/
  • نحوه نوشتم فیل..........شکن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه نوشتم فیل..........شکن
    نویسنده پیام
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه نوشتم فیل..........شکن
    با درود

    با سلام نحوه نوشتن فیل..........شکن چه جوریه؟

    ایا کسی میتونه با کد توضیح بده؟

    با سپاس
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    بحثش یه مقدار مفصله
    ولی با curl و‌ عبارات با قاعده می تونی این کار رو انجام بدی
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۹:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    (۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۹:۵۷ عصر)admin نوشته شده توسط:  بحثش یه مقدار مفصله
    ولی با curl و‌ عبارات با قاعده می تونی این کار رو انجام بدی

    بلد نیستمAngel

    اگه میشه بحث رو باز کنیم دیگه

    ممنون
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۲ ۱۲:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    باز‌ کردن بحث زیاد به نفعمون نیست. می تونید از اسکریپت های موجود استفاده کنید و کدشون رو نگاه کنید. در مورد مباحثی که گفتم جستجو کنید. فقط از جنبه آموزشی می تونه بهتون کمک کنه.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۲ ۱۱:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    دوست عزیز براتون نام اسکریپت رو پیام خصوصی کردم
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۳ ۱۲:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    نقل قول: دوست عزیز براتون نام اسکریپت رو پیام خصوصی کردم
    چند اسکریپ معروف داریم که بهترین برنامه نوسی رو کردن
    (یکیشون سبز رنگه )


    برای ساخت چنین اسکریپتی بهترین چیزی که می تونین استفاده کنید
    استفاده از تابع fsockopen هستش
    برنامه نویسی ساده ای نداره
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۴ ۰۲:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    با سلام

    ممنون از لطف شما

    برام جالب بود که چه جوری میشه از این سد گذشت

    ممنون از راهنمایی ها

    با سپاس.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۴ ۱۱:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نحوه نوشتم فیل..........شکن
    چه طور نداره . اسکریپت شما یک گت وی به حساب میاد دیتا رو از روی شبکه ای که روش نصب هست رو میگیره و به شما نمیاش میده.

    حالا اگر شما این اسکریپت رو روی یک سرور داخل ایران نصب کنید. جواب نمیده
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۴ ۱۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS