• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش مقدار چک باکس در داخل تست باکس
#1
سلام خدمت اساتید گرامی
با سری بعدی مشکلات اومدم اینبار چندتا چک باکس دارم که میخوام همزمان با انتخاب هر کدام مقدار اون توی تکست باکس نمایش داده بشه برای این کار هم کدی نوشتم با جاوا اسکریپت ولی وقتی کتابخانه جی کوئری صفحه لود میشه این کار نمیکنه نمیدونم چرا ولی کتابخونرو حذف میکنم کار میکنه کد(کتابخونه به اجبار باید برای صحت عملکرد بقیه کدها باشه)
این از کد
کد پی‌اچ‌پی:
<script type="text/javascript">

document.write('<textarea cols="5" id="area" rows="5"></textarea>')

function 
updateArea (e) {
document.getElementById('area').value '';
for (var 
i=0i<e.form.elements.lengthi++){if (e.form.elements[i].type == 'checkbox' && e.form.elements[i].checked) {document.getElementById('area').value += e.form.elements[i].nextSibling.datadocument.getElementById('area').value += '\n';}};
}

</
script>

<
form action="">
<
div>
<
label><input type="checkbox" onclick="updateArea(this)">1</label>
<
label><input type="checkbox" onclick="updateArea(this)">2</label>
<
label><input type="checkbox" onclick="updateArea(this)">3</label>
<
label><input type="checkbox" onclick="updateArea(this)">4</label>
<
button type="submit">ارسال</button>
</
div>
</
form
این کد کاملا صحیح کار میکنه کد جی کوئری هم امتحان کردم ولی بازم کار نمیکنه نمیدونم چرا همه کدهای مربوطه به این قضیه با کتابخونه مشکل دارن
چیکار کنم که اینطوری نشه واقعا گیج شدم همه جورشو امتحان کردم دیگه
ممنون میشم راهنماییم کنید
یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
@kasbookar
لطفا سوال خودتون رو در انجمن مرتبط با موضوعش ارسال کنید. با تشکر.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : sara147
#3
(۱۳۹۴ خرداد ۱۰, ۱۰:۱۸ ق.ظ)sara147 نوشته: شما از e که مخفف event در جی کوئری هست، استفاده کردین. یک نام دیگه انتخاب کنید.
این چه حرفی بود شما زدید این e متغییر لوکال تابع updateArea هست به هیچ عنوان به جی کوئری ربطی نداره!!! اینجوی که شما میفرمایید اگه باشه که پس کلا تمام برنامه ها نامطمئن میشن و اضلا عملا برنامه نویسی غیر ممکن هست ! هر متغییری یک دامنه دید داره

در مورد کد شما هم من تست گرفتم مشکلی نداره دپست عزیز شما باید ببینی که کجای صفحه موقع لود جی کوئری دچار مشکل میشه که باعث میشه مرورگر خطای جاوااسکریپت یده و نتونه کد شما رو اجرا کنه از توی کنسول مرورگر استفاده کن و خطا رو ببین


احسان حرکتت عالی بود هی میگم اینقدر فعالیت نکن توی این شبکه های اجتماعی بیا اینم نتیجش منشن میکنی ؟؟Big GrinBig GrinBig GrinSmile
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa sara147 kasbookar undefined
#4
(۱۳۹۴ خرداد ۱۱, ۰۳:۲۱ ب.ظ)M.J نوشته: این چه حرفی بود شما زدید این e متغییر لوکال تابع updateArea هست به هیچ عنوان به جی کوئری ربطی نداره!!! اینجوی که شما میفرمایید اگه باشه که پس کلا تمام برنامه ها نامطمئن میشن و اضلا عملا برنامه نویسی غیر ممکن هست ! هر متغییری یک دامنه دید داره
Undecided
شما به بزرگیه خودتون ببخشید.
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#5
والا من که نتونستم درستش کنم ایراد نمیدونم از کجاس دقیقا هم همینطوری هس که شما گفتید ولی چیکار میشه کرد ولی بعضی وقتا راحتترین برنامه برای آدم کابوس میشه الان این کابوس شده برامBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ممنون میشم درباره استفاده از کنسول مرورگر توضیح بدید
یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:احسان حرکتت عالی بود هی میگم اینقدر فعالیت نکن توی این شبکه های اجتماعی بیا اینم نتیجش منشن میکنی ؟؟
آقا گیر دادین به فعالیت من تو شبکه های اجتماعی Big Grin
من از دار دنیا یه واتس اپ دارم یه فیض بوک. که با 13 ساعت کار روزانه ای که انجام میدم رمقی نمیمونه واسه فعالیت در شبکه های اجتماعی...
تذکر هم که خب قسمتی از وظایف من تو ایران پی اچ پی هست Blush
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۴ خرداد ۱۱, ۰۳:۲۱ ب.ظ)M.J نوشته: منشن
اول فکر کردم غلط تایپیه. Angel Big Grin
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined
#8
(۱۳۹۴ خرداد ۱۱, ۰۴:۴۳ ب.ظ)sara147 نوشته:
(۱۳۹۴ خرداد ۱۱, ۰۳:۲۱ ب.ظ)M.J نوشته: این چه حرفی بود شما زدید این e متغییر لوکال تابع updateArea هست به هیچ عنوان به جی کوئری ربطی نداره!!! اینجوی که شما میفرمایید اگه باشه که پس کلا تمام برنامه ها نامطمئن میشن و اضلا عملا برنامه نویسی غیر ممکن هست ! هر متغییری یک دامنه دید داره
Undecided
شما به بزرگیه خودتون ببخشید.

من کوچیک شمام
روی برنامه نویس های خوب حساسم خوب دست خودم نیست ببخشیدBig GrinBlush
نقل قول:آقا گیر دادین به فعالیت من تو شبکه های اجتماعی Big Grin
من از دار دنیا یه واتس اپ دارم یه فیض بوک. که با 13 ساعت کار روزانه ای که انجام میدم رمقی نمیمونه واسه فعالیت در شبکه های اجتماعی...
تذکر هم که خب قسمتی از وظایف من تو ایران پی اچ پی هست Blush
دوس دارم گیر بدمBig GrinTongue

نقل قول: اول فکر کردم غلط تایپیه. Angel Big Grin

من کلا همه چی رو فارسی مینویسم برعکس فینگلیشه سبک مدرنیته هستشCool
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : sara147 undefined


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان