• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هندل کردن تمام ارور های mysql
#1
سلام به همه , من تازه برنامه نویسی php رو شروع کردم . یک مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید . هر چی سرچ کردم به جایی نرسیدم
من یک تیبل دارم که دو تا فیلدش unique هست (username و email)
مشکلم اینه که وقتی یک کوئری به دیتابیس میفرستم (mysqli) که توش هم ایمیل و هم پسورد تکرارین فقط یک پیغام خطا میده مثلا میگه یوزرنیم تکراریه ولی به ایمیل کاری نداره و وقتی یوزرنیم رو درست میکنم و بعد دوباره کدو اجرا میکنم حالا برای ایمیل هم ارورمیده . من میخوام جفت ارور ها رو با یک کوئری برگردونه .
این هم کد :
کد پی‌اچ‌پی:
$con=dbConnect('account','database') ;
       
        if(!
$con->connect_error)
        {
            
$sql='INSERT INTO testtable (email,username,password,createtime) VALUES (?,?,?,NOW())';
            
$stmt=$con->stmt_init();
            if(
$stmt->prepare($sql))
            {   
                
$stmt->bind_param('sss',$email,$username,$encryptedPass);
                
$ok=$stmt->execute();
                if(
$ok)
                {
                    
$stmt->store_result();
                    return 
true;
                }
                else 
                {
                    
$totalFormMessage[]=$stmt->errors;
                    echo 
$con->warning_count;
                    exit();
                    return 
false;
                }
            }
            else 
            {
                 
header("HTTP/1.1 500 Internal Server Error");
                 exit();
                 return 
false;
            }
        }
        else 
        {
            
header("HTTP/1.1 500 Internal Server Error");
            exit();
            return 
false;
        } 
[/align]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
شما نباید هندل کردن اخطارها رو به Mysql بپسپاری. شما باید خودت با یه query چک کنی ببینی مقدار تکراری وارد شده یا نه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa saied63
#3
خیلی ممنون آقا وحید حتما همین کارو انجام میدم . یک سئوال دیگه هم داشتم :
دارم یک برنامه اندرویدی مینویسم که نیاز به ثبت نام و لاگین داره , همه ی کار هاشو انجام دادم فقط طبق چیز هایی که از php تا الان یاد گرفتم برای ثبت نام تحت مرورگر از سشن ها و کوکی استفاده میشه که بعد از ثبت نام یا لاگین یک id میده که از این به بعد میشه شناسه کاربر , حالا من که اینجا مرورگر ندارم و در نتیجه کوکی هم ندارم باید چی کار کنم ؟ اگه بعد از ثبت نام و لاگین موفقیت آمیز کاربر بهش یک id بی همتا بدم و بعد این id رو براش اکو کنم و در دیتا بیس هم ذخیرش کنم که از این به بعد شناسه کاربر لاگین شده باشه از لحاظ امنیتی قابل اعتماده ؟ میخواستم ببینم شما چه سیستمی رو پیشنهاد میدین ؟ با تشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
توی تاپیک جدید سوال جدید رو بپرسین
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان