/
  • نام فایل فعلی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی نام فایل فعلی
    نویسنده پیام
    as911 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    نام فایل فعلی
    برای پیدا کردن نام فعلی ابتدا کد PHP رو هرجایی که میخواهید نام فایل دیده بشه یا لینک بشه قرار دهید و بعد مانند قسمت html زیر به body یک id با body_<?php echo $pageName; ?> میدهیم.
    همین.
    PHP:
    کد PHP:
    <?php
        $pageName 
    basename($_SERVER['PHP_SELF']);
    ?>
    برای استفاده:
    HTML:
    کد:
    <body id="body_<?php echo $pageName; ?>">
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۷:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: نام فایل فعلی
    خب من الان متوجه نشدم آموزشه یا سوال.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Hamid
    as911 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: نام فایل فعلی
    (۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۲۳ عصر)hidensoft نوشته شده توسط:  خب من الان متوجه نشدم آموزشه یا سوال.

    این آموزشه. اگر کسی بخواد اسم فایل مثلا index.php رو بدست بیاره.
    این روش برای چند زبانه کردن سایت ایستا به نظر من بهترین روشه.
    ۱۳۹۱ آذر ۲۵ ۱۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: نام فایل فعلی
    کد PHP:
    echo basename(__FILE__); 
    Angel
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۲۶ ۰۲:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: نام فایل فعلی
    من هنوز دوزاریم نیوفتاده به چه کار میاد :دی
    ۱۳۹۱ آذر ۲۶ ۰۱:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: نام فایل فعلی
    واسه ای جکس که صفحه رو لود کنی . اسم فایل رو بعنوان آی دی میدی به صفحه و بقیه ماجرا .
    وقتی اسپاگتی کد بزنی خیلی به کار میادBig Grin
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۲۶ ۰۵:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: نام فایل فعلی
    آها توی اسپاگتی زیاد تجربه ندارم :دی
    ۱۳۹۱ آذر ۲۶ ۰۵:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS