• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ی کشیدن نمودار ؟
#1
دنبال یه class برای طراحی graph م که به راحتی بشه با اون کار کرد .
اینجا مطرح کردم تا بچه ها بهترین کلاس هایی رو که تا لالان با اون کار کردن رو بهم معرفی کنن (با یکمی توضیح در مورد نحوه کاربرد)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
منم دنبال یه سیستمی هستم که بشه خیلی راحت باهاش پول دراورد اگه پیدا کردی از این خیلی راحت ها به ما هم بگو
http://graphpite.sourceforge.net/
http://www.aditus.nu/jpgraph/
توضیحاتش رو یادم رفت : UTFG
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
UTFG means Use The Fucking Google
از گوگل‌ لعنتی استفاده کن
ولی بهتر بود می گفتی
UTFH Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
به جان خودم از گوگل هم استفاده کردم و دارم می کنم ولی امتحان کردن همشون وقت میگیره تابه یک مورد خوب برسم گفتم ببینم دوستان اینجا تا حالا به مورد خوبی بر خوردن تا داخل همه کار هاشون از اون استفاده کنند .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
لینک اول مناسب تره. متاسفانه لقمه آماده در این مورد یافت نمی شه Confused
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
کی حرف از لقمه اماده زد حالا .

محمد خیلی دیگه داری سخت میگیری .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
http://www.fusioncharts.com/
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
بالاخره flash chart رو دانلود کردم که حجمش خیلی کمه و کار باهاش راحته اما با مشکل مواجه شدم

ادرس دانلود

من تمام مراحل رو از روی اموزشش رفتم تا تونستم نمودار رو بسازم در اموزش اومده یک فایل می سازه که حاوی تمام اماری است که باید بوسیله ان نمودار ترسیم بشه و این فایل توسط یک تابع به نام open_flash_chart_object() از داخل برنامه فراخونی میشه تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل وقتی بوجود میاد که می خوام از یک فایل خارجی در داخل فایل حاوی امار استفادهکنم .

هر کاری کردم نتونستم یک فایل رو از طریق اون include کنم و از طرف دیگه نتونستم تو صفحه اصلی هم یک متغیر تعریف و داخل اون فراخونی کنم .

در این مورد کسی می تونه کمک کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط : nasserghiasi
#9
اقایان و خانم ها در مورد flash char مثل اینکه کاملا در اشتباه بودم مشکلاتی داره که کار باهاش رو خیلی سخت می کنه .

بهتره اصلا طرفش نرین .

بهترین موارد همون مواردی هست که وحید و محمد معرفی کردن .
موردی که محمد (hidensfot) معرفی کرده رسم نموداربا استفاده از توابع خود php و بدون flash هست که یکمی کار بعلاوه یکمی کدنویسی رو می طلبه .

اما موردی که وحید (admin) معرفی کرده هم سادگی در کار رو داره و در کنارش تمام نمودار ها رو با flash ترسیم می کنه که نمای جالبی می تونه به کارتون بده .
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin zoghal parvane
#10
چرا شماها همش به دنبال نمونه هاي آماده مي گردين؟
براي داشتن يه نمدار خودتون مي تونيد اونو بسازيد
من يه نمودار ميله اي رو مي گم بقيشم حالا خودتون بيشتر فكر كنيد پيدا مي كنيد

مثلا نموداري داريم كه 3 ستون داره

حالا ما 3 تا div خالي سفيد رنگ طراحي كرديم
خوب داخل هر div ميله اصلي قرار داره كه مقدار بلنديش فعلا صفره و با تغييرات اندازش تا 100% مي تونه بلند شه
اگه راهنمايي لازم بود بگين تا بگم
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان