که لیست دسته بندی هام رو از دیتابیس بخونم و انرو بصورت یک لیست متحرک طراحی کنم .

که جناب مولانا طبق فرمایششون این بود که اول دیتا رو بخونم و با ul , li اونرو تبدیل به یک لیست بکنم و بعد از jquery treeview استفاده بکنم .

من دیتا رو خوندم و به شکل مورد نظر ( ul , li ) درآوردم . ولی حالا مشکلی که دارم زمانی که میخوام jquery treeview رو روش اعمال کنم بخاطر اینکه dir=rtl هست این عمل انجام نمیشه ولی وقتی direction رو به حالت default قرار میدم درست عمل میکنه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باتشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#30
کد بزار لطفن
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان