/
  • نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    سلام من می خوام یک سیستم وبلگ دهی بنویسم اما مشکلم اینه که نمیدونم یه سیستم وبلاگ دهی چگونه وبلاگ میسازه؟
    آیا اگر ما یک cms طراحی کنیم و بعد به سیستم بگوییم با هر در خواست برای وبلاگ جدید یک cms را در فلان پوشه با فلان subdomain ثبت کن ، درست است؟؟؟
    اگر راه حل من اشتباه است بفرمایید
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ دي ۴ ۰۲:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    خیر‌ باید از mod_rewrite استفاده کنین
    اطلاعات‌ بیشتر از گوگل
    http://www.google.com/search?hl=en&clien...in&spell=1
    ۱۳۸۸ دي ۴ ۰۵:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    نه قرار نیست در هر پوشه یه CMS جدا ایجاد کنید.
    سیتم شما برای هر کاربر که عضو هست در قسمت کاربریش دسترسی هوایی قرار می ده . اطلاعات رو به اسم او عضو ذخیره می کنه. در مورد ساب دماین هم فک کنم از ساب دماین مجازی استفاده می کنن.
    ۱۳۸۸ دي ۴ ۰۷:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    در واقع شما یه صفحه نوشتید به اسم مثلن index.php
    حالا میای و وبلاگ هر کی که باشه رو به صورت Get اضافه می کنی
    مثلن می شه:
    کد PHP:
    http://mysite.com/index.php?weblog="myweblog"; 

    بعد با استفاده از mod_rewrite میای به این تبدیلش می کنی:
    کد PHP:
    http://myweblog.mysite.com 

    درست؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۴ ۰۸:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    سلام ممنونم
    من در مورد Mode_rewrite در آپاچی مطاله کردم و مشکلم این نیست
    مشکل من اینه که این cms رو چگونه باید بنویسم ؟ اگه ممکنه کمی بیشتر در مورد الگوریتمش صحبت کنین
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ دي ۵ ۰۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    نظر من:
    ببین شما اول یه صفحه رجیستر دارین که ثبت نام می کنن.
    بعد وقتی طرف می نویسه:

    کد PHP:
    http://mysite.com/index.php?weblog="myweblog"; 

    می ره به صفحه index و متغیر get رو می گیره.

    حالا شما برای نوشتن title وبلاگ مثلن باید بنویسین:
    کد PHP:
    $blogTitle($_GET['myweblog'];‏ 
    در واقع تابع blogtitle یه مقدار می گیره برای نشون دادن title که اون هم به روش get ارسال شده


    البته این یه مثال خیلی ساده ست.

    بعد برای خوندن می تونی از این یه فیلد استفاده کنی و تمام چیزهایی رو که می خوای از پایگاه داده بگیری و نمایش بدی
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۵ ۰۱:۵۴ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ دي ۵ ۰۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter admin
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نحوه وبلاگ دهی یک سیستم وبلاگ
    من فکر می کنم محسن جان عزیز (اگه اشتباه نکرده باشم) بیشترین مشکل روی طراحی دیتابیس و نحوع استخراج قالب باشه.
    چند تا مورد هست که به ذهنم در حال حاضر می رسه ولی می شه بیشتر روش کار کرد اینارو می گم امید وارم کارت راه بیوفته

    1. در سیستم ثبت نام اعضا باید یه فیلتر برای نام هایی که با قوانین کشور مغایرت دارن بزاری که فردا فیلتر نشی
    2. خیلی راحت بخوایم سیستم رو در نظر بگیریم می تونیم برای تمامی اطلاعات وبلاگ ها یک user_id بصورت کلید خارجی در نظر بگیریم. مثلا جدول مربوط به پست ها یک فیلد user_id هم داره که لینک شده به فیلد ID از جدول user ها است. حالا وقتی شما می خواهید وبلاگ یک کاربر رو نشون بدی کافیه که در انتهای کوئری از WHERE `user_id`= USERID استفاده کنی تا تمامی مطالب مربوط به کاربر رو لیست کنی
    3. در مورد نحوه تزریق این اطلاعات به قالب کار بر هم باید بگم تا اونجایی که من دیدم اینطور بوده که قالب ها حالت استاتیک داشتند ( بغیر از ورد پرس) و کاربر وقتی قالب رو انتخاب می کنه مثلا یه فیلد Layout در جدول user وجود داره که این محتوای قالب رو درون این فیلد می رزن. حالا کاربر میتونه ادیت کنه یا از اینجور کارا و در نهایت توی تمام سیستم ها چه ورد پرس و چه سیستم های قالب ثابت مثل بلاگ فا یک سری کلمات کلیدی درون قالب وجود داره. حالا در بعضی از سیستم ها مثل ورد پرس یا مامبو یا .. بصورت فانکشن های کلیدی و یا در باقی سیستم ها بصورت تگ های کلیدی
    به عنوان مثال <Blog Titile> با عنوانی که خود کاربر انخاب کرده عوض می شه یا تابع getBlog->title عنوان قالب رو در خروجی چاپ می کنه.
    اما به نظر من هیچ کدوم یک از اینها کامل نیستند. نظر شخصی من اینه که بیشتر استفاده کننده از سیستم وبلاگ ها افرادی هستند که توانایی تغییر کد رو ندارند. و خود من شاهد این بودم که چه افرادی چه پول هایی گرفتند برای قرار دادن یک کد جاوا اسکریپت در وبلاگ یک شخص Sad
    توی سیستم های وبلاگ دهی سیستم وبلاگ دهی لاگ اسپات یا همون بلاگر خیلی برای من جالب تر بود حتی جالب تر از ورد پرس.
    دیگه کاربر نیاز به دانش فنی برای تغییر در قالب خودش نداشت. و چه قدر راحت می شد یه ماژول اضافه کرد و یا یه ماژول حذف کرد و یا جابه جا کرد. یادم نیست امکان تغییر در CSS هم وجود داشت یا نه اما چه خوب بود اگر این امکان هم وجود داشت. و یک مورد که من در تمامی سیستم های ایرانی دیدم و اون هم عدم عضویت برای مهمانان و عدم استفاده از ای جکس و نداشتن یک سیستم شمارش گر یا بهتر بگم یه چیزی مثل همین PersianStat که در همه وبلاگ آرمشو می تونید ببینید.

    از طرف دیگه متاسفانه تمامی سیستم های وبلاگ دهی شبیه به مه هستن و من نمی دونم قضیه چیه که ایرانی جماعت کلا کپی کن خوبی هست. از وقتی من یادم میاد که پرشین بلاگ اومد با یه منو در بالا یه منو کاربر در راست و یک کادر در سمت چپ که نشون دهنده مطالب انتخابی هست بوده و تمامی سیستم های وبلاگ دهی دقیقا یک کپی قابل قبول از اون بودن. البته بعضی سیستم هارو هم تست نکردم و شاید اینطور نباشند اما بیشتر اون ها این خاصیت رو دارند.

    بعد از فروپاشی 360 یک دفعه کلی 360 ایرانی دراومد و همه دقیقا کپی از یاهو 360 بودن و هیچ کدوم حتی زحمت یه ذره خلاقیت رو به خودشون نداد. بعد از درامد زایی کلپ هم همین اتفاق در مورد کلوپ افتاد و باز هم کپی کپی کپی و معلوم نیست این روند تا کی می خواد اتفاق بیفته. خیلی به ندرت پیش میاد که یک سایت به یک عقیده و یا افکار متفاوت ظاهر بشه و بعد ظهورش دقیقا یک رشد میکروبی 1 به 2 رو می تونید شاهد باشید.

    از بحث خارج شدم ها Big Grin

    می بینم دیگه زدی توکار پروژه های بزرگ پسر
    موفق باشی
    ۱۳۸۸ دي ۱۰ ۱۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS