/
  • نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    نویسنده پیام
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    سلام من میخوام عکسی رو که توی دیتابیس ذخیره کردمو به کاربر نشون بدم با این کد
    کد PHP:
    <?php


    $id 
    $_GET["y"];
        
    $con = @mysql_connect("localhost","root","");
        
    $db = @mysql_select_db("cms1");
     
    mysql_query("set names utf8");
    mysql_query("set charset utf8");
    mysql_set_charset('utf8');  

     
    $query "SELECT * FROM pic where nameamozeshgah='$id'";
     
    $result mysql_query($query);
     
    $row mysql_fetch_array($result);

     
     {
        echo
    ' <img src='.$row["pic"].' width="500" height="500">';

     }



    ?>

    مشکل اینه که وقتی کاربر مقداری رو از لیست باکس انتخاب میکنه و id اون به این صفحه ارسال میشه هیچی نشون داده میشه
    اما وقتی مثلا خودم دستی مقداری رو مثلا فرضا?y=b رو میفرستم عکسو نشون میده به نظرتون مشکل از چیه؟ Cool
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    سلام
    داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
    پس مشکل از ای دی نیس
    دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
    کد PHP:
    <a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
    میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
    کد PHP:
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $(
    "#category").change(function(){ 
           $(
    "#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
            $(
    "#mylink1").show();
        });
    });
    </script>  :s 
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۴۳ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    سلام
    داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
    پس مشکل از ای دی نیس
    دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
    کد PHP:
    <a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
    میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
    کد PHP:
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $(
    "#category").change(function(){ 
           $(
    "#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
            $(
    "#mylink1").show();
        });
    });
    </script>  :s 
    کسی نیس کمکم کنه؟؟
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۱ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۱ ۰۴:۰۵ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۴۳ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    سلام
    داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
    پس مشکل از ای دی نیس
    دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
    کد PHP:
    <a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
    میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
    کد PHP:
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $(
    "#category").change(function(){ 
           $(
    "#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
            $(
    "#mylink1").show();
        });
    });
    </script>  :s 
    کمک کنید اساتید بد جایی گیر کردم
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۱ ۱۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۴۳ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    سلام
    داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
    پس مشکل از ای دی نیس
    دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
    کد PHP:
    <a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
    میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
    کد PHP:
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $(
    "#category").change(function(){ 
           $(
    "#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
            $(
    "#mylink1").show();
        });
    });
    </script>  :s 

    البته توی سوالت نگفته بودی که میخوای با جی کوئری عکسو نمایش بدی Tongue
    خوب اینجوری که تو می گی یعنی اشکال از سمت سرور نیست....Blush
    پس می شه گفت که اشکال از کد جی کوئریت باشهIdea ببین که آیا مقدار href لینک تغییر می کنه یا نه؟؟؟؟؟ اگه تغییر نمی کنه خوب واضحه که توی کد جی کوئریت اشکال داری. درسته؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farshadmahfa
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۱:۴۹ صبح)AlirezaHS نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۰:۴۳ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۱۱ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب queryتو قبل از اجرا چاپ کن و ببین چی چاپ می کنه... بعد اگه فکر می کردی درست چاپ شده دستور رو بطور دستی در sql جرا کن و ببین چه پیغامی می ده. یا اینکه میتونی از دستور mysql_error() استفاده کنی و ببینی چه اروری می ده. ارورت روبنویس تا بتونیم کمکت کنیم. شاید هم id رو به شکل درستی ارسال نمی کنی. اون رو هم چاپ کن و اگه مشکل داشت حل کن.
    سلام
    داداش ببین من اون ای دی رو میفرستم به صفحه نمایش اونجا از اون ایدی یه echo میگیرم و اون ایدی رو توی اون صفحه چاپ میکنه
    پس مشکل از ای دی نیس
    دوم اینکه وقتی دستی مثلا با این کد
    کد PHP:
    <a id="details" href="cms1/view.php?y=ببببببببببببیببب" target="new">مشاهده جزيیات</a
    میفرستم این عکسو نشون میده ولی وقتی با استفاده از جی کوئری زیر اونو ارسالش میکنم نشون نمیده با این کد
    کد PHP:
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $(
    "#category").change(function(){ 
           $(
    "#details").attr("href""cms1/view.php/?y=" +  $("#category").val());
            $(
    "#mylink1").show();
        });
    });
    </script>  :s 

    البته توی سوالت نگفته بودی که میخوای با جی کوئری عکسو نمایش بدی Tongue
    خوب اینجوری که تو می گی یعنی اشکال از سمت سرور نیست....Blush
    پس می شه گفت که اشکال از کد جی کوئریت باشهIdea ببین که آیا مقدار href لینک تغییر می کنه یا نه؟؟؟؟؟ اگه تغییر نمی کنه خوب واضحه که توی کد جی کوئریت اشکال داری. درسته؟
    سلام
    آره داداش اره وقتی روش کلیک میکنم تغییر میکنه اون ایدی رو هم میفرسته به صفحه نمایش و لی عکس نشون داده نمیشه که؟
    ۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۲:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farshadmahfa
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۲:۲۵ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
    داداش مشکل اینه که نمیتونم توی phpmyadmin اجرا کنم یعنی نمیدونم کدوم کد و چطوری اجراش کنم تا خطاا بگیرم
    ۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نمایش ندادن عکس از داخل یتابیس
    (۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۰:۱۳ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۲:۲۵ عصر)AlirezaHS نوشته شده توسط:  خوب همونطوری که اول گفتم queryت رو چاپ کن و ببین چی خروجی میده... اگه تونستی اینجا هم بذارش
    داداش مشکل اینه که نمیتونم توی phpmyadmin اجرا کنم یعنی نمیدونم کدوم کد و چطوری اجراش کنم تا خطاا بگیرم

    خوب توی خط نهم این کد رو اضافه کن ببین چی برگشت می ده:
    کد PHP:
    echo $query;
    if(
    mysql_errno() > 0){
        echo 
    mysql_error();

    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۲ ۱۰:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farshadmahfa
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS