/
  • نمایش یک پنجره در مختصات موس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نمایش یک پنجره در مختصات موس
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    نمایش یک پنجره در مختصات موس
    برنامه به این صورت نوشته شده که اگر نام کلاسی که موس روی ان قرار دارد show بود یک پنجره را در مختصات موس نمایش دهد .

    تا موقتی صفحه اسکرول نخورده برنامه درست عمل می کنه اما وقتی صفحه اسکرول می خورد وتگ شامل کلاس show پایین صفحه قرار می گیرد مختصات را از ابتدلای محل نمایش داده شده در پنجره ب می گرداند نه از بالای صفحه بنابر این شی که باید نمایش داده شود در محلی اشتباه نمایش داده می شود .

    حالا می خواستم ببینم راهی وجود داره تا مختصات از بالای صفحه محاسبه شود .

    کد به صورت زیر می باشد .

    کد PHP:
    <style>
    #box_descrip{
        
    height:200px;
        
    background:#CCC;
        
    padding:15px 10px;
        
    width:200px;
        
    opacity:0.7;
        
    filteralpha(opacity=70);
        
    position:absolute;
        
    color:#06F;

        
    display:none;
        
    }
    </
    style>

    <
    script type="text/javascript">
        var 
    curobj,x=0,y,t,l
        
    document.onmousemove=move;
        function 
    move(evt)
        {
    //        x++;
            
    evt=evt?evt:event
            target
    =evt.target?evt.target:evt.srcElement;
            
            
    /*        
            {
            for(a in target)
            {
                    $('hhh').innerHTML+=a+"<br/>";
            }

    */
            
    if (target.className=='show'){
                  $(
    'box_descrip').style.display='block';
               $(
    'box_descrip').style.top=evt.clientY+"px";
               $(
    'box_descrip').style.left=evt.clientX+"px";
               
    alert(target.style.width);
               
    //alert(curobj.innerHTML);
               //document.onmousemove=drag    
            
    }
        }
        function $(
    id){return document.getElementById(id)}
    /*
                $('box_descrip').style.left= e.clientX+"px";
                
                $('box_descrip').style.top = e.clientY +"px";
                
            $('box_descrip').style.display='none';
        
    */
    </script>
    <div id="box_descrip">show</div> 
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۰۹:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نمایش یک پنجره در مختصات موس
    کسی در این مورد نمی تونه کمکم کنه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۳۰ ۰۵:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نمایش یک پنجره در مختصات موس
    مقدار position رو با fixed یا realtive امتحان کنید
    ۱۳۸۸ اسفند ۱ ۰۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نمایش یک پنجره در مختصات موس
    این رو مطالعه کنید..بهتون ایده میده
    http://codylindley.com/webdev/295/javasc...ith-scroll
    ۱۳۸۸ اسفند ۲ ۱۲:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نمایش یک پنجره در مختصات موس
    هم از صالح عزیز و هم از پروانه خانم ممنونم مشکلم حل شد .


    اینم تابعی که برای این کار پیدا کردم .

    کد PHP:
    function getScrollXY() {
      var 
    scrOfX 0scrOfY 0;
      if( 
    typeofwindow.pageYOffset ) == 'number' ) {
        
    //Netscape compliant
        
    scrOfY window.pageYOffset;
        
    scrOfX window.pageXOffset;
      } else if( 
    document.body && ( document.body.scrollLeft || document.body.scrollTop ) ) {
        
    //DOM compliant
        
    scrOfY document.body.scrollTop;
        
    scrOfX document.body.scrollLeft;
      } else if( 
    document.documentElement && ( document.documentElement.scrollLeft || document.documentElement.scrollTop ) ) {
        
    //IE6 standards compliant mode
        
    scrOfY document.documentElement.scrollTop;
        
    scrOfX document.documentElement.scrollLeft;
      }
      return [ 
    scrOfXscrOfY ];


    توضیحات بیشتر رو می تونین در ادرس خود سایت بخونین

    http://www.howtocreate.co.uk/tutorials/j...wserwindow

    یه تشکر ویژه هم از پروانه خانم , کلمات کلیدی که توی لینک اموزشی شون بود خیلی تو جستجو کمکم کرد .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۱۲:۰۹ صبح، توسط php.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۷ ۱۱:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal parvane
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS