/
  • نحوه ی کشیدن نمودار ؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    دنبال یه class برای طراحی graph م که به راحتی بشه با اون کار کرد .
    اینجا مطرح کردم تا بچه ها بهترین کلاس هایی رو که تا لالان با اون کار کردن رو بهم معرفی کنن (با یکمی توضیح در مورد نحوه کاربرد)
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۰۹:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    منم دنبال یه سیستمی هستم که بشه خیلی راحت باهاش پول دراورد اگه پیدا کردی از این خیلی راحت ها به ما هم بگو
    http://graphpite.sourceforge.net/
    http://www.aditus.nu/jpgraph/
    توضیحاتش رو یادم رفت : UTFG
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۱۰:۵۲ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۱۰:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    UTFG means Use The Fucking Google
    از گوگل‌ لعنتی استفاده کن
    ولی بهتر بود می گفتی
    UTFH Big Grin
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۱۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    به جان خودم از گوگل هم استفاده کردم و دارم می کنم ولی امتحان کردن همشون وقت میگیره تابه یک مورد خوب برسم گفتم ببینم دوستان اینجا تا حالا به مورد خوبی بر خوردن تا داخل همه کار هاشون از اون استفاده کنند .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۷ ۱۲:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    لینک اول مناسب تره. متاسفانه لقمه آماده در این مورد یافت نمی شه Confused
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۷ ۰۹:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    کی حرف از لقمه اماده زد حالا .

    محمد خیلی دیگه داری سخت میگیری .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۷ ۱۰:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    http://www.fusioncharts.com/
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۷ ۱۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    بالاخره flash chart رو دانلود کردم که حجمش خیلی کمه و کار باهاش راحته اما با مشکل مواجه شدم

    ادرس دانلود

    من تمام مراحل رو از روی اموزشش رفتم تا تونستم نمودار رو بسازم در اموزش اومده یک فایل می سازه که حاوی تمام اماری است که باید بوسیله ان نمودار ترسیم بشه و این فایل توسط یک تابع به نام open_flash_chart_object() از داخل برنامه فراخونی میشه تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل وقتی بوجود میاد که می خوام از یک فایل خارجی در داخل فایل حاوی امار استفادهکنم .

    هر کاری کردم نتونستم یک فایل رو از طریق اون include کنم و از طرف دیگه نتونستم تو صفحه اصلی هم یک متغیر تعریف و داخل اون فراخونی کنم .

    در این مورد کسی می تونه کمک کنه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ بهمن ۳۰ ۰۹:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : nasserghiasi
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    اقایان و خانم ها در مورد flash char مثل اینکه کاملا در اشتباه بودم مشکلاتی داره که کار باهاش رو خیلی سخت می کنه .

    بهتره اصلا طرفش نرین .

    بهترین موارد همون مواردی هست که وحید و محمد معرفی کردن .
    موردی که محمد (hidensfot) معرفی کرده رسم نموداربا استفاده از توابع خود php و بدون flash هست که یکمی کار بعلاوه یکمی کدنویسی رو می طلبه .

    اما موردی که وحید (admin) معرفی کرده هم سادگی در کار رو داره و در کنارش تمام نمودار ها رو با flash ترسیم می کنه که نمای جالبی می تونه به کارتون بده .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۱:۳۷ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin zoghal parvane
    shadmehr2009 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نحوه ی کشیدن نمودار ؟
    چرا شماها همش به دنبال نمونه هاي آماده مي گردين؟
    براي داشتن يه نمدار خودتون مي تونيد اونو بسازيد
    من يه نمودار ميله اي رو مي گم بقيشم حالا خودتون بيشتر فكر كنيد پيدا مي كنيد

    مثلا نموداري داريم كه 3 ستون داره

    حالا ما 3 تا div خالي سفيد رنگ طراحي كرديم
    خوب داخل هر div ميله اصلي قرار داره كه مقدار بلنديش فعلا صفره و با تغييرات اندازش تا 100% مي تونه بلند شه
    اگه راهنمايي لازم بود بگين تا بگم
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۷ ۰۳:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS