/
  • نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    نویسنده پیام
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #1
    نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    سلام.
    توی یک سیستم چند زبانه که بر اساس فایلهای زبانی زبان اون سایت مشخص میشه بهترین راه برای جابجا شدن بین صفحات چیه به نظرتون؟
    فرض کنیم مقدار زبان پیش فرض رو از url بخونیم.
    اینکه برای جابجا شدن بین صفحات هر دفعه اون مقدار رو پاس بدیم به url بهتره یا اینکه در صورت انتخاب یک زبان مقدار اون زبان توی یک سشن نگهداری بشه و با اون جابجا بشیم.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۱۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,460
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 484
    ( 1247 تشکر در 611 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    بنظرم بهترین راهش ذخیره در کوکیه!
    __________________________________________________________________________
    God knows
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۱۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    به نظر من کوکی یا سژن
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۱۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza webnevesht
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    sessionAngel
    توی url بذاری شاید واسه سئو دردسر بشه برات .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۱۲:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    ممنون رفقاBlush
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۰۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    بذار داخل url باشه
    این طور هم برای کاربر و هم برای گوگل، زبان صفحه مشخص و واضحه. و از طرفی گوگل هم بین این صفحات تفاوت قائل میشه که طبیعتا باید چنین اتفاقی بیوفته.
    باقی روش های دوستان هم خوبه اما فکر کنم دیگه نیازی نیست کسی بیاد و توضیح بده شاید موفق به ذخیره کوکی نتونی بشی، تاریخ انقضای سشن رو در نظر داشته باش و ... .
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۲۵ ۰۷:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 webnevesht
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    دقیقاً با حرف احسان موافقم،

    فکر کن اونوقت گوگلِ هوشمند بیاد و بر اساس مکان بازدید کننده زبان محلی اون رو نشون بده، چقدر خوبه؟

    سایت های بزرگ هم همین کارو میکنن، مثلاً میتونی یه سر به سایت نوکیا بزنی Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۱:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined webnevesht
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    اونوقت ببخشیدا جسارت میکنم .
    فرض من میتونم به روشهای زیر زبان رو از طریق آدرس شناسایی کنم
    site.ir/index.php?lang=fa
    site.ir/fa/indes
    site.ir/?fa
    site.ir/?mod=lang&id=persian
    و هزاران مثال دیگه .
    اونوقت گوگل چه جوری میخواد بفهمه که سایت من چند زبانه است و زبانها چه جوری تشخصی داده میشن ؟
    هوم؟Huh
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۲:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    فکر کنم زبان را از اتریبیوت lang که در تگ Html می گذاریم تشخیص می ده.
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۹:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht Reza
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
    سلام

    هر دو روشی که دوستان گفتند استاندارد هست و در سیستم های مختلف پیاده سازی شده ، مثلا توی کیک شما از طریق هر دو گزینه می تونی این مورد رو پیاده سازی کنی ، هم از طریق سشن ، هم از طریق url و تعریف prefix در روتر .

    رضا جان برای تعریف زبان استاندارد ISO 639-2 وجود داره که برای همه قابل فهمه ،
    http://www.loc.gov/standards/iso639-2/php/code_list.php

    و همونطور که میدونی گوگل بیش از حد به url اهمیت میده و در ثانی متا تگ ها هم برای همچین مواردی هست که به موتور جستجو کمک کنه .

    موفق باشی
    __________________________________________________________________________
    یادگیری سطحی ، چیز خطرناکی است
    هیچ میانبری وجود ندارد : حتی موزارت که در ۴ سالگی اعجوبه ای در موسیقی بود ، ۱۳ سال طول کشید تا بتواند اولین کار حرفه ای و جهانیش را بسازد ، محققان نشان دادند که برای متخصص شدن در بسیاری از زمینه ها (از شطرنج گرفته تا آهنگ سازی ، اپراتوری تلگراف ، نقاشی ، شنا ، تنیس ، …) حدود ۱۰ سال زمان لازم است
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS