/
  • نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    نویسنده پیام
    aidin_pz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    سلام وقت بخیر
    سوال:
    می خواستم تاریخ روز رو تو سایتم بزارم مثله سایت های خبری
    حالا میتونم از pdate استفاده کنم ؟
    چطوری ؟
    اگرم نمیشه بگید چطور می تونم تاریخ روز و ساعت جاری رو تو سایت بزارم
    و دوم اینکه حالا اگه صفحم php یا اچ تی ام ال بود چکار کنم
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۶ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    با html که نمیشه توی php جواب میده.
    روش هم اینطور هست که اول فایل رو اینکلود می کنید حالا تابع pdate دارید که دقیقا طرز استفادش مثل date‌ خود php هست .
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۶ ۱۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aidin_pz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۶ ۱۱:۱۲ صبح)admin نوشته شده توسط:  با html که نمیشه توی php جواب میده.
    روش هم اینطور هست که اول فایل رو اینکلود می کنید حالا تابع pdate دارید که دقیقا طرز استفادش مثل date‌ خود php هست .

    حالا اگه من بخوام تو یه صفحه اچ تی ام ال تاریخ روز رو بیارم نمیشه ؟
    مثلا تو یه صفحه ی دیگه تاریخ رو نشون بدیم بعد تو اچ تی ام ال انکلود کنیم ؟
    آقا خلاصه یه راهی پیش پامون بزارید.
    صالح کجایی که گفتی بیا رهنماییت می کنم. Big Grin
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۲:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    در این صورت باید از جاوا اسکریپت استفاده کنین .
    کد های پی اچ پی توی صفحات با پسوند اچ تی ام ال اجرا نمی شن .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۳:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aidin_pz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    نمیشه یه صفحه ی پی اچ پی رو آورد داخل اچ تی ام ال ؟
    قبلا می شده !!!
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۵:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    کل php همینه
    ولی‌ صفحت باید پسوندش‌ php باشه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۶:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نحوه استفاده از pdate در صفحات اچ تی ام ال
    یا AJAX چی؟!!!
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۷:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS