• 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
#1
سلام
من می خوام وقتی توی یک کامبو باکس مثلا یک استاد رو انتخاب کردم بعد از زدن دکمه توی همون صفحه بدون این که به صفحه دیگه ای برم ساعاتی که استاد می تونه بیاد رو برام از جدول دیتا بیس بخونه و برام نمایش بده.
آیا به غیر از استفاده از ای جکس راه دیگه ای هست؟
این کد رو من نوشتم ولی اجرا نشد:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php  
         $qteacher
="select teacherid,teacherfamily,hours from teacher";
         
$result1=mysql_query($qteacher,$db);
    
?>
      
        <select name="teacher" class="black9light"   tabindex="2">
        <?php while($r=mysql_fetch_assoc($result1)):?>
        <option value=<?= $r[teacherid]?>  > <?= $r[teacherfamily?> </option>
        
    <?php endwhile ?>
        </select>    
        <input type="button" onclick="gethours()"  style="width:40" value="ساعات خالی" /> 
   <label>
   <script language="javascript" type="text/javascript" >
function gethours()
{
  document.write(<? $row["hours"]; ?>);
}
</script>
   </la 
بدان کوش تا زود دانا شوی
چو دانا شوی زود والا شوی

سایت شخصی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام

فکر میکنم ای جکس بهترین راه برای انجام این کار باشه . روش های قدیمی ترهم هست که اطلاعات رو توسط جاوا اسکریپت در صفحه می ذاشتیم و با درخواست کاربر فقط نمایش داده میشد، ولی حجم صفحه بالا میرفت و برای کارهای اینطوری اصلا کاربردی نبود.

درمورد کد ؛
کوئری که ناقص هست( where و ... نداره !)
در کد نویسی یه خرده به خطا یابی و بررسی هم بپردازید. الان تو این کد بررسی کنید اصلا result در پاسخ کوئری وجود داره .... ( تا می تونید از Die استفاده کنید Wink )

بهترین کار اینکه کد هاتون رو خط به خط بررسی کنید و خطاها رو بدست بیارید . در آینده این روش بهتون کمک میکنه Wink

* اگه اشتباه گفتم اساتید اصلاح کنند Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
result رو چطور باید بنویسم منظورتون اینه که آخرش بنویسم or die ....
بدان کوش تا زود دانا شوی
چو دانا شوی زود والا شوی

سایت شخصی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
بازم سلام

به چند تا نکته رو در اجرای برنامه ای که می نویسید باید توجه کنید ، اگه برنامه اجرا نشد! به دنبال خطا بگردید . اگه PHP هیچ خطایی نداد به این معناست که برنامه شما خالی کار کرده . یعنی یه جایی برنامه مقداری که لازم داشته به دست نیاورده و بدون نتیجه کار به پایان رسیده .

در بررسی این موارد ( البته از اصول کار هم هست) شما باید نتیجه یا خروجی توابع رو بررسی کنید . مثلا شما الان کوئری رو اجرا کردید ، اما نمی دونید دیتابیس پاسخی داده یا نه !

کافیه یه شرط قرار بدید و در صورت خالی بودن مقدار result توسط Die خطایی که تعریف می کنید رو به نمایش بذارید . با این روش هم برنامه بدون نتیجه به پایان نمیرسه و هم اینکه شما در بررسی مشکلات برنامه سردرگم نمی شید .

در ضمن برنامه سمت کاربر رو هم توسط یه دیباگر چک کنید شاید ایراد از اون قسمت باشه. Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
هر چند ای جکس بهتره ولی به نظر من می شه با phpهم اینکارو کرد

شما یه دراپداون می زارین که نام اساتید رو توش میارید
بعد که انتخاب کرد و submit کرد شرط می زارین که اگه نام استاد submit شده کوئری رو بسازید و از پایگاه داده ساعت کلاس ها رو بگیرید و بعد دراپ داون ساعت ها رو نمایش بدید(البته باز شرط می کنید که اگه نام استاد ارسال شده ساعت ها رو نمایش بده
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Maya


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان