/
  • وب سرویس ها و php

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی وب سرویس ها و php
    نویسنده پیام
    del359 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Thumbs Up وب سرویس ها و php
    سلام
    من در یک برنامه ی دات نت از وب سرویسی که با php نوشته شده استفاده می کنم . در جریان ارسال پارامتر ها،پارامترهای فارسی که utf8 هستند به علامت ؟ تبدیل میشن!(یک فاجعه)
    من در کد وب سرویس "ISO-8859-1" اینو دیدم ! احتمال می ره مشکل از این باشه؟
    کسی را ه حلی به نظرش می رسه!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته برای وب سرویس از nusoap استفاده کردن.
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۱:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: وب سرویس ها و php
    اگه میشه یکمی واضح تر توضیح بدین که پارامتر رو از کجا و برای چی دارین میفرستین که این مشکل به وجود میاد .

    اگه برای صفحه دیگه میفرستین ون صفحه حتما باید charset برابر utf-8 باشه اگر هم دارین با بانک کار میکنین علاوه بر اینکه charset صفحه باید utf-8 باشه باید جداول بانکتون هم از نوع unicode باشن و قبل از اجرای کوئری اصلیتون روی بانک کوئری به صورت زیر اجرا کنین تا بتونین با داده های فارسی کار کنین .

    نقل قول: mysql_query("set names utf8");
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : del359
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: وب سرویس ها و php
    مشکل از انکدینگ هست باید روی utf-8 بزاری
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : del359
    del359 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: وب سرویس ها و php
    از وب سرویس (خارج از برنامه ی خودم هست!)استفاده می کنم و امکان اینکه انکدینگ رو تغییر بدم رو ندارم!
    اما برای خودم تمام این نکات رعایت شده و پارامتر با یونیکد utf8 ارسال میشه .اما از قرار معلوم وب سرویس php اونا نمی تونه با utf کار کنه و با صفحات php هم مشکلی نداره .(فقط من با .net بهش وصل می شم!)
    مثل اینکه بانک داده شون رو درست کردند اما انکدینگ صفحه رو تغییر نمی دن!!!!!!
    می گن نمی تونن،چون ممکنه واسه سایرین مشکل به وجود بیاد.
    ممنون می شم راه حلی پیشنهاد کنین.Heart
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۳:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: وب سرویس ها و php
    با iconv از utf-8 به ISO-8859-1 تغییرش بدید
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۴:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : del359
    del359 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: وب سرویس ها و php
    می تونین یک وب سرویس ساده که با NUSOAP نوشته شده به من بدین تا با برنامم چکش کنم!
    اگه به ISO تبدیل کنم داده ها خراب نمی شن؟!
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۴:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: وب سرویس ها و php
    (۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۴:۰۵ عصر)admin نوشته شده توسط:  بابا بنده خدا اینو گفته
    نقل قول: 51- حتاالمکان از تصاویر PNG استفاده نکنید(فعلاً).
    حالا من دلیلش رو ادامش اضافه می کنم

    یواشتر پست بده تا تایپینگ ها ور قاطی نکنی Tongue
    ۱۳۸۹ مرداد ۴ ۰۵:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: وب سرویس ها و php
    توی مثالهای سایتش هست می تونین از اونا استفاده کنین
    ۱۳۸۹ مرداد ۵ ۰۳:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    del359 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: وب سرویس ها و php
    این کارو کردم اما چه روی سرور و چه لوکال واسه تمام مثالهایی که دانلود کردم این error رو بهم میده :
    Warning: SoapClient::SoapClient() expects parameter 2 to be array, boolean given in D:\wamp\www\nusoapprogwsdl\hellowsdlclient.php on line 5

    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] SoapClient::SoapClient() [<a href='soapclient.soapclient'>soapclient.soapclient</a>]: Invalid parameters in D:\wamp\www\nusoapprogwsdl\hellowsdlclient.php:5 Stack trace: #0 D:\wamp\www\nusoapprogwsdl\hellowsdlclient.php(5): SoapClient->SoapClient('http://localhos...', true) #1 {main} thrown in D:\wamp\www\nusoapprogwsdl\hellowsdlclient.php on line 5

    روی هاست هم error 500 !!!!!!!
    ۱۳۸۹ مرداد ۶ ۰۹:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    del359 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: وب سرویس ها و php
    کسی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!
    ۱۳۸۹ مرداد ۹ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS