/
  • نمایش ساختار درختی فایل ها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نمایش ساختار درختی فایل ها
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    نمایش ساختار درختی فایل ها
    این سوال مربوط به مسابقه ملی مهارت سال پیش میشه که در اخر مسابقه از بچه ها خواسته شد تا این ساختار رو پیاده کنن .



    من موندم که چطوری ساختار پوشه ها رو به صورت تو در تو نمایش بدم و ثانیا خواسته شده که در صورت غیر فعال شده جاوااسکریپت برنامه به درستی عمل کنه و همین طور کار کردن دکمه های back , forward در برنامه .


    پیشنهادتون چیه ؟


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  Problem Solving.zip (اندازه: 1,010.3 KB / تعداد دفعات دریافت: 3)
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نمایش ساختار درختی فایل ها
    از li کمک بگیر
    دیگه گرفتن ساختار درختی هم کاری نداره. یه تابع بازگشتی می خواد
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نمایش ساختار درختی فایل ها
    همون تابع رو چطوری بنویسم که بره داخل تمام پوشه ها و محتواشون رو بخونه .
    وحید کار خودته .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۲:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نمایش ساختار درختی فایل ها
    کد PHP:
    function directoryList($start,$win32=false){
        if(
    $win32){
            
    $slash="\\";
        }else{
            
    $slash="/";
        }
        
    $basename pathinfo($start);
        
    $basename $basename['basename'];
        
    $ls=array();
        
    $dir dir($start);
        while(
    $item $dir->read()){
            if(
    is_dir($start.$slash.$item)&& $item!="." && $item!=".."){
                
    $ls[$basename][]=directoryList($start.$slash.$item,$win32);
            }else{
                if(
    $item!="."&&$item!=".."){
                    
    $ls[$basename][]=$item;
                }
            }
        }
        return 
    $ls;

    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۳:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana php parazitt
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS