/
  • پترن های eregi() چیه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پترن های eregi() چیه؟
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    پترن های eregi() چیه؟
    برای تابع eregi() نیاز به یک پترن (الگو) هست...
    من قواعدش رو یادم نمیاد ، یعنی مثلا ^ رو برای چی استفاده میکنند و یا + برای چیه و ...
    دوستان اگر منبعی میدونن (فارسی بود که چه بهتر) ویا خودشون یک راهنمایی کنند ما روUndecided

    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۵:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    چی می خوای حالا؟!!
    این تابع دیگه از دور خارج شده بهتر بری سراغ مشابه هاش
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۸:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    مثلا چیا؟!
    مشابهاش کدومان؟!!!!Confused

    من میخوام الگوهاش رو یاد بگیرم بنویسم! مثلا [a-z1-9-A-Z] چیه و چند تای دیگه (^ و $ و + و // و / و ...)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۸:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    http://www.opengroup.org/onlinepubs/0096...hap09.html
    البته این توابع داره منسوخ میشه ها
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۱:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    نخواستیم جدید کار کنیمBig Grin از لینک هیچی سر در نیاوردمUndecided
    فارسیش نیست؟!Confused
    وحید جان همون اموزش الگو های eregi رو راهنمایی کنی بهتره ، میخوام قدیمی کار کنم(اتیقه میخوام بشه :coolSmile

    باتشکر
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۸:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    والا فارسی ندارم
    برو سراغ دستورات preg . به مشکل بر می خوری. توی نسخه php 5.3 بهت اخطار میده.
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۱۱:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    ممنون ولی منظورتون از preg مثل تابع preg_replace() هست؟
    حالا تابع دیگه ای مثل این هست که بتونه از روی یک مدل (مثلا با a شروع بشه و با n خاطمه پیدا کنه) به ما خروجی به صورت یک ارایه بده؟ (مثل eregi() ) ؟؟!
    در ضمن به نمونه کد زیر دقت کنید :
    کد PHP:
    <?php
    $string 
    'The quick brown fox jumped over the lazy dog.';
    $patterns = array();
    $patterns[0] = '/quick/';
    $patterns[1] = '/brown/';
    $patterns[2] = '/fox/';
    $replacements = array();
    $replacements[2] = 'bear';
    $replacements[1] = 'black';
    $replacements[0] = 'slow';
    echo 
    preg_replace($patterns$replacements$string);
    ?>
    من مشکلم تو اینجور توابع اینه که نمیتونم یک مدل بنویسم (یک پترن) که در مثال بالا همون ارایه $patterns هست...(مثلا طوری مدلش باشه که با d شروع بشه و با عدد تموم بشه!)
    در ضمن من هدفم جایگزینی نیست ، هدفم یک تابع مثل عمکلکرد تابع eregi() هست (یک متن رو بگیره ، کلمات مشترک با مدل رو در یک ارایه بریزه)
    ممنون میشم این مشکل ما رو حل کنیدConfused


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۱۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پترن های eregi() چیه؟
    http://www.webcheatsheet.com/php/regular...ssions.php
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۱۲:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS