/
  • نرمال سازی یک جدول

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نرمال سازی یک جدول
    نویسنده پیام
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #1
    نرمال سازی یک جدول
    سلام
    یه جدول دارم که به نوعی با همه جداول سیستمم ارتباط داره
    tblComment:
    CommentId: کد کامنت
    CommentDescription: متن کامنت
    CommentTimeStampt: زمان درج کامنت
    CommetnSourceId: کدرکوردی که قراره براش کامنت گذاشته شه
    CommentParentId: کد کامنتی که قراره این کامنت برای اون کامنت داده بشه
    CommentPartId: کد بخشی که براش داره کامنت گذاشته میشه - مثلا خبر ، پروفایل و...
    UserName: کسی که کامنت داده

    -----------------------------------------------
    من اینو نرمال کردم به:
    tblComment:
    CommentId: کد کامنت
    CommentDescription: متن کامنت
    CommentTimeStampt: زمان درج کامنت
    --------
    tblCommentSource:
    CommentId: کد کامنت
    CommetnSourceId: کدرکوردی که قراره براش کامنت گذاشته شه
    CommentPartId: کد بخشی که براش داره کامنت گذاشته میشه - مثلا خبر ، پروفایل و...
    UserName: کسی که کامنت داده
    --------
    tblCommentParent:
    CommentId: کد کامنت
    CommentParentId: کد کامنتی که قراره این کامنت برای اون کامنت داده بشه
    --------
    به نظرتون تو 100 میلیون رکورد چقدر جدولم نرمال شده؟
    راه دیگه ای هم سراغ دارید؟
    من دارم از ترانزاکشن هم استافده میکنم
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۳۰ عصر، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نرمال سازی یک جدول
    نرمال سازی شما بسته به کوئری هایی داره که ازش می‌گیرین
    چرا اینجا از ترنزکشن استفاده می کنین؟
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نرمال سازی یک جدول
    برای درج از ترانزکشن استفاده میکنم
    -------------------------------------------
    کوئری من درحد نمایش کامنته. البته سرچ و ایندکس و... هم خواهد بود
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نرمال سازی یک جدول
    این رابطه فکر کنم کاملا ۱ به ۱ هست
    به نظرم میاد که برای نمایش کامنت ها باید هر سه جدول رو با هم join کنین درسته
    در مورد تراکنش هم مگه کامنت زدن اینقدر حیاتیه که به خاطرش دارین یه سربار اضافی روی مای اس کیو ال میزارین؟
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نرمال سازی یک جدول
    رابطه شون که یک به یکه.
    ولی از جوین نمی خوام استفاده کنم. می خوام ایندکس رو روی جداول دوم و سوم که سبک ترن بزارم. خروجی رو با سلکت از جدول اول بگیرم. فکر کنم تو رکورد بالا خیلی راحت تر . چون ایندکس روی جدول سبکه می افته
    شاید ترانزکشن رو ی مای اسکیوال سربار بزاره ولی وقتی اینجوری نرمال میشه حتما باید یه درانزاکشن با دو یا سه کوئری ران کرد.
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نرمال سازی یک جدول
    در مورد ایندکس ها اشتباه نکنید. اینکار هیچ وقت باعث نمیشه که سرعت بالاتر بره.‌ به هر حال ایندکس ها یه ستون در داخل جدول هستن
    شما اگر جوین استفاده نمی کنید پس حتما سه تا کوئری میفرستید تا بتونید نتیجه رو دریافت کنید و این بدتر از حالت join هست.
    بهتره از یه‌benchmark کنین
    البته قبلا حتما کش رو روی مقدار صفر بزارین
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نرمال سازی یک جدول
    چطور 100 میلیون رکورد جور کنم؟
    -----------------------------------
    البته من یه حساب سرانگشتی گردم دیدم تو حالت دوم 9 گیگ حجم کلم کم میشه
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۵۹ عصر، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نرمال سازی یک جدول
    به نظر من زیادی نرمال شده.

    از اونجا که بیشتر فیلد ها عددی هست. و بیشتر واکشی های که از این تیبل انجام میشه بر اساس فیلد های عددی هست. پس بهتره که فقط فیلد یوزنیم و متن کامنت رو در یک تیبل دیگه قرار بدید و بقیه فیلد ها در یک تیبل دیگه.
    روی فیلد های که زیاد سرچ میشه. ایندکس ایجاد کنید.
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۶:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نرمال سازی یک جدول
    نقل قول: از اونجا که بیشتر فیلد ها عددی هست. و بیشتر واکشی های که از این تیبل انجام میشه بر اساس فیلد های عددی هست. پس بهتره که فقط فیلد یوزنیم و متن کامنت رو در یک تیبل دیگه قرار بدید و بقیه فیلد ها در یک تیبل دیگه.
    این خوب اومدی باید روش کار کنم.
    من اینقدر نرمالش کردم تا بتونم رو جداول کوچکترم ایندکس بزنم.
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۷:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نرمال سازی یک جدول
    چرا 9 گیگ کم میشه
    شما جدول هاتون رو جدا کردین. و برای هر درخواست نیاز به هر سه جدول دارین. پس یا باید جوین کنین یا باید سه تا درخواست بفرستین و این یعنی فاجعه
    من در اولین فرصت که بتونم یه بنچ مارک واستون می زنم
    ۱۳۸۸ آبان ۲۱ ۰۷:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi nasserghiasi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS