• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش تمام عکسهای یک فایل با استفاده از حلقه
#1
یه تعداد عکس تویه فولدر دارم که میخوام با استفاده از یک حلقه همشون رو نشون بدم

تو 2 ردیف در هر ردیف هم 3 تا عکس
در ضمن اسم عکسها هم در یک آرایه ای ذخیره کردم
لطفا راهنمائی کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اطلاعات عکس ها از دیتابیس خونده میشه؟
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#3
نه دوست داشتم این کارو بکنم که نشد
اسم عکسها رو تویه آرایه ذخیره کردم
میخوام اگر امکان داشته باشه وقتی عکس رو آپلود میکنم اطلاعاتش تو دیتابیس ذخیره بشه ولی نمی دونم چرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خب کدی که میذارین اینکارو انجام بده رو اینجا بنویسین تا بگیم مشکلتون چیه
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
این کد آپلود

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| (
$_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| (
$_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg"))
&& (
$_FILES["file"]["size"] > 20000))
    
{
    
if(
$_FILES["file"]["error"] > 0)
{
    echo 
"Error:"$_FILES["file"]["error"]."<br/>";
}
else{
    
$size=$_POST['size'];
    
$weight=$_POST['weight'];
    
$name=$_FILES["file"]["name"];
    echo 
"Upload:".$_FILES["file"]["name"]."<br />";
    echo 
"Type:"$_FILES["file"]["type"]."<br />";
    echo 
"Size:".$_FILES["file"]["size"]."<br />";
    echo 
"Stored in :".$_FILES["file"]["tmp_name"];
    
    if(
file_exists("upload/".$_FILES["file"]["name"]))
    {
        echo 
$_FILES["file"]["name"]."already exists.";
    }
    else
    {
        
        
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
        
"upload/".$_FILES["file"]["name"]);
        echo 
"Stored in:"."upload/".$_FILES["file"]["name"]."<br>";    
        
$address="upload/".$_FILES["file"]["name"];
        echo 
$address."<br>";
        echo 
$size."<br>";
        echo 
$weight;
        
$dbc mysqli_connect('localhost''root''''doci') or die('can not cn to db');
        
$q=mysql_query("INSERT INTO 'gallery' ('weight','size')
                           VALUE ('
$weight','$size') ");    
   }
  }
}
else{
    echo 
"Invalid file";
}
?>

اسم عکس هم میخوام تو دیتابیس ذخیره بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
کد پی‌اچ‌پی:
foreach($images as $img){ ?>
<img class="picu" src="upload/<?php echo $img;?>.jpg" alt=""  /> 
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#7
کلا خوندن از آرایه جالب نیست اسما رو بریز تو دیتابیس از اونجا بخون که راحت تر باشه و منطقی تر
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان