/
  • نمایش عکس فیلم در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نمایش عکس فیلم در php
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    نمایش عکس فیلم در php
    سلام ، یک سوال php داشتم....
    سوالم اینه که فایل های تصویری مثل کلیپ های mp4 یا mp3 یا هر فرمت ویدئویی دیگه رو چجوری میتونم یک عکس ازش داشته باشم!Undecided مثلا مثل یوتوب هست که یک نمونه از فیلم نشون میده (مثل عکسه) رو داشته باشم!؟Confused
    یعنی همون به صورت گالری کنم فیلم ها روHuh



    باتشکر
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۲ ۱۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نمایش عکس فیلم در php
    http://www.longtailvideo.com/
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۲ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نمایش عکس فیلم در php
    کد نداره؟
    مثلا یک تابع یا یک کلاس خواصBlushHuh
    حتما باید از اسکریپت استفاده کنم!Confused
    در ضمن من پلیر نمیخواستم! من یک کدی میخواستم که یک عکس از فیلم رو نشون بده!
    شما پلیرشو گذاشتی!Confused

    مثلا یک عکس باشه از فیلم که معلوم باشه کدوم ویدئو هست! نه اینکه یک پلیر باشه! پلیر رو با html هم میتونم بنویسم!
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۳ ۱۲:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نمایش عکس فیلم در php
    باید از یک لایبرری استفاده کنی که بتونه اینکارو برات انجام بده ولی تا اونجایی که من می دونم این لایبرری ها یک انکدر ویدئو می خوان که باید تو لینوکس نصب بشه
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۳ ۱۲:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نمایش عکس فیلم در php
    باید‌ از توابع خود لینوکس استفاده کنی .بسته های ffmpeg و‌ mencoder این کار رو انجام میدن
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۳ ۰۳:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal Alimokhlesi faghani
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS