/
  • پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]

  • صفحه‌ها (4):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 3 رأی - میانگین امیتازات: 4.33
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    دوستانی که در مورد نحوه کار و چگونگی این فرم ورک با مشکل مواجه هستند. می تونند اینجا مشکلاتشون رو بیان کنند.
    ۱۳۸۷ دي ۲۷ ۰۷:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana amir.s Alimokhlesi mohsened
    molana آنلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    ای نور به روحت بباره....
    چقدر لازم بود که همچین بحثی اینجا باشه.

    اما از این مهمتر اینه که یه بحث راه بندازی و توش خیلی ساده آموزش بدی Jquery عزیز رو...

    این کارو بکنی تا ابد دورت می گردم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۲۷ ۰۸:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    JQuery یک فریمورک جاوا اسکریپت می باشد. اما اصلاً یک فریمورک چیست؟ و فقط مورد نیاز یک برنامه‌نویس است یا یک طراح وب هم می‌تواند از آن بهره ببرد؟

    نمی‌دانم وقتی صحبت از فریمورک می‌شود چه تعریفی برای آن در ذهن دارید. بطور کلی می‌توان فریمورک را مجموعه‌ای از ابزارها، کتابخانه‌ها، قراردادها و بهترین شیوه‌ها تعریف کرد بطوریکه سعی می‌کنند وظایف روتین را به سوی مدل‌های جامعی سوق دهند که دوباره می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند. هدف این است که به یک طراح یا توسعه دهنده اجازه داده شود تا بر روی وظایفی که در انجام پروژه مهم هستند تمرکز کند. البته وقتی صحبت از فریمورک می‌شود الزاماً در مورد چیزی که ساخته شده، بصورت پکیج در آمده و برای عموم منتشر شده حرف نمی‌زنیم. چرا که ممکن است یک فریمورک منحصراً برای شما یا تیم شما باشد.(منبع الوان وب)

    همینطور که در بالا توضیح داده شد. jquery یک کتابخانه از توابع آماده شده برای جاوا اسکریپت می باشد. در این زمینه فریمورک های دیگری هم وجود دارند. همانند Prototype و MooTools و فریمورک معروف یاهو با نام YUI .که هر کدوم از این فریمورک ها داری معایب و مزایای مختص خود هستند.



    حالاچرا jquery ؟

    کافیست مقداری در سایت های هر کدام از فرمورک ها نگاهی به کد نویسی و syntex هر فریمورک بیندازید. اینجاست که در همین مرحله ابتدایی شما jquery رو انتخاب میکنید. فقط به خاطر اینکه به راحتی با کمترین دانش برنامه نویسی میتوانید نحوه کد نویسی jquery رو درک کنید.

    به همین دلیل jquery خیلی محبوب شد و شاهد رشد و توسعه عالی و سریع اون در 1 سال گذشته شدیم. به نحوی که خیلی از برنامه ها و اسکریپت های تحت وب که برای خود اسم و نامی دارند. همانند wordpress و سایت های بزرگی چون یاهو و گوگل در قسمت هایی از کارهاشون از این فریمورک استفاده کرده اند.

    یکی دیگر از مزایای این فریمورک وجود پلاگین های متعددی ایست که بسیار کار امد هستند . و روزانه در حال افزایش هست. به طوری که شاید نیازی به کد نوشتن پیدا نکنیم و همین پلاگین ها کار مورد نظر ما را به خوبی انجام بدن.

    کاربرد های jquery :

    یکی از کاربرد های مهم jquery داشتن دستورات بسیار راحت در زمینه بکار گیری تکنولوژِی ای جکس می باشد. به طوری که در ادامه سری آموزش jquery خواهید دید چقدر راحت می توانید یک وب سایت را با کمک jquery به صورت فول ای جکس طراحی کنید.

    منبع : وبلاگ خودم

    همینطور که میدونیم JQUERY یک کتابخانه جاوا اسکریپت هست . پس نیاز هست مقداری آشنایی با این زبان کلاینت ساید داشته باشید.

    اما از همه مهمتر شما باید با تگ ها و المنت های html و xhtml آشنایی داشته باشیم. در این پست سعی می کنم موارد ضروری، که باید حتما بلد باشید رو مختصری توضیح میدهم!!



    هر عنصر یا المنت می توانید دارای بخش های زیر باشد.

    1- صفات (Attribute's) : شامل صفت هایی هستند که ما به عنصرهای داخل صفحات میدهیم. مانند title,dir,lang, hight,widthو name ......

    کد:
    <div dir="rtl" lang="fa" title="hello"></div>

    نکته : در خیلی از عنصر ها صفات خاص دارند یا صفاتی که در سایر عنصر ها هستند رو ندارند.

    2- شناسه یکتا ( ID ) : ما می توانیم به هر عنصر یک شناسه یکتا اختصاص بدیم تا بتونیم به راحتی از سایر عنر های هم نوع شناسایی و انتخاب کنیم

    کد:
    <div id="maindiv"></div>

    3- کلاس (class) : تعریف کلاس هم یک نوع شناسه هست. هم میتواند یکتا باشد. هم یکتا نباشد. و بیشتر در صفحاتی که بر پایه css طراحی می شود استفاده می شود.

    کد:
    <div class="hidediv"></div>

    4- سبک (style) : به کمک این صفت می توانید صفاتی که برای ظاهر عنصر مورد استفاده میگیرند رو در این صفت و inline قرار بدید

    کد:
    <div style="width:30px; height:40px; background:#CCCCCC;"></div>

    سوال اینجاست اینها به چه درد ما میخوره؟!

    سوال خوبی هست. باید خدمتتون عرض کنم که برای کنترل عنصر ها توسط جاوا اسکریپت ما نیاز داریم که بتونیم عنصر مورد نظرمون رو سریع پیدا کنیم. راه های زیادی هست برای شناسایی. شاید سریع ترین راهی که مد نظرتون بیاد این هست که ما میتوانیم کل عنصر ها رو اسکن کنیم و عنر مورد نظر رو پیدا میکنیم. اما به نظر شما این کار درست و بهینه ای هست؟ شاید در صفحای که ما میخواهیم این کار رو انجام بدیم صدها عنصر همانند وجود داشته باشه؟ اونقت به نظر شما چه مقدار وقت باید صرف پیدا کردن عنصر مورد نظرمون بکنیم؟

    در مطلب بعدی خواهیم دید که ما توسط jquery چه طور به کمک موارد بالا یعنی شناسه ها ، کلاسها یا نوع عنصر به راحتی عنصر مورد نظرمون رو پیدا خواهیم کرد.

    منبع : وبلاگ خودم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۲۸ ۰۱:۱۷ صبح، توسط zoghal.)
    ۱۳۸۷ دي ۲۸ ۰۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana HiddeN payam firethumbs mohsened
    molana آنلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    الهی اول دور جی کوئری بگردم بعد دور تو که داری یادش می دی....
    اگه بدونی چقدر دوستت دارم :-x
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۲۸ ۰۳:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    این هم فایل jquery که دوستان فکر نکنم بتونن دانلود کنن چون داخل گوگل کد هست


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  jquery-1.3.min.zip (اندازه: 15.04 KB / تعداد دفعات دریافت: 23)
    ۱۳۸۷ دي ۲۸ ۱۰:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana zoghal Maya HiddeN
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    اینم تازه های نسخه 1.3 فریم ورک محبوب jquery

    http://docs.jquery.com/Release:jQuery_1.3
    ۱۳۸۷ دي ۲۹ ۰۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana HiddeN
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    واقعا جای تشکر وقدردانی از صالح عزیز وجود داره
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۷ دي ۲۹ ۰۹:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    واقعا عالیه
    احسنت
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۷ دي ۲۹ ۰۹:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    در شروع کار با jquery اول باید jquery رو نصب کنیم. البته اصطلاح نصب درست نیست. اما چیزی جایگزین پیدا نکردم.

    در مرحله اول نیاز هست شما آخرین نسخه کتابخانه jquery رو از سایت jquery.com دانلود کنید. کافیه وارد سایت بشید و در منو های بالای سایت گزینه دانلود رو انتخاب کنید.

    در حالت کلی سه مدل برای دانلود وجود دارد :

    1- Minified : که خیلی فشرده شده و برای استفاده تجاری استفاده میشه و 15 کیلوبایت هم می باشد.(به دلیل لود شدن سریع)

    2- Uncompressed : که به صورت غیر فشرده هست و حجمش حدود 94 کیلو بایت می باشد. و برای توسعه یا فراگیری مورد استفاده قرار میگیرد.

    3- Packed : حجمی حدود 29 کیلوبایت داره و به صورت gzip فشرده نشده



    طریق نصب در صفحات همانند کد های زیر می باشد.

    کد:
    <head>
        <script type="text/javascript" src="path/to/jquery.js"></script>
      </head>
      <body>
        <a href="http://jquery.com/">jQuery</a>
      </body>
      </html>

    اما نحوه نوشتن کدها :

    در 2 حالت ما میتونیم کدهای خودمون رو بنویسیم

    1. به صورت inline : یعنی کدها رو در همون صفحه تایپ کنیم. من پیشنهاد میدم از این روش کمتر استفاده کنید. و سعی کنید زمانی استفاده کنید که کد مربوز به همین صفحه باشه. اگر قرار کد یا تابعه ای که می نویسید در صفحات دیگر هم استفاده شوند. حتما از روش دوم استفاده کنید.

    2. به صورت external : در این حالت شما یک فایل با پسوند sample.js ایجاد میکنید. و تمامی کد های خود را در این فایل مینویسید. و سپس فایل sampale.js را در صفحات خود فراخوانی میکنید. بصورت زیر :

    کد:
    <script type="text/javascript" src="path/to/jquery.js"></script>



          </head>
          <body>
            <a href="http://jquery.com/">jQuery</a>
          </body>
          </html>
    و یک پیشنهاد دیگر سعی کنید تمام کد هاتون به صورت تابع نوشته بشه . تا بهینه تر بتونید استفاده کنید.

    خوب ما موفق به نصب جی کوئری شدیم. فردا اولین کد خودمون را خواهیم نوشت
    ۱۳۸۷ دي ۲۹ ۱۰:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana Alimokhlesi admin salam_ali bigane firethumbs mohsened
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: پرسش و پاسخ در باره فرم ورک جی کوئری[Jquery]
    فردا نیومده هنوز ؟ Confused
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۹ ۱۱:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (4):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS