• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه استفاده از وبسرویس سایت tsetmc
#1
با سلام و اعرض ادب خدمت همه دوستان گرامی
من یک مشکلی دارم اگر دوستان من راهنمایی کنند ممنونشان می شوم
من نیاز مند استفاده از وب سرویس سایت 
http://cdn.tsetmc.com/Site.aspx?ParTree=...LnkIdn=836
هستم اما خوب تا حالا با چنین وبسرویسی کار نکردمه نمی دونم چطوری و اینکه کدش هاش هم یک طوری ممنون می شوم دوستان بهم کمک کنند
یک توضیح درباره نحوه استاده از همین وب سرویس بفرمایند یک دنیا ممنون شان می شوم
مثلا گرفتن تمامی نماد ها و چاپ آنها در یک حلقه
http://cdn.tsetmc.com/Site.aspx?ParTree=...LnkIdn=836
ممنون شما هستم منتظر راهنمایی گرم شما دوستان در این شب های سرد زمستان هستم Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با nusoap میتونی وصل بشی وبسرویس .
اسم متد و پارامترها رو هم راحت نوشته .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان