• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری مقدار زبان پیش فرض سایت برای جابجایی بین صفحات
#1
سلام.
توی یک سیستم چند زبانه که بر اساس فایلهای زبانی زبان اون سایت مشخص میشه بهترین راه برای جابجا شدن بین صفحات چیه به نظرتون؟
فرض کنیم مقدار زبان پیش فرض رو از url بخونیم.
اینکه برای جابجا شدن بین صفحات هر دفعه اون مقدار رو پاس بدیم به url بهتره یا اینکه در صورت انتخاب یک زبان مقدار اون زبان توی یک سشن نگهداری بشه و با اون جابجا بشیم.
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بنظرم بهترین راهش ذخیره در کوکیه!
  پاسخ
تشکر شده توسط : webnevesht
#3
به نظر من کوکی یا سژن
خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza webnevesht
#4
sessionAngel
توی url بذاری شاید واسه سئو دردسر بشه برات .
  پاسخ
تشکر شده توسط : webnevesht
#5
ممنون رفقاBlush
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
بذار داخل url باشه
این طور هم برای کاربر و هم برای گوگل، زبان صفحه مشخص و واضحه. و از طرفی گوگل هم بین این صفحات تفاوت قائل میشه که طبیعتا باید چنین اتفاقی بیوفته.
باقی روش های دوستان هم خوبه اما فکر کنم دیگه نیازی نیست کسی بیاد و توضیح بده شاید موفق به ذخیره کوکی نتونی بشی، تاریخ انقضای سشن رو در نظر داشته باش و ... .
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 webnevesht
#7
دقیقاً با حرف احسان موافقم،

فکر کن اونوقت گوگلِ هوشمند بیاد و بر اساس مکان بازدید کننده زبان محلی اون رو نشون بده، چقدر خوبه؟

سایت های بزرگ هم همین کارو میکنن، مثلاً میتونی یه سر به سایت نوکیا بزنی Wink
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined webnevesht
#8
اونوقت ببخشیدا جسارت میکنم .
فرض من میتونم به روشهای زیر زبان رو از طریق آدرس شناسایی کنم
site.ir/index.php?lang=fa
site.ir/fa/indes
site.ir/?fa
site.ir/?mod=lang&id=persian
و هزاران مثال دیگه .
اونوقت گوگل چه جوری میخواد بفهمه که سایت من چند زبانه است و زبانها چه جوری تشخصی داده میشن ؟
هوم؟Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط : webnevesht
#9
فکر کنم زبان را از اتریبیوت lang که در تگ Html می گذاریم تشخیص می ده.
خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : webnevesht Reza
#10
سلام

هر دو روشی که دوستان گفتند استاندارد هست و در سیستم های مختلف پیاده سازی شده ، مثلا توی کیک شما از طریق هر دو گزینه می تونی این مورد رو پیاده سازی کنی ، هم از طریق سشن ، هم از طریق url و تعریف prefix در روتر .

رضا جان برای تعریف زبان استاندارد ISO 639-2 وجود داره که برای همه قابل فهمه ،
http://www.loc.gov/standards/iso639-2/php/code_list.php

و همونطور که میدونی گوگل بیش از حد به url اهمیت میده و در ثانی متا تگ ها هم برای همچین مواردی هست که به موتور جستجو کمک کنه .

موفق باشی
یادگیری سطحی ، چیز خطرناکی است
هیچ میانبری وجود ندارد : حتی موزارت که در ۴ سالگی اعجوبه ای در موسیقی بود ، ۱۳ سال طول کشید تا بتواند اولین کار حرفه ای و جهانیش را بسازد ، محققان نشان دادند که برای متخصص شدن در بسیاری از زمینه ها (از شطرنج گرفته تا آهنگ سازی ، اپراتوری تلگراف ، نقاشی ، شنا ، تنیس ، …) حدود ۱۰ سال زمان لازم است
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان