• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورود به بخش مدیریت بدون وجود امکان لاگین
#1
سلام دوستان.
من سایتی دارم طراحی می کنم که امکان ثبت نام و login برای کاربران وجود نداره.ولی برای مدیران سایت باید امکان ورود وجود داشته باشه ...
بهترین راه برای این مورد چی میتونه باشه؟
یکی از دوستام پیشنهاد داد که یک صفحه برای login بسازیم و آدرس اون رو به مدیران بدیم که این راه جالبی نمی تونه باشه.......
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
قاعدتا باید لاگین داشته باشید .
مثلا یه فرم لاگین درست کنید توی یه پوشه به اسم admin و مدیر بتونه با آدرس site.com/admin لاگین کنه !
[عکس: logo-small.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
چرا اتفاقا راه خوبی هستش
یه صفحه که کسی جز مدیران ازش خبر ندارن.

تازه به فرض اگه یکی هم گیرش آورد ، باید تمام موارد مربوط به امنیت رو درش بگنجونید.
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia sajjilove
#4
نه خوبه نه بعد امنیت هم زیاد مربوط نیست
خوبیش اینه که دیگه فرم لاگین نمی خواد بسازید همین
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#5
سلام
تمام مدیر ها آی پی استاتیک بگیرن آی پی ها توی سیستم به عنوان تراست ست بشه که فقط از اون آی پی ها بهشه وارد بخش مدیریت شد. چه کاریه؟ :دی
Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#6
(۱۳۸۷ اسفند ۱۳, ۰۳:۳۱ ب.ظ)میلاد نوشته: سلام
تمام مدیر ها آی پی استاتیک بگیرن آی پی ها توی سیستم به عنوان تراست ست بشه که فقط از اون آی پی ها بهشه وارد بخش مدیریت شد. چه کاریه؟ :دی

حالا آیپی استاتیک از کجا بیارن؟
به نظر من اصلا کار درستی نیست. تعیین هویت مثل تعیین هویت سایر کاربرا صورت می گیره مگه تعیین هویت که قبلا انجام می دادیم چه مشکلی داشت؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : parsig sajjilove
#7
حسن سیستم های مکانیزه و وب اپلیکیشن ها به اینه که از هر جای دنیا قابل مدیریت هستن .
طرف اگه مجبور شد برای کار مهمی از کافی نت استفاده کنه چی ؟
یا به هر دلیلی به سیستم شخصیش دسترسی نداشت چی ؟
بهترین روش همون لوگین هست به طوری که آدرس صفخه رو فقط مدیران داشته باشن و از داخل htaccess تعیین بشه که جستجوگر ها هم این صفحه ی لاگین رو ایندکس نکنن !
[عکس: logo-small.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#8
سلام

ببینم منظورتون از "لاگین مرورگر" همون فولدرهای دارای پسوورد هستش که از داخل کنترل پنل هاست تعریف می کنیم دیگه؟!!!

اگه منظور اونه که از نظر من هم خوبه فقط بدیش همونه که برای هر صفحه باید یکسره پسوورد بدی.

خدانگهدار.
ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#9
ممنون از نظرات دوستان.....
خودم هم راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه.اجبارا از همون ایده دوستم باید استفاده کنم.
وحید جان شما خوبی این روش رو گفتی اما بدیش رو نگفتی....
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
درستش هم همینه
الان پرتال های اداری ، سیستم های مدیریت محتوای رسمی و ... همه از همین روش استفاده می کنن
کاربر مگر با اسکن بتونه بفهمه که صفحه لاگین کجاست !
[عکس: logo-small.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان