• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ی ساختن پلاگین و ماژول
#1
از دوستان کسی هست که بتونه قضیه پلاگین و ماژول رو واسم توضیح بده ... درکی از این ندارم که چطور میشه پلاگین نوشت و یا یه ماژول ساخت و بعد هم اونو به سیستم اضافه کرد
البته قبلا پلاگین رو واسه یکی از سی ام اس هام طراحی کردم ولی نمی دونم اصولی بود یا !!!!!
من این کار رو کرده بودم(البته با شی گرایی و ام وی سی نبود .... رویه گراییSmile ) یه هسته نوشته بودم با کلی تابع و بعد هم واسه هر پلاگین مثلا پلاگین اخرین ارسال های وب از این تابع ها استفاده می کردم ...مثلا با getconnection() کانکشن برقرار می شد و با getqury('') از جدول کوئری و ... الخ ...
به نظرتون چقد کارم درست بوده
راستی ماژول رو همینجوری می نویسن و تعریف اصولی ماژول چجوریه ؟
البته اینم بگم الان می خوام همون سی ام اس رو یا شی گرایی بازنویسی کنم ...
با تشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اونی که شما نوشیتی اسمش پلاگین نبوده دیگه پلاگین یعنی اینکه یک ساختاری رو توی هسته قرار بدی تا هر برنامه نویس دیگه که خواست بتون برای اون یک چیزی بنویسه و اون رو متصل کنه به هسته شما و ازش استفاده کنه برای این کار راه زیاده روش ها زیاده باید جستجو کنی سیستم های موجود رو بررسی کنی ولی ابتدایی ترین کار اینه شما یک سری از توابع مهم و مورد نیاز رو مثل ارتباط با دیتابیس رو برای پلاگین نویس در اختیار بزی توسط هسته برنامت تا اون با استفاده از اون ها بتونه کد خودش رو اجرا کنه همینطور توی هسته باید یک بخشی تعبیه کنی تا پلاگین ها رو بشه مدیریت کرد یعنی لود کرد پاک کرد و.... مثلا یک لودر میخوای تا این پلاگین هارو لود کنه و در جای مرتبط با خودش بزاره

یک کار ناشانه اینه که مثل وردپرس همه ی پلاگین هارو اول لود کنی باهم !!!!
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۲ دى ۲۹, ۰۱:۴۴ ب.ظ)M.J نوشته: اونی که شما نوشیتی اسمش پلاگین نبوده دیگه پلاگین یعنی اینکه یک ساختاری رو توی هسته قرار بدی تا هر برنامه نویس دیگه که خواست بتون برای اون یک چیزی بنویسه و اون رو متصل کنه به هسته شما و ازش استفاده کنه برای این کار راه زیاده روش ها زیاده باید جستجو کنی سیستم های موجود رو بررسی کنی ولی ابتدایی ترین کار اینه شما یک سری از توابع مهم و مورد نیاز رو مثل ارتباط با دیتابیس رو برای پلاگین نویس در اختیار بزی توسط هسته برنامت تا اون با استفاده از اون ها بتونه کد خودش رو اجرا کنه همینطور توی هسته باید یک بخشی تعبیه کنی تا پلاگین ها رو بشه مدیریت کرد یعنی لود کرد پاک کرد و.... مثلا یک لودر میخوای تا این پلاگین هارو لود کنه و در جای مرتبط با خودش بزاره

یک کار ناشانه اینه که مثل وردپرس همه ی پلاگین هارو اول لود کنی باهم !!!!
خب من هم دقیقا همین کار رو کردم . یه سری توابع مهم تعریف کردم و ازشون توی پلاگین هام استفاده کردم و اینکه میشد هر پلاگین رو هرجایی مثلا هدر یا اسلایدر راست و چپ و .... نشون داد .
پس در کل کارم درست بوده Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اها اره خوب من پس خوب نخوندم پستت رو ببخشید
حالا میمونه بحث مدیریتشون و لود کردنشون مثلا کار درستی نیست توی هسته اینجوری بنویسیSadالبته یک مثال هست)Big Grin
کد پی‌اچ‌پی:
foreach ( $plugins as $plugin){
    
inclue $plugin;


باید بنحوی بنویسی که هر موقع لازم شد پلاگین مورد نظر لود بشه!!!

البته بصورت بالا هم بنویسی خطا نیست ولی اصولی نیست بنظر من!!
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
چون سیستم فقط دست خودم بود لود رو دستی گذاشته بود و اسم پلاگین ها رو از دیتابیس می گفرتم و اینکه به کاربر اجازه ی درست ا وارد کردن یک پلاگین رو نمی دادم ....
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
شلخته سوال میپرسی برادر. من درست و حسابی سوالت رو نفهمیدم.
اگه میخای از بیس بفهمی چی به چیه پیشنهاد میکنم در مورد الگوهای طراحی در php تحقیق کن.
قضیه خیلی مفصل تر از اینکلود کردن چهارتا اسکریپت توسط هسته س.
برای مثال اینجا رو نگاه کن.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اره اونجوری که بوده و دست خودت بوده نیازبه مدیریت شاید نبوده ولی اگه بخوای گسترش بدی حتما پیشنهاد میکنم اصولی کار کن
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان