• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش ساعت و تاریخ در تابع Date یا Pdate.
#1
Question 
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.وقتی ما از تابع date یا pdate استفاده می کنیم .ساعت و تاریخی که برای ما نمایش میده، ساعت و تاریخ سروری هست که روش آپلود شده(Server) و یا ساعت و تاریخ کامپیوتری است که اون صفحه رو نمایش میده (Client).واگر از سرور هست چطور برشگردونیم به ساعت iran.میخوام که از روی سرور باشه ولی وقتی نشون میده +3.5 ساعت رو هم که برای ایران هست در نظر بگیره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
مقدار ورودی تابع date که تابع time هست رو بعلاوه مقدار اختلاف ساعت منطقه مورد نظرتون کنید:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$tz 
= new DateTimeZone("Asia/Tehran");
$tz0 = new DateTimeZone("Europe/London");
$dtdiff = new DateTime("now"$tz0);
$timeOffset $tz->getOffset($dtdiff);
$newtime time() + $timeOffset;
?>
این روش خیلی پویاست و من بخاطر همین استفاده میکنم روشهای ساده دیگری هم هست
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
#3
مجتبی بابا خیلی سخت میشه اینجوری که

http://php.net/manual/en/function.date-d...ne-set.php
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
#4
آقا دست همتون درد نکنه.من ازش اینجوری استفاده کردم جواب داد.
کد:
include("pdate.php");
    date_default_timezone_set("Asia/Tehran");
    $pdate = pdate("Y/m/d H:i");
    echo $pdate;
1-ولی شما نگفتید که این تایم که خروجی به ما میده برای سرور هست یا کامپوتری که اون صفحه رو توش نمایش میده؟
وحید جان میدونم ایقدر سوال پرسیدم از دستم عصبانی شدی ولی معذرت.یه سوال دیگه ام دارم.
2- چطور وقتی یه تاریخ ویا ساعت تو یه قالبی داریم مثل این(03:45) یا (16/06/1389).تبدیلش کنیم به یه قالب خام مثل (0345) یا (13890616) و یا ببریمش به یه فالب دیگه مثل (45/03) یا (16-06-1389).البته از توی خودتابع date میدونم چی کار کنم تا قالبش عوض بشه.ولی میخوام بدونم وقتی مثل ما یه متغیر با مقدار (03:45) یا (16/06/1389) چطور میشه خامش کر یا قالبش رو عوض کرد.بازم شرمنده.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
1- تایم سرور
2- مثلا از str_replace میتونید استفاده کنید :
کد پی‌اچ‌پی:
echo str_replace(":","/","03:45"); // 03/45
echo str_replace(":","","03:45"); //0345 
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahin_mahvareh hidensoft
#6
خیلی خیلی ممنون از لطف تون مشکلم حل شد دست شما درد نکنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:مجتبی بابا خیلی سخت میشه اینجوری که

http://php.net/manual/en/function.date-d...ne-set.php

من که گفتم این روش سخت تره ولی پویاست به این صورت که شما هم زمان سرور رو دارید و هم زمان کلاینت! ضمنا کلاینت ها میتونن در مکانهای مختلف جهان زمان خودشون رو تنظیم کنن!واسه همین پیشنهاد کردم.Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin
#8
فکر کنم چون کارت با GSM هست روی این موضوع خیلی کار کردی. روش جالبی بودTongue
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان