/
  • نحوه ترتیب بندی دستورات در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه ترتیب بندی دستورات در PHP
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه ترتیب بندی دستورات در PHP
    یک موردی که برای من یا کلا مبتدیان جای سوال هست اینه که: چطور ترتیب بندی کنیم دستوراتی که میخوایم بدیم. مثلا من میخوام این جمله زیر رو بصورت php بنویسم اما نمی دونم کدوم رو اول بیارم و کدوم رو دوم و ...

    ---

    جمله اول: چک کن اگر متنی در فیلد وارد شده بود این کارو کن.
    جمله دوم: بازم چک کن اگر متنی که در فیلد وارد شده بود حروف بود همون کارو بکن و اگه نبود متن "ببخشید" رو نمایش بده.

    ---

    می دونم من ناقص توضیح دادم اما اگه لطف کنید خودتون هم سوال من رو کامل کنید و هم جواب صحیح و در حد مبتدی بدین ممنونتون میشم Heart
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۵ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۴:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,787
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2182
    ( 4869 تشکر در 2226 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    سلام،
    سوال خوبیه... همیشه از بزرگ به کوجیک، درشت به ریز، کلی به جزیی...
    اول بدودن یا نبودن.
    دوم صحیح یا غلط بودن.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۴:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    میشه الان اون متنی که در پست اوم دادم رو به زبان php بنویسید؟ مقادیر و متون دلخواه هست!
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۴:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    مثلا اول چک می کنی ببینی فیلد ارسال شده یا نه
    بعد چک می کنی که درست هست یا نه ( مثلا نشانی ایمیل هست یا نه؟)
    بعد اگه درست بود مثلا در پایگاه داده ثبت بشه
    حالا
    اگه ثبت شد این کارو بکن وگرنه ....
    زبان پی اچ پیشم اگه وایسی دوسه ساعت دیگه می زارم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۵:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    کد PHP:
    <?php
        
    if(isset($_POST['tf']))
        {
            if(!empty(
    $_POST['tf']))
            {
                if(
    isemailFunction($_POST['tf']))
                {
                    if(!
    existFunction($_POST['tf']))
                    {
                        
    // insert in db
                    
    }
                    else
                    {
                        
    // email exist
                    
    }
                }
                else
                {
                    
    //echo email is false.
                
    }
            }
            else
            {
                
    //echo 'tf is null';
            
    }
        }
        else
        {
            
    //echo form
        
    }
    ?>

    البته توابع isemailFunction و existFunction رو همینجوری نوشتم
    شما باید توابع چک کردن ایمیل رو برای اولی و برای دومی به پایگاه داده وصل بشید و ببینید قبلا ثبت شده یا نه
    مشکلی بود در خدمتیم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۷:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech Y.P.Y
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    ممنونم محمد جان. اما اینجا یکچیزی هست که داره برنامه من رو خراب می کنه! اونم کد زیر هست برای اینکه اگر حروف بود دستورات اجرا بشن:

    کد PHP:
    if (is_int($variable)) {
    //do something


    وقتی از این استفاده می کنم نه عبارتی ذخیره میشه در جدول و نه هیچ چیز دیگه!

    الان من کد زیر رو دارم اما عمل نمی کنه و خطایی هم نمیده.

    کد PHP:
    if (isset($_POST['word'])){
        if(
    is_int($word)){
            
    mysql_query("INSERT INTO `filtering` (`Words`) WHERE ('$word')") or die(mysql_error());
        }

    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۸:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    گمونم بشه از این سینتکس هم استفاده کرد :
    کد PHP:
    if(gettype($word) == 'integer') { .... } 
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۳:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    شما دوستان چرا رفتید سر این توابع؟ مشکل من تو نوشتن کد و جاهاشون بود که حل شد Big Grin

    سپاس از همه Heart
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۵:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hosseintdk775 آفلاین
    حسین بقایی
    ****

    ارسال‌ها: 379
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱۵
    اعتبار: 11
    تشکرها : 423
    ( 412 تشکر در 246 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    نقل قول: شما دوستان چرا رفتید سر این توابع؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    به این خاطر که همین پست ها پاسخ سوال شما بود.

    شما پرسیدید چرا کد زیر عمل نمی کنه:
    کد PHP:
    if(is_int($word)){
            
    mysql_query("INSERT INTO `filtering` (`Words`) WHERE ('$word')") or die(mysql_error());
        } 

    به این خاطر اجرا نمی شود که:
    درست است که شما به سیستم عدد وارد کرده اید ( از این طریق $_POST['word'] ) / ولی اگر به نوع متقیر نگاه کنید متوجه خواهید شد که نوع متغیر string می باشد و در نتیجه چون integer نیست آن کد فوق هم ارجا نمی شود و مشکلی هم ندارد که خطا دهد ( فقط integer نیست. )

    ==
    به همین دلایل بالا آن چند پست هم به سوال شما دقیقا مروبط می شود.
    ==

    این مشکل را زمانی من هم داشتمSmile به همین خاطر چون فهمیدم متوجه نشدید توضیح دادم

    موفق باشید.
    __________________________________________________________________________
    یه توسعه دهنده!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۶:۳۴ عصر، توسط hosseintdk775.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۶:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: نحوه ترتیب بندی دستورات در php
    hosseintdk775 جان ممنونم ازت Heart
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۶:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hosseintdk775
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS