• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش بازدید از یک مطلب در سایت
#1
سلام دوستان.
یه کد میخوام بازدید افراد از یک آی دی خاص رو نشون بده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۵ تير ۲۷, ۰۸:۵۶ ب.ظ)samanfc20 نوشته: سلام دوستان.
یه کد میخوام بازدید افراد از یک آی دی خاص رو نشون بده

اساتید بلد نیستن؟؟؟؟؟

(۱۳۹۵ تير ۲۸, ۱۲:۵۷ ق.ظ)samanfc20 نوشته:
(۱۳۹۵ تير ۲۷, ۰۸:۵۶ ب.ظ)samanfc20 نوشته: سلام دوستان.
یه کد میخوام بازدید افراد از یک آی دی خاص رو نشون بده

اساتید بلد نیستن؟؟؟؟؟

دوستان منظور من post view هستش
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
یک فیلد visit تعریف کنین برای اون رکورد و در هر بار نمایش مقدارشو یک واحد افزایش بدینBlush
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
ممنون دوست عزیز.
اما اگه واست مقدوره برام کدشو بنویس
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام
منم مدتیه دنبال این سوالم. جوابی که آقای سلطانی دادن ساده ترین حالته و دقیق نیست. یکسری میگن از آیپی استفاده کنید و یکسری میگن از کوکی!
من نمیدونم حالا از کدوم استفاده کنم بهتره چون آِپی نیاز به یک جدول دیگه داره و مسلما دیتابیس سنگین میشه اگه اشتباه نکنم؟
برای کوکی هم اگر کاربر کوکی مرورگرشو پاک کنه به شمارنده مطلب میتونه اضافه کنه ( البته زیاد مهم نیست ).
حالا اگر ینفر لطف کنه تکه کدی برای این دو مورد قرار بده ممنون میشیمHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اگر میخواید که با بازدید هر کاربر فقط یکبار به شمارندتون اضافه بشه آی پی بهترین راه هست ، شما بیاید ای پی هر کاربرو بگیرید و داخل یک فایل تکست ذخیره کنید لازم نیس حتما دیتابیس باشه بعد بیاید عمل مقایسه رو از داخل اون تکست باکس انجام بدید ، میتونید سر ساعت 24 هر روز محتویات فایلو پاک کنید و دوباره...
اصلا نیازی به کار با دیتابیس نیست الکی واسه خودتون کار نکنید

اگه هم میخواید که با هر بار رفرش صفحه به شمارندتون اضافه بشه که هیچ فقط یه آپدیت انجام میدید داخل دیتابیس وسلام TongueTongue
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
برادر من توی سایت 5000تا مطلب دارم.اینطوری 5000تا فایل تکست ساخته میشه.

شماها کد یه بازدید بلد نیستید ینی؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:شماها کد یه بازدید بلد نیستید ینی؟؟؟
اینجا کسی تعهد به برنامه نویسی کردن نداره شماهم خواهشن کمی لهن حرف زدنتونو درست کنید ، اینجا اگه کسی کوچکترین کمکی میکنه بهتون از روی لطفه ، نمیدونم چرا طلبکار هستید شما .
یه راهنمایی شد حالا هر طور میخواید خودتون برید دنبالش و بهینش کنید لازم نیس 5000 تا تکست داشته باشید
امیدوارم به جواب برسید
موفق باشید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
خخخخ

عمو جون مگه دروغه-یه نفر هم درست جواب نمیده.

اگه هزینه داره بگین بریزم.

دلیل نمیشه که اینقد بپیچونید.

من عادت ندارم به لطف رایگان.پول میدم جواب میخرم.هرکی بلده مبلغ اعلام کنه بفرستم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۹۵ تير ۲۹, ۰۳:۴۲ ب.ظ)samanfc20 نوشته: خخخخ

عمو جون مگه دروغه-یه نفر هم درست جواب نمیده.

اگه هزینه داره بگین بریزم.

دلیل نمیشه که اینقد بپیچونید.

من عادت ندارم به لطف رایگان.پول میدم جواب میخرم.هرکی بلده مبلغ اعلام کنه بفرستم

سلام،
سایت رو اشتباه اومدین دوست عزیز،
تشریف ببرید سایت پونیشا اونجا سفارش بدین براتون انجام بدن. [لینک]
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar webnevesht


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان