• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش کوئری در jqueryui - accordion
#1
سلام
من میخوان کوئری که روی دیتا بیس میزنم در accordion جی کو ئری نمایش بدهم:
تابعی که کوئری را بر میگرداند:

کد پی‌اچ‌پی:
function chapters ()
{
    
ctdb();
    
$result mysql_query('SELECT chapters.id AS chapid ,chapters.name AS chapname, courses.chap_id AS coursChapId, courses.name AS coursname
                 FROM chapters
                 JOIN courses
                 ON chapters.id = courses.chap_id'
);
    return 
$result;


جواب کوئری:
[عکس: db1.PNG]


فراخوانی تابع:

کد پی‌اچ‌پی:
$allchapters chapters();
    while (
$chapter mysql_fetch_assoc($allchapters))
        {
            
        } 

حالا مشکل من در نحوه نمایش تیتر ها و زیر تیتر ها هست.
به طور مثال:
فصل1: Word و Excel
فصل 2: win XP و Linux

فصل ها باید داخل <h3> اکو شود و زیر منو ها داخل <Div> با این کار یک آکارئون ایجاد میشود.
ممنون میشوم حلقه روی آرایه انجمنی را شرح دهید
با سپاس


فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
این پست رو ببین، فکر کنم همین رو می خوای دقیقا.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ آذر ۱۱, ۰۹:۳۰ ب.ظ)Alaa نوشته: این پست رو ببین، فکر کنم همین رو می خوای دقیقا.

ممنون از توجه شما
من کوئری که میزنم درست هست - طبق عکس
اما نمیتونم حلقه بزنم رو آرایه
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
حلقه بزنی رو آرایه ؟
یعنی چی ؟‌ مشکل رو واضح تر میگی ؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۳ آذر ۱۱, ۰۹:۴۷ ب.ظ)Alaa نوشته: حلقه بزنی رو آرایه ؟
یعنی چی ؟‌ مشکل رو واضح تر میگی ؟

دوست عزیز
توی دیتابیس 2 جدول هست، فصل و عنوان هر درس.
با کوئری که نوشتم این 2 جدول از دیتا بیس کشیده شده و در آرایه انجمنی ریخته شده.
یک نگاهی به این لینک بینداز:
http://jqueryui.com/accordion
میخواهم نام هر فصل بصورت تیتر هر آکاردئون نمایش داده شود و درس های مربوط به آن فصل در بدنه آکاردئون.
امیدوارم توانسته باشم منظور را رسانده باشم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
با همون کدی که بهت ارجاعش دادم این کار رو راحت میتونی انجام بدی، مشکل شما الان این هست که کوئریت اون چیزی رو که می خوای بر نمیگردونه دیگه، اگه کوئری درست بود که مشکلی نداشتی تو اکو کردن و از اونجایی که با یه کوئری درست می تونی مشکل رو حل کنی دیگه منطقی نیست که با پی اچ پی فیلتری اعمال کنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان