• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
#1
سلام من میخوام عکسی رو که توی دیتابیس ذخیره کردمو به کاربر نشون بدم با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<?php


$id 
$_GET["y"];
    
$con = @mysql_connect("localhost","root","");
    
$db = @mysql_select_db("cms1");
 
mysql_query("set names utf8");
mysql_query("set charset utf8");
mysql_set_charset('utf8');  

 
$query "SELECT * FROM pic where nameamozeshgah='$id'";
 
$result mysql_query($query);
 
$row mysql_fetch_array($result);

 
 {
    echo
' <img src='.$row["pic"].' width="500" height="500">';

 }



?>

مشکل اینه که وقتی کاربر مقداری رو از لیست باکس انتخاب میکنه و id اون به این صفحه ارسال میشه هیچی نشون داده میشه
اما وقتی مثلا خودم دستی مقداری رو مثلا فرضا?y=b رو میفرستم عکسو نشون میده به نظرتون مشکل از چیه؟ Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۰۱:۱۱ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
سلام
داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
پس مشکل از ای دی نیس
دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type='text/javascript'>
$(function(){
    $(
"#category").change(function(){ 
       $(
"#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
        $(
"#mylink1").show();
    });
});
</
script>  :
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۰۱:۱۱ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
سلام
داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
پس مشکل از ای دی نیس
دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type='text/javascript'>
$(function(){
    $(
"#category").change(function(){ 
       $(
"#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
        $(
"#mylink1").show();
    });
});
</
script>  :
کسی نیس کمکم کنه؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۳ مرداد ۳۱, ۰۵:۰۵ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۰۱:۱۱ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
سلام
داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
پس مشکل از ای دی نیس
دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type='text/javascript'>
$(function(){
    $(
"#category").change(function(){ 
       $(
"#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
        $(
"#mylink1").show();
    });
});
</
script>  :
کمک کنید اساتید بد جایی گیر کردم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۰۱:۱۱ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
سلام
داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
پس مشکل از ای دی نیس
دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type='text/javascript'>
$(function(){
    $(
"#category").change(function(){ 
       $(
"#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
        $(
"#mylink1").show();
    });
});
</
script>  :

البته توی سوالت نگفته بودی که میخوای با جی کوئری عکسو نمایش بدی Tongue
خوب اینجوری که تو می گی یعنی اشکال از سمت سرور نیست....Blush
پس می شه گفت که اشکال از کد جی کوئریت باشهIdea ببین که آیا مقدار href لینک تغییر می کنه یا نه؟؟؟؟؟ اگه تغییر نمی کنه خوب واضحه که توی کد جی کوئریت اشکال داری. درسته؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : farshadmahfa
#7
(۱۳۹۳ شهریور ۰۱, ۱۲:۴۹ ب.ظ)AlirezaHS نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ مرداد ۳۰, ۰۱:۱۱ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
سلام
داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
پس مشکل از ای دی نیس
دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type='text/javascript'>
$(function(){
    $(
"#category").change(function(){ 
       $(
"#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
        $(
"#mylink1").show();
    });
});
</
script>  :

البته توی سوالت نگفته بودی که میخوای با جی کوئری عکسو نمایش بدی Tongue
خوب اینجوری که تو می گی یعنی اشکال از سمت سرور نیست....Blush
پس می شه گفت که اشکال از کد جی کوئریت باشهIdea ببین که آیا مقدار href لینک تغییر می کنه یا نه؟؟؟؟؟ اگه تغییر نمی کنه خوب واضحه که توی کد جی کوئریت اشکال داری. درسته؟
سلام
آره داداش اره وقتی روش کلیک میکنم تغییر میکنه اون ایدی رو هم میفرسته به صفحه نمایش و لی عکس نشون داده نمیشه که؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
  پاسخ
تشکر شده توسط : farshadmahfa
#9
(۱۳۹۳ شهریور ۰۱, ۰۱:۲۵ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
داداش مشکل اینه که نمیتونم توی phpmyadmin اجرا کنم یعنی نمیدونم کدوم کد و چطوری اجراش کنم تا خطاا بگیرم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۹۳ شهریور ۰۱, ۱۱:۱۳ ب.ظ)farshadmahfa نوشته:
(۱۳۹۳ شهریور ۰۱, ۰۱:۲۵ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
داداش مشکل اینه که نمیتونم توی phpmyadmin اجرا کنم یعنی نمیدونم کدوم کد و چطوری اجراش کنم تا خطاا بگیرم

خوب توی خط نهم این کد رو اضافه کن ببین چی برگشت می ده:
کد پی‌اچ‌پی:
echo $query;
if(
mysql_errno() > 0){
    echo 
mysql_error();

  پاسخ
تشکر شده توسط : farshadmahfa


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان