• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکشی اطلاعات مختص یک کاربر از دیتابیس
#1
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
من دارم 2 جدولو با هم ترکیب میکنم و یه سری شرط برای خروجی گرفتن میذارم ولی شرطم کار نمیکنه این کدی هس که استفاده میکنم
کد پی‌اچ‌پی:
select from users INNER JOIN date_fact ON users.username date_fact.username where ejazetahvil='' and username='".$_SESSION['login']."' " 

میخوام که تمامی سفارشاتی که این کاربر داشته رو خروجی نشون بدم ولی درست عمل نمیکنه این کد ممنون میشم راهنماییم کنید خودم نتونستم حلش کنم
یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من که مشکلی نمیبینم، دستور رو در phpmyadmin تست کنید ببینید خروجی چی میده.
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#3
با سلام و درود
بنظر من یه ویو ایجاد کن و از روی اون ویو این شرط رو ببند مثلا یه ویو توی phpmyadmin ایجاد کن با نام users_view و کد زیر رو داخلش بزن
کد پی‌اچ‌پی:
select from `usersINNER JOIN `date_factON `users`.`username` = `date_fact`.`username
نکته : بهتره بجای استفاده از username از Id استفاده کنید که منحصر بفرد باشه.
بعد داخل کدتون ، شرطی که مدنظرتونه یا هرشرط دیگه رو بزنید
کد پی‌اچ‌پی:
select from `users_viewwhere `ejazetahvil`='' and `username`='".$_SESSION['login']."' 
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#4
ممنون از دوستان ولی منم مشکلی نمیبینم همه چی درسته و سرجاش ولی ارور دارم میتونه مشکل از جی کوئری باشه؟من این اطلاعاتو هر 10 ثانیه از دیتابیس میخونم ؟؟HuhHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
متن خطا چیه؟
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#6
ممنون از همه اساتید گرامی و دوستان خوبم که تنهام نذاشتن راهنماییهاتون باعث شد مشکلم حل بشه با این کوئری
کد پی‌اچ‌پی:
    $query="select * from users INNER JOIN date_fact ON users.username = date_fact.username where ejazetahvil!='' && users.username='".$log."' && date_fact.username='".$log."'"
موفق و سربلند باشید یا علیWink
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:
کد:
ejazetahvil!=''
Undecided
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
دوست عزیز این خطای کد نبود، خطای منطقی بود، به عبارتی کدتون باگ داشته Wink

بعید میدونم پیغام خطایی هم داشته بوده باشید.
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان