/
  • هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی
    نویسنده پیام
    saeedagha آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی
    با سلام من یک جدول دارم توی HTML با کد زیر وقتی روی هر سطر کلیک میشه اون سطر رو هایلایت میکنم .
    کد:
    $(".tbl_c tr").click(function() {
    $(this).toggleClass("highlight");
        });
    که مشکلی توی اجرا نداره
    ولی من میخوام سطر های کلیک شده رو به صورت کوکی ذخیره کنم تا با رفتن به صفحاتت دیگه و برگشت به این صفحه اون سطرهایی که کلیک شده همچنان هایلایت بمونه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر
    ۱۳۹۶ خرداد ۱۷ ۱۰:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 293
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 11
    تشکرها : 221
    ( 172 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی
    برای ست کردن کوکی در جاواسکریپت :
    کد PHP:
    function setCookie(cnamecvalueexdays) {
        var 
    = new Date();
        
    d.setTime(d.getTime() + (exdays*24*60*60*1000));
        var 
    expires "expires="d.toUTCString();
        
    document.cookie cname "=" cvalue ";" expires ";path=/";

    برای گرفتن کوکی:
    کد PHP:
    function getCookie(cname) {
        var 
    name cname "=";
        var 
    decodedCookie decodeURIComponent(document.cookie);
        var 
    ca decodedCookie.split(';');
        for(var 
    0<ca.lengthi++) {
            var 
    ca[i];
            while (
    c.charAt(0) == ' ') {
                
    c.substring(1);
            }
            if (
    c.indexOf(name) == 0) {
                return 
    c.substring(name.lengthc.length);
            }
        }
        return 
    "";


    کافیه براساس یک آی دی یونیک مقداری رو ثبت کنید و بعد چک کنید ببینید اگه کوکی هست اون سطر رو بهش یه کلاس جدید اعمال کنید.

    اگه از جی کوئری استفاده میکنید پیشنهاد من استفاده از پلاگین زیر:
    کد:
    https://github.com/carhartl/jquery-cookie
    https://github.com/carhartl/jquery-cookie
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۶ خرداد ۱۷ ۱۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : saeedagha Reza
    saeedagha آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی
    ممنون از شما
    اما من مبتدی هستم اگر امکانش هست توی یک صفحه مثال عملی بزنید تا از روی اون یاد بگیرم
    خیلی خیلی سپاسگزارم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ خرداد ۱۸ ۱۱:۵۷ عصر، توسط saeedagha.)
    ۱۳۹۶ خرداد ۱۸ ۱۱:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 293
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 11
    تشکرها : 221
    ( 172 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: هایلایت کردن سطر های جدول از طریق کوکی
    اینم یه مثال
    کد PHP:
    $(".tbl_c tr").click(function() {
        var 
    cookeValue '1';
        var 
    cookeKey 'id_' cookeValue;
        var 
    getData getCookie(cookeKey);
        var 
    days 2;
        if( 
    getData != "" ){
            $(
    this).removeClass("highlight");
        }
        else{
            
    setCookie(cookeKeycookeValuedays);
            $(
    this).addClass("highlight");
        }
        
    });


    function 
    setCookie(cnamecvalueexdays) {
        var 
    = new Date();
        
    d.setTime(d.getTime() + (exdays*24*60*60*1000));
        var 
    expires "expires="d.toUTCString();
        
    document.cookie cname "=" cvalue ";" expires ";path=/";


    function 
    getCookie(cname) {
        var 
    name cname "=";
        var 
    decodedCookie decodeURIComponent(document.cookie);
        var 
    ca decodedCookie.split(';');
        for(var 
    0<ca.lengthi++) {
            var 
    ca[i];
            while (
    c.charAt(0) == ' ') {
                
    c.substring(1);
            }
            if (
    c.indexOf(name) == 0) {
                return 
    c.substring(name.lengthc.length);
            }
        }
        return 
    "";

    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ خرداد ۲۰ ۱۱:۲۶ عصر، توسط Maysam.m.)
    ۱۳۹۶ خرداد ۲۰ ۱۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS