• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش عکس فیلم در php
#1
سلام ، یک سوال php داشتم....
سوالم اینه که فایل های تصویری مثل کلیپ های mp4 یا mp3 یا هر فرمت ویدئویی دیگه رو چجوری میتونم یک عکس ازش داشته باشم!Undecided مثلا مثل یوتوب هست که یک نمونه از فیلم نشون میده (مثل عکسه) رو داشته باشم!؟Confused
یعنی همون به صورت گالری کنم فیلم ها روHuh



باتشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
http://www.longtailvideo.com/
  پاسخ
تشکر شده توسط : faghani
#3
کد نداره؟
مثلا یک تابع یا یک کلاس خواصBlushHuh
حتما باید از اسکریپت استفاده کنم!Confused
در ضمن من پلیر نمیخواستم! من یک کدی میخواستم که یک عکس از فیلم رو نشون بده!
شما پلیرشو گذاشتی!Confused

مثلا یک عکس باشه از فیلم که معلوم باشه کدوم ویدئو هست! نه اینکه یک پلیر باشه! پلیر رو با html هم میتونم بنویسم!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
باید از یک لایبرری استفاده کنی که بتونه اینکارو برات انجام بده ولی تا اونجایی که من می دونم این لایبرری ها یک انکدر ویدئو می خوان که باید تو لینوکس نصب بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
باید‌ از توابع خود لینوکس استفاده کنی .بسته های ffmpeg و‌ mencoder این کار رو انجام میدن
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal Alimokhlesi faghani


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان