/
  • وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    یا سلام

    ما یک آزایه داریم که میخوایم اطلاعاتش وارد دیتابیس بشه چطور اطلاعات این آرایه که هر قسمت اط این اطلاعات مزبئط به حداول مختلف است وارد دیتابیس کنیم

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۰۳:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    نقل قول: حداول مختلف
    منظورت اینکه چند تا جدول داری دیگه
    خب از چند query می تونی استفاده کنی مثلآ
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۰۸:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    شما باید بتونی ارایه رو پیمایش کنید.
    بعد واسه هرجا که خواستی کوئری بسازی و اجرا کنی.
    اگه هم مسئله همزمانی وجود داره باید از ترانزاکشن استفاده کنی Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۰۹:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    با سلام

    من که از حرفاتون چیزی نفهمیدم تارکنش چیه ؟ پیمایش کدومه؟ لطفاً زیر دیپلم صحبت کنید.

    من میگم اطلاعات آرایه ای رو چطور وارد دیتابیس کنم

    مثال Sad array(a=>2,b=>3c=>4
    حالا فرض کنید a متعلق به جدول تست و قسمت نام تست هست حالا b متعلق به باز جدول تست ولی قسمت شماره تست هست و به همین طرق حالا من چطور این اطلاعات رو وارد هر جدول مخصوص خودش کنم حالا شما در سطح گشترده تر ببینید که 100 تا اطلاعات داریم چطور همشون رو اینطوری وارد جدوال خاص خودوشن کنیم

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۱:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    منظور شما اینه که جدول شما 100 تافیلد داره ؟
    این راه حل خودمنه :

    کد PHP:
        private function GenerateNewSqlStatement($Info)
        {
            
    $SQL "insert into tblTest( ";
            
    $FieldNameArray = array();
            
    $ValuesArray = array();
            
    $ArrayIndex 0;
            foreach(
    $Info as $Index => $Value)
            {
                if(
    $Index == "SubmitRegister")
                {}else 
                { 
                    
    $FieldNameArray[$ArrayIndex]= $Index."_";
                    
    $ValuesArray[$ArrayIndex] = "'".$Value."'";
                    
    $ArrayIndex++;
                }
            }
            
    $FieldName "";
            
    $FieldName implode(" ,",$FieldNameArray);
            
    $Values "";
            
    $Values implode(" ,",$ValuesArray);
            
    $SQL .=  $FieldName." ) values ( ".$Values." )";
            return 
    $SQL;
        } 
    متد ارایه رو از ورودی می یگره و بعد دستور اینزرت میسازه
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۱:۳۴ صبح، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    دستتون درد نکنه حالا که زحمت کشیدین میشه همین کدی رو نوشتین یکم درباره خط بهه خطش توضیح بدین

    تا من بدونم چطور ازش استفاده کنم

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۱:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    یه کم بیشتر باها ور برو. بررسی کن . اگه متوجه نشدی من بهت توضیح میدم
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    باور کن یکم تو این قسمت php مشکل دارم الکی نگفتم توضیح بدین کارم گیرش هست اگر بتونین توضیحات لازم رو ارائه بدیم ممنون میشم
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    اون آرایه رو بده به این تابع، این تابع قاعداتا query مناسب رو برمی گردنه
    البته یه بار قبل از اینکه سعی کنی توی دیتابیس ذخیره کنی بدی به خرجی، ببین سوال رو درست می سازه
    کد PHP:
    echo GenerateNewSqlStatement($Info
    $info همن آرایست که می گی
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۲:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: وارد کردن اطلاعات آرایه به دیتابیس
    این تابع ورودیش همون آرایه ایه که شما میگی.
    خوب فرض بر اینه که ایندکس ارایه ورودی برابر با فیلد داخل دیتابیستونه.
    من اومدم با یک foreach ارایه رو پیمایش کردم و دستور اینتزرت رو ساختم.
    تو پیمایشم هم اومدم اطلاعاتی مثل ساب میت رو جدا کردم برای درج. منظور باتن ساب میت
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۷ ۱۲:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS