/
  • نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 2.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    نویسنده پیام
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    سلام
    من می خوام وقتی توی یک کامبو باکس مثلا یک استاد رو انتخاب کردم بعد از زدن دکمه توی همون صفحه بدون این که به صفحه دیگه ای برم ساعاتی که استاد می تونه بیاد رو برام از جدول دیتا بیس بخونه و برام نمایش بده.
    آیا به غیر از استفاده از ای جکس راه دیگه ای هست؟
    این کد رو من نوشتم ولی اجرا نشد:
    کد PHP:
    <?php  
             $qteacher
    ="select teacherid,teacherfamily,hours from teacher";
             
    $result1=mysql_query($qteacher,$db);
        
    ?>
          
            <select name="teacher" class="black9light"   tabindex="2">
            <?php while($r=mysql_fetch_assoc($result1)):?>
            <option value=<?= $r[teacherid]?>  > <?= $r[teacherfamily?> </option>
            
        <?php endwhile ?>
            </select>    
            <input type="button" onclick="gethours()"  style="width:40" value="ساعات خالی" /> 
       <label>
       <script language="javascript" type="text/javascript" >
    function gethours()
    {
      document.write(<? $row["hours"]; ?>);
    }
    </script>
       </la 
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۰۱:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    سلام

    فکر میکنم ای جکس بهترین راه برای انجام این کار باشه . روش های قدیمی ترهم هست که اطلاعات رو توسط جاوا اسکریپت در صفحه می ذاشتیم و با درخواست کاربر فقط نمایش داده میشد، ولی حجم صفحه بالا میرفت و برای کارهای اینطوری اصلا کاربردی نبود.

    درمورد کد ؛
    کوئری که ناقص هست( where و ... نداره !)
    در کد نویسی یه خرده به خطا یابی و بررسی هم بپردازید. الان تو این کد بررسی کنید اصلا result در پاسخ کوئری وجود داره .... ( تا می تونید از Die استفاده کنید Wink )

    بهترین کار اینکه کد هاتون رو خط به خط بررسی کنید و خطاها رو بدست بیارید . در آینده این روش بهتون کمک میکنه Wink

    * اگه اشتباه گفتم اساتید اصلاح کنند Blush
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۰۱:۴۹ عصر، توسط amir.s.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۱۲:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    result رو چطور باید بنویسم منظورتون اینه که آخرش بنویسم or die ....
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۰۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    بازم سلام

    به چند تا نکته رو در اجرای برنامه ای که می نویسید باید توجه کنید ، اگه برنامه اجرا نشد! به دنبال خطا بگردید . اگه PHP هیچ خطایی نداد به این معناست که برنامه شما خالی کار کرده . یعنی یه جایی برنامه مقداری که لازم داشته به دست نیاورده و بدون نتیجه کار به پایان رسیده .

    در بررسی این موارد ( البته از اصول کار هم هست) شما باید نتیجه یا خروجی توابع رو بررسی کنید . مثلا شما الان کوئری رو اجرا کردید ، اما نمی دونید دیتابیس پاسخی داده یا نه !

    کافیه یه شرط قرار بدید و در صورت خالی بودن مقدار result توسط Die خطایی که تعریف می کنید رو به نمایش بذارید . با این روش هم برنامه بدون نتیجه به پایان نمیرسه و هم اینکه شما در بررسی مشکلات برنامه سردرگم نمی شید .

    در ضمن برنامه سمت کاربر رو هم توسط یه دیباگر چک کنید شاید ایراد از اون قسمت باشه. Exclamation
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۰۱:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نشان دادن داده در صفحه فعلی به صورت زنده
    هر چند ای جکس بهتره ولی به نظر من می شه با phpهم اینکارو کرد

    شما یه دراپداون می زارین که نام اساتید رو توش میارید
    بعد که انتخاب کرد و submit کرد شرط می زارین که اگه نام استاد submit شده کوئری رو بسازید و از پایگاه داده ساعت کلاس ها رو بگیرید و بعد دراپ داون ساعت ها رو نمایش بدید(البته باز شرط می کنید که اگه نام استاد ارسال شده ساعت ها رو نمایش بده
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۹ ۱۰:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maya
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS