/
  • نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت با PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت با PHP
    نویسنده پیام
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #1
    نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت با PHP
    میخوام بپرسم چه جوری میشه یه خط کد رو مثلا جایی که علامت * هست ،با php اضاف کرد:
    test.js:
    کد PHP:
    function test(){
    //....
    *
    //خط دهم
    //.....

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰ خرداد ۳ ۰۹:۵۳ صبح، توسط Goback.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۱۲:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    تو فایلJS که نمیشه PHPنوشت!
    بگین میخواین چیکار کنین. صورت مساله رو بنویسین.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۱:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    (۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۱:۲۲ عصر)scorpion نوشته شده توسط:  تو فایلJS که نمیشه PHPنوشت!
    بگین میخواین چیکار کنین. صورت مساله رو بنویسین.
    درسته حرفتون،
    منظورم اینه:
    یه ادیتور مثل tinymc مدیا ها و ایمیجها رو از فایلهایی با نام image_li.js و media_li.jsو.. میخونه یعنی اینجا اسم و آدرس عکس یا ... در آرایه و به زبان جاوااسکریپت نوشته شده،حالا اگه ما بخوایم تو ادمینی که از این ادیتور استفاده میکنه از تصویر آپلودی خودمون استفاده کنیم باید اون رو آپلود کنیم،حالا چه جوری مشخصاتشو تو این فایل ج اسکریپت اضافه کنیم تا ادیتور اونو بخونه،من فکر کردم بشه با تابع های کار با فایل تو php این خط مشخصات رو به فایل ج اسکریپت اضافه کرد یا شایدم این راهش نباشه ،به هر حال دوستان اگه میدونن این راه و احیانا راه درست رو( هردو) رو بگن
    ممنون
    یا حق
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۱۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    برعکس کارکنید..یعنی یه فایل پی اچ پی داشته باشید توش کد js بنویسید
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۱۲:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Goback
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    ممنون از جوابا ولی این جواب من نیست،کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۱۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    نقل قول: یه ادیتور مثل tinymc مدیا ها و ایمیجها رو از فایلهایی با نام image_li.js و media_li.jsو.. میخونه یعنی اینجا اسم و آدرس عکس یا ... در آرایه و به زبان جاوااسکریپت نوشته شده،حالا اگه ما بخوایم تو ادمینی که از این ادیتور استفاده میکنه از تصویر آپلودی خودمون استفاده کنیم باید اون رو آپلود کنیم،حالا چه جوری مشخصاتشو تو این فایل ج اسکریپت اضافه کنیم تا ادیتور اونو بخونه،من فکر کردم بشه با تابع های کار با فایل تو php این خط مشخصات رو به فایل ج اسکریپت اضافه کرد یا شایدم این راهش نباشه ،به هر حال دوستان اگه میدونن این راه و احیانا راه درست رو( هردو) رو بگن
    خوب شما میتونید فایل جاوا اسکریپت رو با Php ویرایش کنید که این خوب نیست و راه دایگه اینه که اسامی عکس ها رو تو دیتابیس یا فایل xml ذخیره کنید و فایل جاوا اسکریپت مورد نظرتون رو Onfly بسازین یا با ajax بهش اضافه کنین.
    حالا اینکه اسامی فایل چرا تو فایل js ذخیره شده یه کم عجیبه! چه لزومی بوده اینطور انجام بشه؟
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۰۲:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana Goback
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۰۲:۳۰ عصر)scorpion نوشته شده توسط:  
    نقل قول: یه ادیتور مثل tinymc مدیا ها و ایمیجها رو از فایلهایی با نام image_li.js و media_li.jsو.. میخونه یعنی اینجا اسم و آدرس عکس یا ... در آرایه و به زبان جاوااسکریپت نوشته شده،حالا اگه ما بخوایم تو ادمینی که از این ادیتور استفاده میکنه از تصویر آپلودی خودمون استفاده کنیم باید اون رو آپلود کنیم،حالا چه جوری مشخصاتشو تو این فایل ج اسکریپت اضافه کنیم تا ادیتور اونو بخونه،من فکر کردم بشه با تابع های کار با فایل تو php این خط مشخصات رو به فایل ج اسکریپت اضافه کرد یا شایدم این راهش نباشه ،به هر حال دوستان اگه میدونن این راه و احیانا راه درست رو( هردو) رو بگن
    خوب شما میتونید فایل جاوا اسکریپت رو با Php ویرایش کنید که این خوب نیست و راه دایگه اینه که اسامی عکس ها رو تو دیتابیس یا فایل xml ذخیره کنید و فایل جاوا اسکریپت مورد نظرتون رو Onfly بسازین یا با ajax بهش اضافه کنین.
    حالا اینکه اسامی فایل چرا تو فایل js ذخیره شده یه کم عجیبه! چه لزومی بوده اینطور انجام بشه؟
    سلام،شرمنده دیر کردیم.........
    حرفتون متین اما :
    1-شیوه ی ساختاری ادیتوری مثل tinymce اینجوری تعریف شده .
    2-زبانی که بیشتر میتونم باهاش کار بکنمphp هستش و طبیعیه که این راه رو انتخاب کنم.
    3-متاسفانه راه دیگه ای به ذهنم نرسیدو اگه راه حلتون روبیشتر توضیح بدین(در حد ما سیکلا)ممنون میشم اساسی-منظورم onfly و ...
    4-اگه روش دیگه ای هست دوستان بفرمان بگن تا استفاده کنیم و اگه شد این از راه php روهم بگن.
    5-و ممنون ار آق رضای گل......
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۹ ۱۲:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نوشتن یک خط کد در فایل جاوا اسکریپت در محل دلخواه
    من این فایل هایی رو که میگین رو تو tinymce ندیدم. من فکرمیکنم اشتباه میکنین چون در واقع لیست فایلها از دایرکتوری خونده میشه و لیست میشه نه از تو فایل js
    ضمنا منظورم از onflyیعنی با phpیه فایل درست کنین با همین نامهایی که میخواین بعد فولدر محتوای فایل های مدیا رو اسکن و نام فایل ها رو بخونین و فایل jsمورد نظرتون رو بسازین و در آخر هم پاکش کنین. البته این راه حل اصلا بهینه نیست.  
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۹ ۰۳:۴۸ عصر، توسط scorpion.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۹ ۰۳:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Goback
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS