/
  • وضعیت فایل در copy

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی وضعیت فایل در copy
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 390
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    وضعیت فایل در copy
    سلام وقتی با copy یک پوشه را کپی میکنیم چه جوری میشه فهمید چقدرش کپی شده ؟‌
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۹۱ شهريور ۳ ۰۸:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,762
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: وضعیت فایل در copy
    وضعیت کپی رو با copy نمی تونید ببینید مگر اینکه مستقیم از دستوران file استفاده کنید
    کد PHP:
    $fs fopen('remote-file''r');
    $fd fopen('local-file''w');

    $read_bytes 0;
    while(!
    feof($fs)) {
      
    $buffer fread($fs2048);
      
    fwrite($fd$buffer);

      
    $read_bytes += 2048;
      
    $progress 100 $read_bytes $filesize//$filesize as calculated earlier
      //you'll need some way to send $progress to the browser.
      //maybe save it to a file and then let an Ajax call check it?
    }
    fclose($fs);
    fclose($fd); 
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۳ ۰۹:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : vejmad
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 390
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: وضعیت فایل در copy
    سلام من از این فانکشن استفاده کردم ولی درست کار نمیکنه . چون توی فولدر تعدادی فایل هست و یکی یکی حساب میکنه و برای کل فولدر استفاده نمیکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۱۲:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,762
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: وضعیت فایل در copy
    می تونی از کامندهای خود لینوکس استفاده کنی از pv استفاده کن البته قبلش بسته با همین نام رو نصب کن.
    rsync
    هم هست.

    اون تابعی هم که دادم برای یه فایل هست. اگر می خوای برای یه فلدر استفاده کنی باید لیست فایلهای فولدر رو بگیری و برای همش استفاده کنی و اگر به صورت ریکرسیو می خوای باید توابع مربوطه رو برای پیمایش همه فایلها بنویسی
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۹:۵۷ صبح، توسط admin.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۹:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS