/
  • نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    نویسنده پیام
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #1
    نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    سلام خدمت همه بچه ها
    من امروز داشتم کدهای mybb رو نگاه می کردم به یه قسمت برخوردم و اون این بود
    کد PHP:
    $query $db->query("
            SELECT u.*
            FROM "
    .TABLE_PREFIX."users u
            LEFT JOIN "
    .TABLE_PREFIX."usergroups g ON (g.gid=u.usergroup)
            WHERE u.lastactive > 
    $stime
            ORDER BY u.lastactive DESC
        "
    ); 
    برام سوال پیش اومده که چرا JOIN انجام شده اما از هیچ فیلد جدول JOIN شده استفاده نشده؟ به نظرتون جدول بی خودتی JOIN نشده؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۱۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    حق با شماست ، باز اگه right join میکرد یه چیزی!
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۹ ۰۶:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    فکر کنم چون LEFT JOIN هستش
    اگر اینا g.gid=u.usergroup با هم ست نشن
    مقدار خالی برگردونه . اینطور نیست ؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۹ ۰۴:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    اگر right join بود گفته شما صحیح بود ولی الان left join هست و مقدار خالی بر نمی گرده
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۹ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    چون‌ left join هست‌ اگر مقدار در جدولی که join شده‌ وجود نداشته باشه رکورد برگردونده میشه و به جای رکوردهایی که در جدول join شده‌ وجود نداره NULL قرار می گیره.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۹ ۱۰:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نظر در مورد قسمتی از کوئری mybb
    منظور من هم همین بود Big Grin
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۱:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS