/
  • نگه داری اطلاعات

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نگه داری اطلاعات
    نویسنده پیام
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    نگه داری اطلاعات
    با سلام و درود مجدد
    یه سوال فنی مثلا تو صفحه ایجاد کاربر اطلاعات رو که وارد میکنیم اگه احیانا مثلا ساختار ایمیل رو اشتباه زدیم پیام میاد ساختار ایمیل صحیح نیست و اطلاعات وارد شده تمامش پاک میشه ولی اینکار برای کاربر آزار دهنده و وقت گیر هست که دوباره بشینه اطلاعات رو وارد کنه آیا باید برای جلوگیری ازش باید از کوکی ها استفاده کرد یا تابع خاصی داره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۱:۰۱ صبح، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۱:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نگه داری اطلاعات
    کد PHP:
    <input type=text name=email value="<?php echo ( ! empty($_POST['email']))? $_POST['email']:''?>" /> 
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 moh3nmir pary_daryayi mohsenkw
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نگه داری اطلاعات
    با سلام مجدد
    چیزی که فهمیدم یعنی اگه فیلد ایمیل خالی نبود محتوای فرستاده شده فیلد ایمیل رو نشون بده ؟ منظور از کد همینه ؟ اگه نیست این قسمت رو یه توضیح مختصری بدین که بفهمم چی شده یه دنیا ممنون میشم
    کد PHP:
    echo ( ! empty($_POST['email']))? $_POST['email']:'' 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۱:۱۴ عصر، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نگه داری اطلاعات
    به نظر من دو تا کار میشه کرد:
    ۱-اینکه فرم تون رو با جاوا اسکریپت اعتبارسنجی کنین...مثلا ساختار ایمیل رو با جاوا اسکریپت چک کنین و اینجوری توی صفحه ی دیگه ای هم نرین...
    ۲-اینکه از SESSION استفاده کنین برای نگهداری مقادیر فرمتون...تا اگه فیلدی مشکل داشت و به صفحه قبل برگشتین اطلاعاتی که کاربر ثبت کرده پاک نشه...بعد از ثبت اطلاعات هم SESSION‌رو از بین می برین.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۱:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نگه داری اطلاعات
    سسشن چرا آخهDodgy
    توی همون فرم چک کنید اگر مقادیر درست بود که ارسال بشه و بعد ریدارکت بشه به پیغام مناسب اگه نه خود همون فرم رونشون بدید ، $_POST هم که ست شده نشونش میدید دیگه !

    چرا هر لقمه رو میچرخونید دور سرتون .

    @ محسن :
    آره عزیز .
    یعنی یه بار سابمیت بزنه اون مقدار ست میشه و بعنوان والیو نشون داده میشه .
    تست کن
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia hamid_80386 moh3nmir
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نگه داری اطلاعات
    با سلام و درود مجدد
    یه سوال دیگه در رابطه با این اطلاعات داشتم حالا فرض میگیریم اطلاعات درست وارد شده و در دیتابیس سطر جدید اضافه میشه و این مشخصات ثبت میشه ولی میخوام بعد از ثبت تمام این فیلد ها محتواشون پاک بشه که با رفرش شدن صفحه دائم همون اطلاعات داخل دیتابیس ذخیره نشه من با کد زیر که پس از ثبت داده ها استفاده کردم نتیجه ای نگرفتم
    کد PHP:
    $username '';
    $_POST['username']=''
    و یه سوال دیگه با اضافه کردن کدی که شما گفتین inpute ریست دیگه کار نمی کنه ؟اگه کار نمیکنه راه حلی براش هست ؟
    کد PHP:
    <input type="reset" value="جدید" /> 
    ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۱۰:۱۲ صبح، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۰۹:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نگه داری اطلاعات
    برای سوال اولت باید بگم میتونی
    کد PHP:
    unset($_POST); 
    کنی

    برای سوال دومت رست مقادیر پیشفرض رو جایگزین میکنه ، برای اینکه بخوای همشو رست کنی باید از جاوااسکریپت استفاده کنی .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۱۱:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نگه داری اطلاعات
    با سلام مجدد
    من این کدی که گفتین رو بعد از اجرای کوئری گذاشتم ولی تغییر خاصی اعمال نشد ولی وقتی اینو خارج از حلقه قرار میدم کار میکنه ولی بدرد من نمی خوره چون دیگه اطلاعات رو انتقال نمیده
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۱۲:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نگه داری اطلاعات
    صرفاً جهت اطلاع :
    تموم دستورات پی اچ پی رو بالاتر از بخش html قرار بدید .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۱۲:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نگه داری اطلاعات
    (۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۱۱:۵۶ صبح)Reza نوشته شده توسط:  برای سوال اولت باید بگم میتونی
    کد PHP:
    unset($_POST); 
    کنی
    ببخشید آقا محسن سوالمو تو تاپیک شما مطرح میکنم...
    این کدوم قسمت کد باید استفاده بشه ؟ من اینو بعد از پیغامی که برای درست درج شدن اطلاعات( بعد از کوئری insert ) به کاربر نشون داده میشه گذاشتم ولی نتیجه نداد.
    منظورم اینه که الان با رفش دوباره یک سطر جدید درج میشه.
    این روش الان به ذهنم رسید :
    یه سشن تعریف کنیم و مقداری براش ست کنیم . بعد چک کنیم اگر سشن ست شده بود درج اتفاق بیفته .. بعد از درج هم سشن رو unset کنیم .کسی از این روش استفاده میکنه ؟منطقیه؟
    ولی دوست دارم بدونم با یک کد ساده unset($_post( چطور میشه اینکار رو کرد.
    ممنونم
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۰۳:۳۴ عصر، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۱ ۰۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS