• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
#1
سلام من می خوام یک سیستم وبلگ دهی بنویسم اما مشکلم اینه که نمیدونم یه سیستم وبلاگ دهی چگونه وبلاگ میسازه؟
آیا اگر ما یک cms طراحی کنیم و بعد به سیستم بگوییم با هر در خواست برای وبلاگ جدید یک cms را در فلان پوشه با فلان subdomain ثبت کن ، درست است؟؟؟
اگر راه حل من اشتباه است بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خیر‌ باید از mod_rewrite استفاده کنین
اطلاعات‌ بیشتر از گوگل
http://www.google.com/search?hl=en&clien...in&spell=1
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نه قرار نیست در هر پوشه یه CMS جدا ایجاد کنید.
سیتم شما برای هر کاربر که عضو هست در قسمت کاربریش دسترسی هوایی قرار می ده . اطلاعات رو به اسم او عضو ذخیره می کنه. در مورد ساب دماین هم فک کنم از ساب دماین مجازی استفاده می کنن.
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#4
در واقع شما یه صفحه نوشتید به اسم مثلن index.php
حالا میای و وبلاگ هر کی که باشه رو به صورت Get اضافه می کنی
مثلن می شه:
کد پی‌اچ‌پی:
http://mysite.com/index.php?weblog="myweblog"; 

بعد با استفاده از mod_rewrite میای به این تبدیلش می کنی:
کد پی‌اچ‌پی:
http://myweblog.mysite.com 

درست؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#5
سلام ممنونم
من در مورد Mode_rewrite در آپاچی مطاله کردم و مشکلم این نیست
مشکل من اینه که این cms رو چگونه باید بنویسم ؟ اگه ممکنه کمی بیشتر در مورد الگوریتمش صحبت کنین
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نظر من:
ببین شما اول یه صفحه رجیستر دارین که ثبت نام می کنن.
بعد وقتی طرف می نویسه:

کد پی‌اچ‌پی:
http://mysite.com/index.php?weblog="myweblog"; 

می ره به صفحه index و متغیر get رو می گیره.

حالا شما برای نوشتن title وبلاگ مثلن باید بنویسین:
کد پی‌اچ‌پی:
$blogTitle($_GET['myweblog'];‏ 
در واقع تابع blogtitle یه مقدار می گیره برای نشون دادن title که اون هم به روش get ارسال شده


البته این یه مثال خیلی ساده ست.

بعد برای خوندن می تونی از این یه فیلد استفاده کنی و تمام چیزهایی رو که می خوای از پایگاه داده بگیری و نمایش بدی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter admin
#7
من فکر می کنم محسن جان عزیز (اگه اشتباه نکرده باشم) بیشترین مشکل روی طراحی دیتابیس و نحوع استخراج قالب باشه.
چند تا مورد هست که به ذهنم در حال حاضر می رسه ولی می شه بیشتر روش کار کرد اینارو می گم امید وارم کارت راه بیوفته

1. در سیستم ثبت نام اعضا باید یه فیلتر برای نام هایی که با قوانین کشور مغایرت دارن بزاری که فردا فیلتر نشی
2. خیلی راحت بخوایم سیستم رو در نظر بگیریم می تونیم برای تمامی اطلاعات وبلاگ ها یک user_id بصورت کلید خارجی در نظر بگیریم. مثلا جدول مربوط به پست ها یک فیلد user_id هم داره که لینک شده به فیلد ID از جدول user ها است. حالا وقتی شما می خواهید وبلاگ یک کاربر رو نشون بدی کافیه که در انتهای کوئری از WHERE `user_id`= USERID استفاده کنی تا تمامی مطالب مربوط به کاربر رو لیست کنی
3. در مورد نحوه تزریق این اطلاعات به قالب کار بر هم باید بگم تا اونجایی که من دیدم اینطور بوده که قالب ها حالت استاتیک داشتند ( بغیر از ورد پرس) و کاربر وقتی قالب رو انتخاب می کنه مثلا یه فیلد Layout در جدول user وجود داره که این محتوای قالب رو درون این فیلد می رزن. حالا کاربر میتونه ادیت کنه یا از اینجور کارا و در نهایت توی تمام سیستم ها چه ورد پرس و چه سیستم های قالب ثابت مثل بلاگ فا یک سری کلمات کلیدی درون قالب وجود داره. حالا در بعضی از سیستم ها مثل ورد پرس یا مامبو یا .. بصورت فانکشن های کلیدی و یا در باقی سیستم ها بصورت تگ های کلیدی
به عنوان مثال <Blog Titile> با عنوانی که خود کاربر انخاب کرده عوض می شه یا تابع getBlog->title عنوان قالب رو در خروجی چاپ می کنه.
اما به نظر من هیچ کدوم یک از اینها کامل نیستند. نظر شخصی من اینه که بیشتر استفاده کننده از سیستم وبلاگ ها افرادی هستند که توانایی تغییر کد رو ندارند. و خود من شاهد این بودم که چه افرادی چه پول هایی گرفتند برای قرار دادن یک کد جاوا اسکریپت در وبلاگ یک شخص Sad
توی سیستم های وبلاگ دهی سیستم وبلاگ دهی لاگ اسپات یا همون بلاگر خیلی برای من جالب تر بود حتی جالب تر از ورد پرس.
دیگه کاربر نیاز به دانش فنی برای تغییر در قالب خودش نداشت. و چه قدر راحت می شد یه ماژول اضافه کرد و یا یه ماژول حذف کرد و یا جابه جا کرد. یادم نیست امکان تغییر در CSS هم وجود داشت یا نه اما چه خوب بود اگر این امکان هم وجود داشت. و یک مورد که من در تمامی سیستم های ایرانی دیدم و اون هم عدم عضویت برای مهمانان و عدم استفاده از ای جکس و نداشتن یک سیستم شمارش گر یا بهتر بگم یه چیزی مثل همین PersianStat که در همه وبلاگ آرمشو می تونید ببینید.

از طرف دیگه متاسفانه تمامی سیستم های وبلاگ دهی شبیه به مه هستن و من نمی دونم قضیه چیه که ایرانی جماعت کلا کپی کن خوبی هست. از وقتی من یادم میاد که پرشین بلاگ اومد با یه منو در بالا یه منو کاربر در راست و یک کادر در سمت چپ که نشون دهنده مطالب انتخابی هست بوده و تمامی سیستم های وبلاگ دهی دقیقا یک کپی قابل قبول از اون بودن. البته بعضی سیستم هارو هم تست نکردم و شاید اینطور نباشند اما بیشتر اون ها این خاصیت رو دارند.

بعد از فروپاشی 360 یک دفعه کلی 360 ایرانی دراومد و همه دقیقا کپی از یاهو 360 بودن و هیچ کدوم حتی زحمت یه ذره خلاقیت رو به خودشون نداد. بعد از درامد زایی کلپ هم همین اتفاق در مورد کلوپ افتاد و باز هم کپی کپی کپی و معلوم نیست این روند تا کی می خواد اتفاق بیفته. خیلی به ندرت پیش میاد که یک سایت به یک عقیده و یا افکار متفاوت ظاهر بشه و بعد ظهورش دقیقا یک رشد میکروبی 1 به 2 رو می تونید شاهد باشید.

از بحث خارج شدم ها Big Grin

می بینم دیگه زدی توکار پروژه های بزرگ پسر
موفق باشی
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان