• 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه صفحه بندی یک سیستم
#1
سلام مجدد دوستان،
می دونم از دستم ناراحتین که زیاد وب نمیام و تا حدودی برنامه هاتون رو خراب کردم. این رو دقیقا میشه از اینکه هیچ لینکی از این وب سایت به من ایمیل نمیشه فهمید Confused .

دوستان حالت صفحه بندی یک سیستم چطوریه؟ مثلا اگه لینک "سلام" برابر send شد، فایل send.php اجرا باشه. دیدم که خیلی از برای اینکار از switch استفاده می کنن اما من مدل جدید میخوام انجام بدم اگه میشه. اگه راهی هست لطفا بفرمایئد.


سپاس و عذر خواهی از شما Heart Undecided
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
روش می خوای چکار Wink
if بزن حال کن...
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia
#3
بابا یوشا جان تو دیگه چرا؟!
مگه دیوونم خوب! از همون switch استفاده می کنم اما من گفتم مدلی بهتر و امن تر و سالم تر میخوام.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
واسه تنوع گفتم Smile
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خودمونیم ها! احساس می کنم دیگه این انجمن گرمی خودشو از دست داده. بجای اینکه پاسخ سوالات داده بشه، برای تنوع اسپم ارسال میشه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۸۸ شهریور ۰۶, ۰۷:۲۰ ب.ظ).v0id نوشته: خودمونیم ها! احساس می کنم دیگه این انجمن گرمی خودشو از دست داده. بجای اینکه پاسخ سوالات داده بشه، برای تنوع اسپم ارسال میشه.
یعنی غیر از switch و if-else ساختار انتخابی دیگه ایی ام داریم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y Alimokhlesi
#7
روش جدید زمانی مطرح میشه که جایی برای تغییر وجود داشته باشه
مثلا برای موارد انتخابی
از ؟
switch
if
استفاده میشه
حالا چه جوری میشه روش جدید تو اینا استفاده کرد نمی دونم
الیته شما می تونید نام گزاریتون رو تغییر بدید که اصلا نیاز به شرط گزاری نداشته باشید.
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia
#8
(۱۳۸۸ شهریور ۰۶, ۰۳:۵۵ ب.ظ).v0id نوشته: بابا یوشا جان تو دیگه چرا؟!
مگه دیوونم خوب! از همون switch استفاده می کنم اما من گفتم مدلی بهتر و امن تر و سالم تر میخوام.

هر کدوم از مدلهای کاربرد خودشون رو دارن و نمیشه گفت که استفاده از switch امن تره یا if . در واقع طریقه استفاده از یه اسکریپت هست که امنیت رو مشخص می کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia
#9
میشه که با if-else یه چیزی شبیه switch رو ÷یاده کرد اما در حیقیت ایندوتا یک کار انجام نمی دن Undecided
ولی بحث روی این نبود که if-else یا switch ! بحث رویه اینه که غیر از اینها! Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
مدیریت محترم از شما دیگه توقع نداشتم Dodgy . موضوع این تاپیک switch یا else-if نیست برادرا! من پرسیدم که چه راهی می تونه جز اینا باشه!! مسلما وقتی تمام اطلاعات روی آدرس میچرخه مثل: http://www.site.com/index.php?action=X خیلی مطمئن بنظر نمیرسه. نمی دونم خودم هم که اصلا میشه اطلاعات روی چیز دیگه ای بچرخه یا نه. حالا از شما هم همین سوال رو دارم.

سپاس فراوان Heart
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان