• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگه داری اطلاعات
#1
با سلام و درود مجدد
یه سوال فنی مثلا تو صفحه ایجاد کاربر اطلاعات رو که وارد میکنیم اگه احیانا مثلا ساختار ایمیل رو اشتباه زدیم پیام میاد ساختار ایمیل صحیح نیست و اطلاعات وارد شده تمامش پاک میشه ولی اینکار برای کاربر آزار دهنده و وقت گیر هست که دوباره بشینه اطلاعات رو وارد کنه آیا باید برای جلوگیری ازش باید از کوکی ها استفاده کرد یا تابع خاصی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
<input type=text name=email value="<?php echo ( ! empty($_POST['email']))? $_POST['email']:''?>" /> 
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 moh3nmir pary_daryayi mohsenkw
#3
با سلام مجدد
چیزی که فهمیدم یعنی اگه فیلد ایمیل خالی نبود محتوای فرستاده شده فیلد ایمیل رو نشون بده ؟ منظور از کد همینه ؟ اگه نیست این قسمت رو یه توضیح مختصری بدین که بفهمم چی شده یه دنیا ممنون میشم
کد پی‌اچ‌پی:
echo ( ! empty($_POST['email']))? $_POST['email']:'' 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
به نظر من دو تا کار میشه کرد:
۱-اینکه فرم تون رو با جاوا اسکریپت اعتبارسنجی کنین...مثلا ساختار ایمیل رو با جاوا اسکریپت چک کنین و اینجوری توی صفحه ی دیگه ای هم نرین...
۲-اینکه از SESSION استفاده کنین برای نگهداری مقادیر فرمتون...تا اگه فیلدی مشکل داشت و به صفحه قبل برگشتین اطلاعاتی که کاربر ثبت کرده پاک نشه...بعد از ثبت اطلاعات هم SESSION‌رو از بین می برین.
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سسشن چرا آخهDodgy
توی همون فرم چک کنید اگر مقادیر درست بود که ارسال بشه و بعد ریدارکت بشه به پیغام مناسب اگه نه خود همون فرم رونشون بدید ، $_POST هم که ست شده نشونش میدید دیگه !

چرا هر لقمه رو میچرخونید دور سرتون .

@ محسن :
آره عزیز .
یعنی یه بار سابمیت بزنه اون مقدار ست میشه و بعنوان والیو نشون داده میشه .
تست کن
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia hamid_80386 moh3nmir
#6
با سلام و درود مجدد
یه سوال دیگه در رابطه با این اطلاعات داشتم حالا فرض میگیریم اطلاعات درست وارد شده و در دیتابیس سطر جدید اضافه میشه و این مشخصات ثبت میشه ولی میخوام بعد از ثبت تمام این فیلد ها محتواشون پاک بشه که با رفرش شدن صفحه دائم همون اطلاعات داخل دیتابیس ذخیره نشه من با کد زیر که پس از ثبت داده ها استفاده کردم نتیجه ای نگرفتم
کد پی‌اچ‌پی:
$username '';
$_POST['username']=''
و یه سوال دیگه با اضافه کردن کدی که شما گفتین inpute ریست دیگه کار نمی کنه ؟اگه کار نمیکنه راه حلی براش هست ؟
کد پی‌اچ‌پی:
<input type="reset" value="جدید" /> 
ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
برای سوال اولت باید بگم میتونی
کد پی‌اچ‌پی:
unset($_POST); 
کنی

برای سوال دومت رست مقادیر پیشفرض رو جایگزین میکنه ، برای اینکه بخوای همشو رست کنی باید از جاوااسکریپت استفاده کنی .
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir
#8
با سلام مجدد
من این کدی که گفتین رو بعد از اجرای کوئری گذاشتم ولی تغییر خاصی اعمال نشد ولی وقتی اینو خارج از حلقه قرار میدم کار میکنه ولی بدرد من نمی خوره چون دیگه اطلاعات رو انتقال نمیده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
صرفاً جهت اطلاع :
تموم دستورات پی اچ پی رو بالاتر از بخش html قرار بدید .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۹۱ شهریور ۱۱, ۱۲:۵۶ ب.ظ)Reza نوشته: برای سوال اولت باید بگم میتونی
کد پی‌اچ‌پی:
unset($_POST); 
کنی
ببخشید آقا محسن سوالمو تو تاپیک شما مطرح میکنم...
این کدوم قسمت کد باید استفاده بشه ؟ من اینو بعد از پیغامی که برای درست درج شدن اطلاعات( بعد از کوئری insert ) به کاربر نشون داده میشه گذاشتم ولی نتیجه نداد.
منظورم اینه که الان با رفش دوباره یک سطر جدید درج میشه.
این روش الان به ذهنم رسید :
یه سشن تعریف کنیم و مقداری براش ست کنیم . بعد چک کنیم اگر سشن ست شده بود درج اتفاق بیفته .. بعد از درج هم سشن رو unset کنیم .کسی از این روش استفاده میکنه ؟منطقیه؟
ولی دوست دارم بدونم با یک کد ساده unset($_post( چطور میشه اینکار رو کرد.
ممنونم
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان