/
  • نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟
    داخل سایت های مختلف جستجو کردم خیلی راحت بود ولی هر کار کردم برای من کار نکرد .
    اینطور که اون سایت ها توضیح داده بودن فقط لازمه ادرس رو ادرس سایت قرار بدیم . ولی هر کار کردم نشد .
    درس سایت قرار دادم , ip سایت قرار دادم , حتی port هم نوشتم ولی هیچ کدوم برای من جواب نداد .



    کد PHP:
    mysql_connect("79.175.165.31:3306",'user','pass') or die("Unable to connect to MySQL");
        
    $db=mysql_select_db('database'); 
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۴ ۰۲:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabajml آفلاین
    مجتبی جمالی
    ***

    ارسال‌ها: 134
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۳۰
    اعتبار: 2
    تشکرها : 20
    ( 119 تشکر در 72 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟
    پورت سرور دیتابیس حتما باید باز باشه! اگه سرور روی اینترنته از اینجا چک کنید!
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۴ ۰۶:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟
    چه اخطاری میده؟
    باید تنظیمات داخل my.ini رو تغییر بدی
    هم باید skip-networking کامنت بشه و هم bind-address
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه ی اتصال به یک بانک خارجی ؟
    مشکلم حل شد از هر دوتون ممنون .


    موفق باشین .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS