• 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون در مورد وبسایت من
#1
سلام . این اولین وب سایتمه که با div طراحی کردم و روی وب قرار دادم میخواستم نظرتون رو در مورد ظاهرش و کاستی هایی که داره با توجه به یک وب سایت شخصی بگید .
الان فقط ارتباط با من ( اون قلبه Heart) و مشاهده ی نظر سنجیش کار میکنه . متاسفانه هنوز نتونستم اتصال با پایگاه رو تو هاست تنظیم کنم. و مطالب side bar ها هم فعلا نمادین هستند.
قبلش خودم بزرگترین مشکلش رو بگم و اون اینه که فقط باید با firefox ببینید . با ie اصلا جالب نیست . علتش هم اینه که آقای علیرضا گفتند که یا استاندارد نویسی یا درگیر کدهای سخت و پیچیده شدن ...یکیشو باید انتخاب کنی.
ممنون میشم نظرتون رو بگید تا بعد از این ادامه ش رو انجام بدم.(البته انتقادها خیلی شدید نباشه و اینو درنظر بگیرید که اولین بارمه Tongue)
مرسی
این هم آدرس که لطفا با firefox ببینید:
mysite
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 undefined Y.P.Y af6900
#2
(۱۳۹۱ مرداد ۱۳, ۰۴:۲۹ ب.ظ)pary_daryayi نوشته: الان فقط ارتباط با من ( اون قلبه Heart)

اون قلبه وقتی میری روش موس اگه تغییر کنه و به pointer تبدیل بشه بهتره !
https://developer.mozilla.org/en/CSS/cursor

در ضمن با کروم توی لینوکس نگاه کردم مشکلی نداشت Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#3
قشنگه، برای کار اول خیلی هم خوبه...

- چرا دو تا title داری؟ تو body آدم title میزاره آخه؟

- دو تا style هم داری، بازم بعد از head استایل گذاشتی...

- ای بابا سه چهار پنج تا تگ html و body هم که داری Huh

- توی تگ های a وقتی لینکی کار قرار نیست بکنه، خاصیت href اونو برابر index.php نزار، فقط یه # بزار
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#4
با opera هم مشکلی نداره
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#5
خوبه فقت لوگو و تاریخ رو بیارید وسط تر یعنی نزارید از کناره سایت بزنه بیرون
وقتی قالبی طراحی میکنید اول باید بدونید واسه چه سایتی میخوای استفاده کنید بعد نصبت به فعالیت سایت قالب رو طراحی کنید
اگر می خواهید تو طراحی قالب سایت پیشرفت کنید سعی کنید یک سایت رو الگو قرار بدید و سعی کنید تا قالبی مثل ان طراحی کنید (مثل کلاس خوشنویسی که الگو میدن )
هرکی قالب رو ببینه متوجه میشه که طراحش یک خانوم بودهBig Grin
برای اینکه قالب تون تو همه مرورگر ها ظاهر تقریبا یکسانی داشته باشه باید یک اصولی رو رعایت بکنید مخصوصا اگر از html5 ,css3 بخواهید استفاده بکنیدباید دقت داشته باشید کار چندان سختی نیست فقت کافی یکمی دقت کنید

کد های css , javascript رو تو یک فایل جدا گانه بنویس
داخل کد ها هم چند بار از تگ های title,body ,head استفاده کردی این یک خطا در کد نویسی هست شاید بخاطر همین که تو ie مشکل داری
اصول طراحی قالب رو رعایت نکردی ولی خوش صلیقه هستی میتونی قالب های خوبی طراحی کنی
ارتباط با من رو خوب کار کردی آفرین
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#6
خوبه(برای اولین بار)
نقل قول:قبلش خودم بزرگترین مشکلش رو بگم و اون اینه که فقط باید با firefox ببینید .

روی فایر فاکس هم ست نیست.
سعی کن استایلی بنویسی که با اکثر مرورگر ها سازگار باشه. برای شروع میتونی یک استایل جدا برای IE تعریف کنی. مشکل بزرگ ما با IE سر مواردی هست که توسط این مرورگر ساپورت نمیشه.

کد پی‌اچ‌پی:
if ($browser=strstr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "MSIE"))
    echo 
'<link rel="stylesheet" href="ieStyle.css">';
else
    echo 
'<link rel="stylesheet" href="style.css">'

به باز و بسته کردن دقیق، درست و صحیح تگ ها هم اهمیت بده
خط 183:
کد:
</div>

</body>
</html>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>

خط 213:
کد:
</body>
</html>
</div>

چرا اینجا بسته شدن؟

روی ریزولوشن های مختلف هم مشکل داره.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 pary_daryayi
#7
ممنون از نظراتتون . خیلی تعجب کردم آقا حمید و آقا احسان که گفتید یه عالمه تگ body و html و style داره و title در body داره .Angel به کدهام تو کامپیوترم نگاه کردم اصلا این طور نبود.من حتی یک کد css هم در style قبل از head نزاشتم . ولی بعد که view sourse این سایت رو نگاه کردم، دیدم حق با شماست . مثل اینکه موقع آپلود این اتفاقها افتاده . خیلی عجیبه . چرا این طور شده ؟
ولی کد اصلیم اینطور نبود . من کلا تو صفحه ی اصلیم 158 خط دارم نه اینهمه .... بازم ممنون
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:خیلی تعجب کردم آقا حمید و آقا احسان که گفتید یه عالمه تگ body و html و style داره و title در body داره . به کدهام تو کامپیوترم نگاه کردم اصلا این طور نبود.من حتی یک کد css هم در style قبل از head نزاشتم

ممکنه چون از هاست رایگان استفاده کردی، این بلا ها رو خودش سرش آورده، تو Zero-Catch سابقاً مشکلات مشابهی دیده بودم، بخاطر همین میگم یه هاست ارزون تمرینی برای خودت بخر...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined pary_daryayi
#9
من روی direct admin چنین مشکلی رو داشتم(بعد از یه مدتی درست میشد)
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#10
نقل قول:مکنه چون از هاست رایگان استفاده کردی، این بلا ها رو خودش سرش آورده، تو Zero-Catch سابقاً مشکلات مشابهی دیده بودم، بخاطر همین میگم یه هاست ارزون تمرینی برای خودت بخر.

حق با شماست . باید همین کار رو انجام بدم. راستی هیچکس در مورد اینکه اون بالا سال 1391 رو نشون نمیده و به جاش 509 نشون میده چیزی نگفت . میدونید علت و راه حلش چیه ؟(البته اینو تو قسمت جاوااسکریپت هم پرسیده بودم )
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان