/
  • نظر در مورد یک تیبل کلی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نظر در مورد یک تیبل کلی
    نویسنده پیام
    amir.01 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    نظر در مورد یک تیبل کلی
    سلام من در حال نوشتن یه cms هستم
    می خواستم یه تیبل ایجاد کنم که فیلد های زیر رو داشته باشه

    id
    key
    value
    descriptions

    و به این صورت مقدار دهی کنم مثلا
    key = category
    value = اخبار
    descriptions = توضیحات
    ////////////////////////////////
    key = payment
    value = 10000 تومان
    descriptions = بسته 100 مگابایتی
    ////////////////////////////////
    بعد هر جا که لازم بود با استفاده از key مقادیر رو فراخوانی کنم یا لازم بود با استفاده از key یه مقداری رو درج کنم

    اگه این کار رو بکنم یه مزیتی که داره یه فایل برای درج و یه فایل برای نمایش می نویسم و بعد با استفاده از دستور GET مقادیر رو مورد نظر رو نمایش می دم
    ولی خوب در این صورت هم حالا سوای این که میشه مقدار ها رو فیلتر کرد اینا به علت استفاده از دستور GET احساس می کنم امنیت سایت کمتر میشه Sad
    نظر شما چیه برای هر بخش مثل تنظیمات / دسته ها / قیمت ها و ........ یه تیبل جدا باز کنم ؟ یا همین طوری بهتره ؟
    ۱۳۹۳ آبان ۱۹ ۰۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    کلا میخواین همین یک تیبل رو داشته باشی؟
    این اشتباهه. چون هر موضوعی ساختار خودشو داره.
    قطعا ساختار صفحه ای مثل تنظیمات با اخبار کاملا متفاوته.
    همینطور قیمت ها ، آمار بازدیدکنندگان و .....


    هرکدوم یه تیبل جداگانه ای بهتره داشته باشن.
    سیستم هایی مثل وردپرس اومدن در کنار اینها یه جدول دیگه ای اضافه کردن به نام Option که آیتم های عمومی و یه سری تنظیمات خاص رو توی همچین تیبلی ذخیره کردن.Blush
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ آبان ۱۹ ۰۲:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.01
    amir.01 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    نه تیبل های دیگه ای دارم مثلا برای ثبت پست و امار بازدید سایت و ....
    این تیبل رو فقط می خوام برای ایتم های عمومی مثل تنظیمات یا سایر ایتم ها که می تونه این تیبل رو استفاده کرد استفاده می کنم
    پس به نظرتون استفاده از این روش مثلا
    settings.php?key=payment
    settings.php?key=category
    برا چیزای که می تونه عمومی باشه یا میشه مشترک استفاده کرد خوب نیست ؟

    دوستانی دیگه هم اگه نظر دارن بگن و راهنمایی کننن ممنون می شم HeartHeartHeart
    ۱۳۹۳ آبان ۱۹ ۰۳:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    کد:
    settings.php?key=payment
    settings.php?key=category
    توی این صفحات چه چیز هایی نمایش داده می شه ؟
    ۱۳۹۳ آبان ۱۹ ۰۵:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.01
    amir.01 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    خوب اگه payment بود لیست بسته های پرداخت پول که مدیر ایجاد کرده رو میاره اگه category بودش لیست دسته بندی مطالب رو میاره و ..... که میشه براش این تیبل در نظر گرفت مثل تنظیمات سایت و وو و

    Huh
    یه فایل هم ساختم به اسم
    settings-new.php?key=payment
    settings-new.php?key=category

    که در این صورت هم می تونه تو تیبل ذکر شده دسته یا بسته پرداختی جدید درست کنه یا هم اگه تنظیمات سایت بود بتونه ویرایش کنه Confused

    احساس می کنم باید برای هر کودم یه تیبل جدا باز می کردم Confused البته می خواستم تعداد تیبل هام کم بشه برا همون احساس کردم این کار می تونه جالب باشه
    ۱۳۹۳ آبان ۱۹ ۰۷:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    این آیتم ها بهتره تیبل های خودشونو داشته باشن.
    مثلا یه تیبل عمومی این موارد رو میتونه شامل بشه:
    عنوان سایت، متاتگ ها ، تلفن ، آدرس، ایمیل، آدرس سایت، واحد پولی ، و مواردی از این دست که صرفا یک Key داره و یک Value.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ آبان ۲۰ ۰۱:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نظر در مورد یک تیبل کلی
    مسیری که شما دارید میرید اشتباهه
    شما بجای اینکه داده ها (data & informations) رو دسته بندی کنید، عمل ها (actions) رو دارید دسته بندی می کنید.
    ۱۳۹۳ آبان ۲۰ ۰۶:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS