• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب روی سرور
#1
سلام امشب یه فیلم تازه دیدم که براتون تعریف میکنم این فیلم حدود 5 ساعته که ادامه داره و من خسته شدم از دیدن این فیلم و گوگل برای همین اومدم اینجاAngry
من می خوام این سایت لعنتی رو از لوکال به روی سرور آپ کنم
اما این ارور رو میده
نقل قول: Warning: require_once(../ci/codeigniter/CodeIgniter.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hqhnklcg/public_html/index.php on line 115

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../ci/codeigniter/CodeIgniter.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hqhnklcg/public_html/index.php on line 115
این دیوونه اشاره به این خط میکنه
کد پی‌اچ‌پی:
require_once BASEPATH.'codeigniter/CodeIgniter'.EXT
اینجا رو هم خوندم اما باز هم ارور
http://codeigniter.com/wiki/Better_Server_Setup_for_CI/
جالبه که دومین سایت namira.org هستش ولی هیچ اشاره ای به نام سایت در ارور نمیکنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من نمی دونم اصلا نیازی به این کار ها نیست. فایل خودتون رو مستقیما از روی لوکال به هاست منتقل کنید. در کانفیگ base_url و کانفیگ مربوط به Database برو انجام بدید. شاخه های که دسترسی ۷۷۷ نیاز دارند رو بررسی کنید چون ویندوز دسترسی به فایل یکم بی معناست. تمومه می تونید از کدی که نوشتیت لذت ببرید.
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#3
سلام محمد عزیز من تمام فایلهای پوشه کانفیگ رو کاملا با دقت تنظیم کردم اما نمی دونم این ارور لعنتی برای چیه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
من یه مدت بخاطر مشکلی که برام پیش اومد رفتم پادگان. حتما چک می کنم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#5
(۱۳۸۸ اسفند ۰۵, ۰۵:۲۴ ب.ظ)hidensfot نوشته: من یه مدت بخاطر مشکلی که برام پیش اومد رفتم پادگان. حتما چک می کنم.

سلام
بو آش میاد!Big Grin
ممنونم از جوابتون
عرضم به حضورتون همون طور که گفتم روی این هاست به هیچ وجه ، هیچ اطلاعاتی نشون داده نمیشد و ارور لاگ هم خالی بود
من چند روز سرچ میکردم .جالبه که هیچ کس تو کل عالم همچین مشکلی نداشت.
پشتیبانی هم اصلا نمیدونست فریم ورک چی چی هست
خلاصه تصمیم گرفتم که هاست رو عوض کنم .وقتی فایل هام رو هاست جدید آپ کردم سایت بدون هیچ مشکلی بالا اومد.
به هر حال مشکل حل شد
ولی خیلی کنجکاوم بدونم چرا رو این هاسته ci جواب نداد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
احتمالا ربط زیادی به CI نداره. روی هاست به احتمال زیاد یک سری تنظیمات انجام شده بود که باعث این اتفاق می شده. احتمالا اگر به صورت معمولی هم کد می زدی همین اتفاق می افتاد.
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان