/
  • پارامتر های اجباری در تابع

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پارامتر های اجباری در تابع
    نویسنده پیام
    newphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 175
    ( 24 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #1
    پارامتر های اجباری در تابع
    من یه تابع برای ثبت نام نوشتم
    چه پارامتر هایی تو این تابع باید اجباری باشه؟

    در ضمن هر کدومو که اجباری میزارم به محض لود شدن صفحه ارور میده که پارامتر ها ارسال نشدن
    راه حلش چیه ؟
    اصلا باید پارامتر اجباری داشته باشه یا نه
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۷ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    azowghi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 16
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    (۱۳۹۱ شهريور ۱۷ ۱۰:۲۵ صبح)newphp نوشته شده توسط:  من یه تابع برای ثبت نام نوشتم
    چه پارامتر هایی تو این تابع باید اجباری باشه؟

    در ضمن هر کدومو که اجباری میزارم به محض لود شدن صفحه ارور میده که پارامتر ها ارسال نشدن
    راه حلش چیه ؟
    اصلا باید پارامتر اجباری داشته باشه یا نه

    سلام
    شما بایست چیزایی مثل یوزر و پسورد و ایمیل رو اجباری بذاری.

    بعدش برای اعتبارسنجی باید از تابع isset استفاده کنی:

    کد PHP:
    if(isset($_POST['username'])) 
    __________________________________________________________________________
    طراحی برنامه های تحت وب
    phpform.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۹ ۰۴:۰۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۹ ۱۱:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : newphp
    newphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 175
    ( 24 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    وقتی اینا رو اجباری میزارم

    تا صفحه لود میشه اررور میده که پارامترهای تابع ارسال نشده

    برای این باید چی کار کنم؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۹ ۰۶:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    azowghi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 16
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    (۱۳۹۱ شهريور ۱۹ ۰۶:۰۱ عصر)newphp نوشته شده توسط:  وقتی اینا رو اجباری میزارم

    تا صفحه لود میشه اررور میده که پارامترهای تابع ارسال نشده

    برای این باید چی کار کنم؟

    میگم جایی که اعتبارسنجی میکنید باید از تابع isset استفاده کنید

    تابع isset
    __________________________________________________________________________
    طراحی برنامه های تحت وب
    phpform.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۹ ۰۶:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : newphp
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    فکر کنم باید کدتون رو بزارید
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : newphp
    newphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 175
    ( 24 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۶ صبح)admin نوشته شده توسط:  فکر کنم باید کدتون رو بزارید

    این تابع تو صفحه helper نوشته شده و بعد میخوام تو صفحه درج اخبار این صفحه رو include کنم و تابع رو فراخوانی کنم

    کد PHP:
    <?php


    function addNews()
    {
        
    ?>
        <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <fieldset>
    <legend>فرم ارسال خبر جدید</legend>
    <table width="466" height="226" >
      <tr>
        <td width="66">عنوان</td>
        <td width="178">
          <input type="text" name="title"  /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>عکس:</td>
        <td><input type="file" name="pic" /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>متن خبر:</td>
        <td>
          <textarea name="text"  cols="45" rows="5"></textarea></td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="2">
          <input type="submit" name="submit"  value="ارسال خبر" /></td>
        </tr>
    </table>
    </fieldset>
    </form>
    <?php
        
    if(isset($_POST['submit']))
        {
            
    $link=mysql_connect("localhost","root","");
            
    mysql_select_db("myproject",$link);
            
    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'",$link);
            
    $error=array();
            if(!empty(
    $_POST['title']))
             {
                  
              
    $title=$_POST['title'];
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عنوانی برای خبر انتخاب نکردید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['pic']))
             {
                
                 
    $name=$_FILES['pic']['name'];
                 
    $type=$_FILES['pic']['type'];
                 
    $tmp=$_FILES['pic']['tmp_name'];
                 
    $size=$_FILES['pic']['size'];
                 
    $error=$_FILES['pic']['error'];
                
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عکس برای این خبر انتخاب نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['text']))
             {
                 global  
    $text;
                 
    $text=$_POST['text'];
             }else
             {
                 
    $error="شما هیچ متنی برای این خبر وارد نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $error))
             {
                 
                
    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],"../../picnews/".$_FILES['pic']['name']);
                
    $q="INSERT INTO 'news' VALUES(NULL,$title,$name,$text)" or die(mysql_error($q));
                
    $r=mysql_query($q,$link);     
             }else
             {
                 foreach(
    $error as $val)
                 {
                      echo 
    $val;                 
                 }
                 
             }
             
        }
    }

    ?>

    الان یه مشکلی با این فایل دارم اونم اینه که متغیری که اسم عکس آپلود شده رو میگیر ه رو میگه تعریف نشده

    چرا؟؟؟

    اعصابم رو خرد کرده
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۱ ۰۵:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    azowghi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 16
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۱ ۰۵:۲۱ صبح)newphp نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۶ صبح)admin نوشته شده توسط:  فکر کنم باید کدتون رو بزارید

    این تابع تو صفحه helper نوشته شده و بعد میخوام تو صفحه درج اخبار این صفحه رو include کنم و تابع رو فراخوانی کنم

    کد PHP:
    <?php


    function addNews()
    {
        
    ?>
        <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <fieldset>
    <legend>فرم ارسال خبر جدید</legend>
    <table width="466" height="226" >
      <tr>
        <td width="66">عنوان</td>
        <td width="178">
          <input type="text" name="title"  /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>عکس:</td>
        <td><input type="file" name="pic" /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>متن خبر:</td>
        <td>
          <textarea name="text"  cols="45" rows="5"></textarea></td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="2">
          <input type="submit" name="submit"  value="ارسال خبر" /></td>
        </tr>
    </table>
    </fieldset>
    </form>
    <?php
        
    if(isset($_POST['submit']))
        {
            
    $link=mysql_connect("localhost","root","");
            
    mysql_select_db("myproject",$link);
            
    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'",$link);
            
    $error=array();
            if(!empty(
    $_POST['title']))
             {
                  
              
    $title=$_POST['title'];
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عنوانی برای خبر انتخاب نکردید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['pic']))
             {
                
                 
    $name=$_FILES['pic']['name'];
                 
    $type=$_FILES['pic']['type'];
                 
    $tmp=$_FILES['pic']['tmp_name'];
                 
    $size=$_FILES['pic']['size'];
                 
    $error=$_FILES['pic']['error'];
                
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عکس برای این خبر انتخاب نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['text']))
             {
                 global  
    $text;
                 
    $text=$_POST['text'];
             }else
             {
                 
    $error="شما هیچ متنی برای این خبر وارد نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $error))
             {
                 
                
    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],"../../picnews/".$_FILES['pic']['name']);
                
    $q="INSERT INTO 'news' VALUES(NULL,$title,$name,$text)" or die(mysql_error($q));
                
    $r=mysql_query($q,$link);     
             }else
             {
                 foreach(
    $error as $val)
                 {
                      echo 
    $val;                 
                 }
                 
             }
             
        }
    }

    ?>

    الان یه مشکلی با این فایل دارم اونم اینه که متغیری که اسم عکس آپلود شده رو میگیر ه رو میگه تعریف نشده

    چرا؟؟؟

    اعصابم رو خرد کرده

    سلام
    دوست عزیز
    برای فایل نمیتونی از isset استفاده کنی:

    کد PHP:
    if($_FILES["file"]["name"]!=''
    __________________________________________________________________________
    طراحی برنامه های تحت وب
    phpform.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۱۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : newphp
    newphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 175
    ( 24 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: پارامتر های اجباری در تابع
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۱۱:۳۴ عصر)azowghi نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۱ ۰۵:۲۱ صبح)newphp نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۶ صبح)admin نوشته شده توسط:  فکر کنم باید کدتون رو بزارید

    این تابع تو صفحه helper نوشته شده و بعد میخوام تو صفحه درج اخبار این صفحه رو include کنم و تابع رو فراخوانی کنم

    کد PHP:
    <?php


    function addNews()
    {
        
    ?>
        <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <fieldset>
    <legend>فرم ارسال خبر جدید</legend>
    <table width="466" height="226" >
      <tr>
        <td width="66">عنوان</td>
        <td width="178">
          <input type="text" name="title"  /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>عکس:</td>
        <td><input type="file" name="pic" /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>متن خبر:</td>
        <td>
          <textarea name="text"  cols="45" rows="5"></textarea></td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="2">
          <input type="submit" name="submit"  value="ارسال خبر" /></td>
        </tr>
    </table>
    </fieldset>
    </form>
    <?php
        
    if(isset($_POST['submit']))
        {
            
    $link=mysql_connect("localhost","root","");
            
    mysql_select_db("myproject",$link);
            
    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'",$link);
            
    $error=array();
            if(!empty(
    $_POST['title']))
             {
                  
              
    $title=$_POST['title'];
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عنوانی برای خبر انتخاب نکردید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['pic']))
             {
                
                 
    $name=$_FILES['pic']['name'];
                 
    $type=$_FILES['pic']['type'];
                 
    $tmp=$_FILES['pic']['tmp_name'];
                 
    $size=$_FILES['pic']['size'];
                 
    $error=$_FILES['pic']['error'];
                
             }else
             {
                 
    $error[]="شما هیچ عکس برای این خبر انتخاب نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $_POST['text']))
             {
                 global  
    $text;
                 
    $text=$_POST['text'];
             }else
             {
                 
    $error="شما هیچ متنی برای این خبر وارد نکرده اید!";
             }
             if(!empty(
    $error))
             {
                 
                
    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],"../../picnews/".$_FILES['pic']['name']);
                
    $q="INSERT INTO 'news' VALUES(NULL,$title,$name,$text)" or die(mysql_error($q));
                
    $r=mysql_query($q,$link);     
             }else
             {
                 foreach(
    $error as $val)
                 {
                      echo 
    $val;                 
                 }
                 
             }
             
        }
    }

    ?>

    الان یه مشکلی با این فایل دارم اونم اینه که متغیری که اسم عکس آپلود شده رو میگیر ه رو میگه تعریف نشده

    چرا؟؟؟

    اعصابم رو خرد کرده

    سلام
    دوست عزیز
    برای فایل نمیتونی از isset استفاده کنی:

    کد PHP:
    if($_FILES["file"]["name"]!=''


    چرا از isset نمی شه استفاده کرد؟؟؟
    من استفاده کردم مشکلی هم نداره
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۱۱:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS