• 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورژن 1 سایتم یا بهتره بگم پروژه ی دیتابیسم ، بالاخره تموم شد!
#1
Big Grin 
سلام
بالاخره تونستم به یه جایی برسونم و تحویلش بدم ، ولی هنوز خیلی کار داره !! Dodgy
این پروژه رو به همه ی شما عزیزا که کمکم کردین مخصوصا cyletech و Bojbaj عزیز تقدیم می کنم که خیلی مزاحمشون شدم Heart

میدونم الان کلی به پروژم می خندین چون خیلی سادس ، هر چی باشه کار اولم با php و mysql هستش. امیدوارم منو از نظرات و راهنمایی های خوبتون بی نصیب نزارید.


**********************************************************
این پروژه با استفاده از php و MySql نوشته شده است بنابرین برای اجرای آن به صورت local باید یکی از پکیج های LAMP, XAMP یا WAMP بر روی سیستم شما نصب باشد.

در صورتی که از WAMP استفاده میکنید ، پس از اکسترکت کردن محتویات فایل زیپ آنها را در پوشه ای در مسیر C:\\wamp\www کپی کنید. در صورتی که از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنید ، پوشه ی www در یکی از مسیر های /var یا /srv خواهد بود. (دقت کنید که فایل ها را در پوشه ای به نام db در مسیر C:\\wamp\www کپی کنید ، در غیر این صورت برنامه با مشکل روبرو خواهد شد. به دلیل اینکه تمامی مسیر های داده شده در کد ها به صورت C://wamp/www/db/... می باشند. در صورتی که در این مسیر قرار ندهید مجبور خواهید بود تمامی مسیر ها را در تمامی فایل ها تغییر دهید.)

ابتدا به پوشه ی wamp/bin/php/ رفته و در آنجا فایل php.ini را پیدا کرده و تغییرات زیر را در آن اعمال کنید. در فایل php.ini به بخش file uploads رفته و مقدار upload_max_filesize را از 2M پیش فرض به مقدار بیش تری مثلا 20M افزایش دهید.

دیتا بیس برنامه شامل 3 جدول می باشد که در دیتابیسی به نام db قرار گرفته اند. بنابرین ابتدا بعد از اجرای wamp مرورگر خود را باز کرده و به یکی از آدرس های 127.0.0.1 یا localhost بروید. از آنجا phpmyadmin را انتخاب کنید و دیتابیسی به نام db در آن بسازید. سپس فایل __DB__ را باز کرده و محتویاتش را به عنوان یک کد SQL وارد کنید . یعنی در صفحه ی دیتابیس db به قسمت SQL (منظور همان tab بالایی میباشد که به نام sql است) بروید و محتوای فایل __DB__ را در آنجا وارد کنید تا جداول ایجاد گردند.

اطلاعات اتصال به دیتابیس در فایل config.php نگه داری میشود. به صورت پیش فرض DB_USER = root بوده و DB_PASSWORD برابر NULL می باشد. در صورت نیاز میتوانید این اطلاعات را تغییر دهید. پوشه ی pictures حاوی عکس هایی می باشد که در طراحی سایت مورد استفاده قرار گرفته اند.

وجود کاربر admin برای اداره سایت ضروری می باشد . بنابرین در همان ابتدای اجرای سایت به بخش sign up! رفته و کاربری با username = admin ایجاد کنید. دقت کنید که برنامه case sensitive میباشد و admin با Admin تفاوت دارد. (به صورت پیش فرض یک کاربر admin ایجاد شده است. پسورد admin همان admin می باشد.)

هنگامی که admin آهنگی را آپلود میکند ، lyric گرفته شده وارد پوشه ی lyrics میگردد و آدرس آن در دیتابیس ذخیره میگردد. این روال برای خود آهنگ و album-art آن نیز تکرار می گردد و آنها به ترتیب در پوشه های music و album-art قرار گرفته و آدرسشان در دیتابیس ذخیره می گردد.

Admin در مرحله ی دوم پس از آپلود آهنگ باید جاهای خالی را مشخص کند که در همان صفحه توضیح داده شده است.

آهنگ ها در 6 ژانر طبقه بندی شده اند که به صورت پیش فرض تنها در ژانر های pop و rock آهنگ قرار داده شده است تا دانلود آن آسان گردد.
پیشنهاد میکنم از firefox استفاده کنید، IE مثل همیشه مشکل سازه!


W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
#2
من زمانی که میخوام یوزر ادمین بسازم میگه قبلا ساخته شده

This username is already in use

میشه در مورد این پروژت بیشتر توضیح بدی ؟ کی شروع کردی و چطوری پیاده سازی کردی کد هایی که هستش همه رو خودت نوشتی اصلا نیازه همه رو بنویسیم یا میشه نمونه جایی گیر آورد و تغییرش داد ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ببرش رو گیت
نقل قول:این پروژه با استفاده از php و MySql نوشته شده است بنابرین برای اجرای آن به صورت local باید یکی از پکیج های LAMP, XAMP یا WAMP بر روی سیستم شما نصب باشد

WAMP و XAMP خودشون زیرمجموعه LAMP هستند یه جورایی البته :دی
فرشاد گفته که کاربر ادمین وجود داره دوباره نسازش ..
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#4
(۱۳۹۰ تير ۲۹, ۰۶:۳۹ ب.ظ)Padideh نوشته: من زمانی که میخوام یوزر ادمین بسازم میگه قبلا ساخته شده

This username is already in use


فرشاد جون گفتم که خودم به صورت پیش فرض یه admin درست کردم که پسوردشم admin هست.
اگه خواستی عوضش کنی برو و از تو دیتابیس پاکش کن و دوباره درست کن.


(۱۳۹۰ تير ۲۹, ۰۶:۳۹ ب.ظ)Padideh نوشته: میشه در مورد این پروژت بیشتر توضیح بدی ؟ کی شروع کردی و چطوری پیاده سازی کردی کد هایی که هستش همه رو خودت نوشتی اصلا نیازه همه رو بنویسیم یا میشه نمونه جایی گیر آورد و تغییرش داد ؟


این پروژرو از 10 تیر شروع کردم و 25 تیر تحویل پروژه بود. این پروژه یه جورایی امتحانه listening زبان میگیره!
یعنی شما به آهنگ گوش میدی و با پر کردم جا خالی ها امتیاز میگیریRolleyes

همه ی کدای php و html و css برا خودمه ولی کد media palyer و کلاس chart ها رو از اینترنت گرفتم.

نقل قول:اصلا نیازه همه رو بنویسیم یا میشه نمونه جایی گیر آورد و تغییرش داد ؟


منظورتو نمی فهمم ؟؟؟
من که همه رو خودم نوشتم Shy


(۱۳۹۰ تير ۲۹, ۰۶:۴۴ ب.ظ)hidensfot نوشته: ببرش رو گیت
WAMP و XAMP خودشون زیرمجموعه LAMP هستند یه جورایی البته

منظورتون از گیت چیه ؟
من یه گیت بیشتر نمی شناسم که اونم تو آزمایشگاه مدار منطقی خوندیم . همون گیت های AND و OR و ...
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh
#5
https://github.com/
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#6
آقا مبارکه
پیر شید بپای هم...
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson zoghal
#7
(۱۳۹۰ تير ۲۹, ۱۱:۵۸ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: آقا مبارکه
پیر شید بپای هم...

ببخشید Exclamation
نکنه خودم خبر ندارم با کسی ازدواج کردم Heart که به پای هم پیر شیم Angel Smile Smile
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
[عکس: 51521_544120_l_daisy.gif]
اصطلاحه این .. زیاد به معنای لقوی گیر نده :دی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
(۱۳۹۰ تير ۳۰, ۱۲:۳۱ ق.ظ)hidensfot نوشته: [عکس: 51521_544120_l_daisy.gif]
اصطلاحه این .. زیاد به معنای لقوی گیر نده :دی

خودم گرفتم نیک نام جوون . خواستم کمی بخندیم . Wink
راستی میشه بگی این emotion های خوشگلو از کجا میاری ؟؟؟
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
http://www.freesmile.ir
سایتش کاره یکی از بچه های همینجاست. البته اینجا هم هست . از دوستای نزدیک منه
محمد گودرزی فکر کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط : hosseintdk775


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان