/
  • نشان ندادن تصویر بعد از بارگذاری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نشان ندادن تصویر بعد از بارگذاری
    نویسنده پیام
    mahyar1365 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    نشان ندادن تصویر بعد از بارگذاری
    سلام به همه من یه مشکل دارم خواهش می کنم یکی کمک کنه
    داستان از این قراره که من یه سری فایل تصویری رو با این سری کد در دیتا بیس ذخیره می کنم:

    کد PHP:
    $query="INSERT into TBLX (Shortfilename,Categories,Filename) Values ('".$_POST[filename1]."','".$_POST[cat]."','    ".$_FILES[filename2][name]."')";
    move_uploaded_file($_FILES["filename2"]["tmp_name"],
     
    "Images/" $_FILES["filename2"]["name"]);
    $Recordset mysql_query($query$conect1) or die(mysql_error()); 

    تا اینجا مشکلی نیست هم فایل آپلود میشه و هم دیتاها وارد جدول tblx میشه

    اما میخوام این فایل ها رو در یه جدول نمایش بدم اما عکس هالود نمیشه Sad
    کد PHP:
    $sql="SELECT * FROM TBLX ";
        
    $sql_result=mysql_query($sql,$conect1);
        while(
    $row=mysql_fetch_row($sql_result))
        {
                     echo 
    '<a href="Images/'.$row["Filename"].'"><img border="0" src="Images/'.$row["Filename"].'" />'
            }
        
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۴۹ صبح، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ دي ۸ ۱۱:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کمک
    مگه اسم فایل توی این متغیر هست؟
    $_POST[filename1]
    ۱۳۸۸ دي ۸ ۱۱:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mahyar1365
    mahyar1365 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کمک
    من مشکلی با آپلود شدنش ندارم


    اصلا بزارید اینطوری بگم که من یکسری اسم فایل تصویری توی دیتا بیسم دارم می خوام پشت سرم لودش کنم اما نمیشه!!
    __________________________________________________________________________
    OpEN SoUrCe OpeN MiND oPen LiFE!
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۰:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کمک
    خروجی‌‌ html نمونه‌ شما چی هست؟
    آیا فایل توی مسیر وجود داره؟
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mahyar1365 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کمک
    بله فایل هم وجود داره اما خروجی خالی هستش و هیچی توش نیست هیچ پیغام مبنی بر خطا هم نمی ده

    Sad
    __________________________________________________________________________
    OpEN SoUrCe OpeN MiND oPen LiFE!
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کمک
    اگر عکس ها آپلود میشن و در دیتابیس هم ذخیره بشن تنها دلیلی که تصاویر لود نمیشن آدرس دهی نامناسب هست.
    "Images/'.$row["Filename"].'"
    قبل از فولدر امیج آدرس لینکی بهش بده مطمئنا باید کار کنه مثال:
    http://127.0.0.1/shop/upload/Images/
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mahyar1365
    mahyar1365 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نشان ندادن تصویر بعد از بارگذاری
    آقا اساسی این مشکل داره افتضاح این کده اصلا ران نمیشه:

    کد PHP:
    <?php 
           mysql_query
    ("SET CHARACTER SET 'utf8'",$conect1);
            
    $sql="SELECT * FROM tbl_hayatkhalvat WHERE id=9";
            
    $sql_result=mysql_query($sql,$conect1);
            
    $row=mysql_fetch_array($sql_result);
                    
    '<a href="Images/'.$row["Filename"].'">عکس</a>'
        
    ?>

    این به این راحتی جواب نمیده وای چه برسه به این قبلی
    __________________________________________________________________________
    OpEN SoUrCe OpeN MiND oPen LiFE!
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS