/
  • همکاری برای اسکریپت مناسبت روز

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    نویسنده پیام
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #1
    همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    سلام.
    من یک اسکریپت برای مناسبت روز نوشته بودم که جدولش در ادامه اومده. اما کمی اشکال داره.

    جدول :
    id : index,primary,autoincrement
    text : varchar(250)
    pdate : varchar 4
    edate : varchar 4

    فیلدها مشخصند فقط درباره pdate,edate بگم که تاریخ ابتدا و انتها رو مشخص میکنه البته عدد است.

    مثلا اینطوری که از 1201 تا 1205 به معنی 1 اسفند تا 5 اسفند.

    این درست کار میکرد تا اینکه شد 1230 تا 0105 و فرض اینکه امروز 0103 باشه.
    کدی که برای select گذاشتم این بود.
    کد PHP:
    $sql="select * from tbl_date where pdate>=$curdate and edate<=$curdate"

    خب اگه جایگذاری کنید میبینید برای این مقدار خطا میده( یعنی select) نمیکنه.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۱ ۱۰:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    خوب شما چرا تاریخ را به صورت تاریخ ذخیره نمیکنید؟
    در ضمن به جای pdate>=$curdate and edate<=$curdate میتونید بنویسید:
    کد PHP:
    ... $curdate BETWEEN pdate AND edate ... 
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۱۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    به صورت timestamp ذخیره کنید خیلی بهتر هست اینجوری اخطاری هم نمیده
    در ضمن اشکال کار شما این هست که به فیلدهای عددی شما به صورت varchar هست که باید به صورت int باشه
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۰۳:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    (۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۱۱:۰۸ صبح)میلاد نوشته شده توسط:  خوب شما چرا تاریخ را به صورت تاریخ ذخیره نمیکنید؟
    در ضمن به جای pdate>=$curdate and edate<=$curdate میتونید بنویسید:
    کد PHP:
    ... $curdate BETWEEN pdate AND edate ... 

    سلام.

    این کد برای زمانی که pdate > edate باشد جواب میده اما زمانی که قراره از 30 اسفند تا 5 فروردین سال بعد مطلبی نمایش داده بشه pdate<edate میشه. راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۰۳:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    چرا به صورت timestamp ذخیره نمی کنی؟ اینجوری به مشکلی بر نمی خوری
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۰۴:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    (۱۳۸۸ ارديبهشت ۲ ۰۴:۰۱ عصر)admin نوشته شده توسط:  چرا به صورت timestamp ذخیره نمی کنی؟ اینجوری به مشکلی بر نمی خوری

    اونوقت مجبورم که سال رو هم ذخیره کنم. من میخواهم فقط ماه و روز رو ذخیره کنم بعدش هرسال توی همون روز مناسبت اون روز بیاید
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۴ ۰۱:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    یک راه دیگه هم هست که میتونید تاریخ ها را بر اساس روز شمار سال ذخیره کنید، مثلا روز ۱ تا ۵ عید نوروز.
    برای بدست آوردن تاریخ شمسی به روز شمار سال هم میتونید از تاپبع pdate به صورت زیر استفاده کنید.
    کد PHP:
    <?

    require 'pdate.php';
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,pdate('m'),pdate('d'),pdate('Y')));

    ?>

    کد بالا نشون میده امروز روز چندم سال هست.
    برای نمایش روز خاص هم میتونید اینجوری بنویسید مثلا:
    کد PHP:
    <?

    require 'pdate.php';
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,1,1,1388)); // 1
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,2,1,1360)); // 32

    ?>
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۴ ۰۲:۰۵ عصر، توسط میلاد.)
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۴ ۰۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    (۱۳۸۸ ارديبهشت ۴ ۰۲:۰۱ عصر)میلاد نوشته شده توسط:  یک راه دیگه هم هست که میتونید تاریخ ها را بر اساس روز شمار سال ذخیره کنید، مثلا روز ۱ تا ۵ عید نوروز.
    برای بدست آوردن تاریخ شمسی به روز شمار سال هم میتونید از تاپبع pdate به صورت زیر استفاده کنید.
    کد PHP:
    <?

    require 'pdate.php';
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,pdate('m'),pdate('d'),pdate('Y')));

    ?>

    کد بالا نشون میده امروز روز چندم سال هست.
    برای نمایش روز خاص هم میتونید اینجوری بنویسید مثلا:
    کد PHP:
    <?

    require 'pdate.php';
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,1,1,1388)); // 1
    echo pdate('z',pmktime(0,0,0,2,1,1360)); // 32

    ?>


    این عالیه
    ولی pdate.php چیه؟ از قبل توی php که تعریف شده نیست!
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۴ ۰۲:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: همکاری برای اسکریپت مناسبت روز
    همون تابع تاریخ جلالای هست که تپسعه داده شده و اسمشو کردن پرشن دیت یا pdate.
    کد:
    http://rapidshare.de/files/46886216/pdate.php.html
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۵ ۱۲:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS