/
  • پایگاه داده قابل حمل؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پایگاه داده قابل حمل؟
    نویسنده پیام
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #1
    Question پایگاه داده قابل حمل؟
    با سلام نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه
    من دارم یه برنامه می نویسم به صورت GTK و در نهایت اون رو کامپایل کنم و به صورت exe در بیارم
    ولی مشکلی که هست فکر می کنم نشه در برنامه های exe از mysql استفاده کرد
    پس باید یه پایگاه داده باشه که هراه خود برنامه ارائه بشه
    در ضمن این برنامه برای حداقل ۲ هزار رکورد آماده می شه و محیط عملیاتی محیطیه که با نوسان شدید برق مواجهه هستند پس قابلیت هایی مثل repair از ملزومات پایگاهدادهمورد نظره
    با تشکر از همه
    ۱۳۸۹ تير ۵ ۰۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پایگاه داده قابل حمل؟
    وقتی می گه EXE یعنی احتمالا ویندوز، توی ویندوز از MsSql استفاده کن!
    ۱۳۸۹ تير ۵ ۰۶:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parazitt
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پایگاه داده قابل حمل؟
    آره دیگه برای ویندوزه بعد اگه از MsSql استفاده کنم خروجی EXE بگیریم اون وقت روی سیستمی که نصب می شه نیاز به نصب MsSql نیست؟
    اگه نیست بانک اطلاعاتی کجا ذخیره می شه یعنی با پریدن ویندوز تکلیف اطلاعات چی می شه
    ممنون از oia و کسانی دیگه که توجه کردن
    ۱۳۸۹ تير ۵ ۰۷:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پایگاه داده قابل حمل؟
    می تونی از MS Access هم استفاده کنی !
    از درایور microsoft jet 4 استفاده می کنه و معمولا درایورش روی ویندوز نصبه !
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۵ ۱۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parazitt
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پایگاه داده قابل حمل؟
    از sqliteاستفاده کن.
    نیازی به نصب نداره و با خود php 5 هست.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ تير ۶ ۰۸:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parazitt
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS